Oprosti tek sam sad vidjela poruku da ju nisi zvala. Cudno mi je to. Pa obavezno moras ici da vide da ti nije sto ostalo. Ne zelim te plasiti, ali neke cure su morale i 2x zaredom na kiretazu jer im nisu sve ocistili, to se radi naslijepo i zato i preporucuju uzv nakon 2 tjedna. A ako u tom periodu imas jake bolove ili temp moras se odmah javiti. Malo mi je neozbiljan ovaj pristup tvoje doktorice. Predlazem ti da se odmoris malo. Osim sto je sok za tijelo i za psihu je. Ja nisam vjerovala dok nisam dozivjela, hormoni su me uzasno lupali nakon spontanog. Ginicka mi je rekla da trebaju nekada i 2 mjeseca da se sve vrati u normalu. Moj ti je prijedlog da ides na pregled. I onda se barem jedan mjesec opusti
Meni je to sve pocelo doma.. Plod je ispao odmah, došla sam u bolnicu odmah, imala sam uzasne bolove znaci nesto strasno, pregledali su me i dobila sam tabletu koja do kraja 'cisti' za par sati mi je sve ostalo ispalo, zvuci ruzno ali tako je bilo..Ujutro na pregledu sve u redu rekli su mi da cu vjerojstno jos krvarit, ali ako budem imala jake bolove, i obilna krvarenja da se opet vratim na hitnu, no medutim nista, sve je u redu, vidjet cemo..cekam sada menstruaciju pa poslije nje na pregled..
Ahaaaa, onda ok. Da, ide i tabletom i budu tada jaki bolovi. Ok, mislila sam da su te samo tako pustili, to bi bilo 😳
Da, pricekaj mengu. Ako sumnjas na trudnocu bolje idi na pregled jer ti jos moze pokazati + od prosle trudnoce ako se beta nije dovoljno spustila, a radi test zbog sumnje ba ovu trudnocu. Drzim ti fige da ti bude uskoro plus. Znam taj osjecaj iznenadne praznine
Draga hvala ti! Bas tako praznina je ogromna..Nadamo se da ce sljedeci put biti uredna trudnoca, treba biti pozitivan bez obzira na sve!
Dobar dan!Može li mi netko pomoći?28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..Hvala VamLp
Prije bi rekla da je taj iscjedak od Ovulacije nego da je nova T u pitanju. Jer prvi dan krvarenja (kad je krenuo spontani) racunas kao prvi dan M. A buduci je to bilo 28.3. A danas je 24.4. Rekla bi da to odgovara tome. M nakon spontanog zna doci i do 6 tjedana. I preporucila bi ti (a trebali su ti reci to) da barem ovaj period nakong spontanog nemate odnose bez zastite i da se pazite. Do prve M. A nakon toga dalje je i redu opet raditi na bebim. Buduci nije bilo kiretaze pa je onda to malcice drugacije. Sretno dalje 👍
Jutro cure.
Valeera čestitam ti
hahaha malamarelica baš si me nasmijala s onim "ako mogu oni, možemo i mi", a Bernie Ecclestone sa 90 godina po četvrti put otac
Juhuuuuuu ako se trgovine stvarno otvore, jučer sam dogovorila da 09.05. idem birat vjenčanicu
Jutro cure, od M jos nista, nocas san se probudila oko 3 i 30 s osjecajem mucnine i povracala sam, ne zz vise ni sama koji je ovo vrag, nikako da dode normalno.
Jutro cure, od M jos nista, nocas san se probudila oko 3 i 30 s osjecajem mucnine i povracala sam, ne zz vise ni sama koji je ovo vrag, nikako da ovo je
Ovo je bas cudno kod tebe, beta negativna, menga ne dolazi...
Koliko ti kasni?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Jutro cure.
Valeera čestitam ti
hahaha malamarelica baš si me nasmijala s onim "ako mogu oni, možemo i mi", a Bernie Ecclestone sa 90 godina po četvrti put otac
Juhuuuuuu ako se trgovine stvarno otvore, jučer sam dogovorila da 09.05. idem birat vjenčanicu
Super, to ce ti skrenut misli i opustit te. Meni je biranje vjencanice bio najstresniji, a sa druge strane, najljepsi dio priprema 😊🙂. Kad ce biti svadba 💝🥂?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Jutro cure, evo sluzbeno prijavljujem vjesticu. Osjecaj koji me sad prati apsolutno mi svejedno. Meni uvijek najteze padne onaj osjecaj kad shvatim da nis od tog (smeckarenje, akne, nervoza) do cekan ja menge.
Al evo, novi ciklus, nova sansa, pa makar bila i mala.
Una zao mi je zbog spontanog. Nadam se da ces uskoro ugledat pozitivan test i da budes imala skolsku trudnocu.
KDS ajme kako dobro, ja se sjecam kako sam ja bila uzbuđena oko biranja kao da je bilo jucer. Kad se udajes?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Super, to ce ti skrenut misli i opustit te. Meni je biranje vjencanice bio najstresniji, a sa druge strane, najljepsi dio priprema 😊🙂. Kad ce biti svadba 💝🥂?
Pošto će najvjerojatnije bit tajna svadba, samo ja idem na probu. A kada i kakva će zapravo bit ovisi o "dragoj" koroni kod nas i izvan granice
Jutro cure, evo sluzbeno prijavljujem vjesticu. Osjecaj koji me sad prati apsolutno mi svejedno. Meni uvijek najteze padne onaj osjecaj kad shvatim da nis od tog (smeckarenje, akne, nervoza) do cekan ja menge.
Al evo, novi ciklus, nova sansa, pa makar bila i mala.
Una zao mi je zbog spontanog. Nadam se da ces uskoro ugledat pozitivan test i da budes imala skolsku trudnocu.
KDS ajme kako dobro, ja se sjecam kako sam ja bila uzbuđena oko biranja kao da je bilo jucer. Kad se udajes?
Zao mi je sto je dosla, ali mi je drago sto si cvrsta i ne ocajavas, bravo! Tako je i meni, najgore mi je dio
dan - dva pred mengu, kad skuzim da cu je dobit, to mi najteze pada i eventualno prvi dan menge, kasnije budem tupa, nit sam tuzna, niti vesela, samo jedva cekam da zavrsi, pa da krenemo u nove pokusaje i opet dobijem novu nadu koja me drzi. Koliko god bila mala, sansa uvijek postoji, samo ne treba gubiti nadu jer sto nam ostaje ako nju izgubimo...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Pošto će najvjerojatnije bit tajna svadba, samo ja idem na probu. A kada i kakva će zapravo bit ovisi o "dragoj" koroni kod nas i izvan granice
Korona, je nazalost, poremetila planove mnogim parovima, mogu mislit kako je to frustrirajuce, pogotovo kad imas sve kapareno i dogovoreno 😰. Valjda ce se to uskoro primirit, pa da mozete uzivat u svom danu 👰 💏 !
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji