Valera kakva je to mehanika da ti je uspilo😂😂e da je nama tako mao starijima od tebe 🤦♀️
I mane zanima koja je to mehanika vama upalila 😀🙂🙂🙂. Doduse, meni je ginekolo objasnjavao poze i pokazivao kako bi se trebala nariktat kako bi se povecala sansa, malo je rec da mi je bilo neugodno 🤣🤣🤣.
Sta stvarno??? Ajme ja mislim da vise nebi mogla doc od neugode🤦🏻♀️🤣🤣🤣
Moj ginekolog je inace skroz otvoren i nema problema sa detaljnim objasnjavanjem, sto je nekad super, a ponekad bude malo crvenjenja. Mada mi to i nije puno koristilo, jer da bi se tako namjestila, trebao bi mi onaj njegov ginekoloski stol 🤣🤣🤣.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
A daaaj, sad me zanimaaaa 😂
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
I mene, i mene🤭
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Una22 oprosti,ja doista nemam iskustva s time i ne znam sto bih ti rekla,mozda ima koja iskusnija.
Uvijek mozes napraviti kucni testic da se smiris barem👆
More2309 i mene zanima sto ti je to gin pokazivao? 😂
Ja nemam iskustva sa krioskopijom,dodude,ni ne znam sto je to i ne bih isla ako mi to ginekolog nije rekao bez obzira na sestru👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ovako otprilike, meni je tad ovulacija bila na desnom jajniku, onda me on skroz spustio u lezeci stav s tim da je donji dio bio povisen i tom polozaju se iskljucuju crijeva koja znaju stvarat pritisak, noge trebaju bit skvrcene, s tim da lijeva nogu polu skvrcena, a desna skroz jer mi je ovulacija bila na desnom. Znam da donjio dio tijela mogu povisit sa jastucima, samo sto bi mi za ovo kako mi je on povisio, trebali svi raspolozivi dormeo jastuci iz topa shopa 😂😂😂😂...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
E sad si cure moje zamislite scenu, lezite polugole na onom stolu, a ginekolog vam rikta noge da vam pokaze kako da to doma radite 🤪🤪🤪
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Una22 oprosti,ja doista nemam iskustva s time i ne znam sto bih ti rekla,mozda ima koja iskusnija.
Uvijek mozes napraviti kucni testic da se smiris barem👆
More2309 i mene zanima sto ti je to gin pokazivao? 😂
Ja nemam iskustva sa krioskopijom,dodude,ni ne znam sto je to i ne bih isla ako mi to ginekolog nije rekao bez obzira na sestru👆
Vidjet cu kaj ce mi ginekolog reci kad ga budem zvala, to mi ionako on radi u ordinaciji, pa ce mi objasnit zasto mi je to sestra rekla kad me je zvala i jel treba ili ne...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
E sad si cure moje zamislite scenu, lezite polugole na onom stolu, a ginekolog vam rikta noge da vam pokaze kako da to doma radite 🤪🤪🤪
Haha, opet bolje takav ginekolog nego koji ti nista ne da, nema razumijevanja i 2 min traje pregled
Haha, opet bolje takav ginekolog nego koji ti nista ne da, nema razumijevanja i 2 min traje pregled
To se slazem, koliko god da mi je bilo neugodno nakon toga, bila sam u neku ruku zahvalna sto mi je stvarno sve objasnio, pa cak i vizualno docarao 😂.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Ma istina,covjek hoce pomoci ! Dapace! Meni je moj rekao da moja maternica silnooo zeli trudnocu hehehhehehhehehe ...vesela je osoba i jedva cekam da dode vrijeme da ga nazovem i kazem da smo uspjeli.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji