Valeeraaaa to je TO!!!!!! Znaci 4.mj je bio dobitan wehu!!!
Ovo je nada nama ostalima!!! Od srca ti zelim sretnu trudnocu 😘👭♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala cure, budem svakako vam javljala progress, i obaviještavala. Ja se isto nadam da će sve biti u redu.
Ja ću vam iskreno reći da je ovo bio prvi mjesec gdje nismo imali osjecaj da "radimo" na tome. Odnosno da imamo odnose samo radi tog cilja, stvarno smo uživali, isprobavali neke druge, nove stvari i tako, mozda je i do toga, mehanike.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Dosla mengaaaa, nisam mislila da cu joj se toliko veseliti. Koja televisa presenta ovaj mjesec 🤦♀️
Danas mi je tocno 28. dan. Znaci, ciklus samo 27 dana bio. Eto, i to sam dozivjela. Curke, jeste vidjele Richard Gere (70) i supruga (37) dobili drugo dijete, u veljaci prosle godine prvo. Ako mogu oni, mozemo i mi 🤜🤛
Hahahha bas si me nasmijala. Ako mogu oni mozemo i mi 😁. Super, ja isto cekam da dode, ali nista, nije mi jasno. Volila bi da dođe pa da sam mirna. Ovako se pocinjem pitat sta nije u redu pa milijun stvari prolazi kroz glavu
Isto i meni. Mislim da cu cak ici provjeriti spolne hormone, nisam nikada. A ovo je ocito bilo nesto nenormalno za mene, takvi iscjedci. Vi cure koje ste to radile, koji hormoni su u pitanju i kako se vade? Znam da nekako po danima ide
Valeraaa da se bar i ja mogu opustiti i "ne misliti" da radim. Tako sam prvi put ostala trudna. Sad vise ne znam kako bih uopce
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
između 3. i 5. dana ciklusa izvaditi krv za : FSH, LH i Estradiol, a između 21. i 23. dana ciklusa Progesteron.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
između 3. i 5. dana ciklusa izvaditi krv za : FSH, LH i Estradiol, a između 21. i 23. dana ciklusa Progesteron.
Super, hvala tiiii
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Dobar dan!
Može li mi netko pomoći?
28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..
Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.
Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..
Hvala Vam
Lp
Valera kakva je to mehanika da ti je uspilo😂😂e da je nama tako mao starijima od tebe 🤦♀️
Cure imam jedno pitanje, kad sam bila kod ginekologa rekao mi je da je sve u redu i da cekamo nalaze pape, kad je dosao nalaz, sestra mi je rekla da je papa uredan i da se javim za 4 mjeseca, da me naruci za krioskopiju, pitala sam je zasto moram ici na krioskopiju ako je papa nalaz uredan, ona mi je rekla da ce mi to doktor objasnit i ponovila da je nalaz pape uredan, trazila sam je da me spoji sa ginekologom, ali on je kao izasao nesto obavit. Kriskopiju sam radila kad mi se ustanovio CIN1 i nakon 3 godine CIN2, ne razumijem zasto sad to moram ako je sve u redu. Na pregledu mi to ginekolog uopce nije spominjao, vec je samo spominjao prohodnost jajnika da bi trebala provjerit, ako do 7.mj. ne ostanem trudna. Jel vi mozda znate zasto bi me slao, je li neka od vas imala takvu situaciju?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Valera kakva je to mehanika da ti je uspilo😂😂e da je nama tako mao starijima od tebe 🤦♀️
I mane zanima koja je to mehanika vama upalila 😀🙂🙂🙂. Doduse, meni je ginekolo objasnjavao poze i pokazivao kako bi se trebala nariktat kako bi se povecala sansa, malo je rec da mi je bilo neugodno 🤣🤣🤣.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
I mane zanima koja je to mehanika vama upalila 😀🙂🙂🙂. Doduse, meni je ginekolo objasnjavao poze i pokazivao kako bi se trebala nariktat kako bi se povecala sansa, malo je rec da mi je bilo neugodno 🤣🤣🤣.
Sta stvarno??? Ajme ja mislim da vise nebi mogla doc od neugode🤦🏻♀️🤣🤣🤣
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji