Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2019. 13:05

Eej Rastika, eto vidis!! Bravo!:)
    Ja danas na 25.dan ciklusa, nisam jutros mjerila temp jer sam zaspala gola kod prozora pa sam promrzla do jutra :D
    ALI, upravo sam primjetila laaaagani smedji iscjedak koji NIKAD nemam, pa se pitam... pitam se... cice su mi malo napete, stalno kontam da me grudnjak zulja. Zadnjij pola godine nemam bas simptome pms-a, pa se opet pitam..pitam se... :D

KK_29.03
    05. Rujan 2019. 13:06

Raštika

Di ste muhere? Upravo me zvao čika zgodni doktor iz Splita i kaže da su rubovi čisti, tj. da je sve maknuto, papa za 4 mjeseca i to je to. Hvala nebesima što je potvrdilo moje misli da će sve bit okej i obećajem im da ću se promijenit u razmišljanju. A sad prvo odjebat ovaj posao i sredit glavu. I kad opet počnem radit na bebi potrudit ću se da budem pametnija ovaj put. Ja sam uvjerena da je sav stres u zadnjih godinu i nešto oko nemogućnosti zatrudnjivanja također sudjelovao u razvijanju boleštine. Zato Raštika, dobila si novu šansu i ovaj put odigraj pametnije inače ću te ispleskat da će ti lice bit modro!

Bravo Raštika tako mi je drago ❤️❤️ samo pozitiva i idemo daljee 😘😘

Polly
    05. Rujan 2019. 13:08

Žene, jesam li jedina kojoj je jedan od razloga velike želje za bebom odlazak na porodiljni, odnosno maknuti se više s poslaaa 😩😂😂 

Mikixy
    05. Rujan 2019. 13:11

Polly

Žene, jesam li jedina kojoj je jedan od razloga velike želje za bebom odlazak na porodiljni, odnosno maknuti se više s poslaaa 😩😂😂

Nisi 😂😂😂 s time da bi ja ovaj put 3 god bila doma... Milina 😂😂😂 ubija ovaj posao, sezona niti dan slobodnog, tako već mjesecima... Čovjek ode na živce

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Bosco
    05. Rujan 2019. 13:21

Rita88

_Petra_

* kak da izracunam kad trebam dobit.. To sam mislila *

zato ti je najbolje uzet lh trakice i hvataj ovulaciju i nakon 14 dana od ovulacije dobivas mengu ili kako kome, nekome je lutealna faza 12-16 dana. Sretno 😊

Hvala na savjetu!
    I ja jedva cekam porodiljni da se maknem s posla! Zalosno al je i to razlog😁

Reni
    05. Rujan 2019. 14:37

Raštika

Di ste muhere? Upravo me zvao čika zgodni doktor iz Splita i kaže da su rubovi čisti, tj. da je sve maknuto, papa za 4 mjeseca i to je to. Hvala nebesima što je potvrdilo moje misli da će sve bit okej i obećajem im da ću se promijenit u razmišljanju. A sad prvo odjebat ovaj posao i sredit glavu. I kad opet počnem radit na bebi potrudit ću se da budem pametnija ovaj put. Ja sam uvjerena da je sav stres u zadnjih godinu i nešto oko nemogućnosti zatrudnjivanja također sudjelovao u razvijanju boleštine. Zato Raštika, dobila si novu šansu i ovaj put odigraj pametnije inače ću te ispleskat da će ti lice bit modro!

❤️

Polly
    05. Rujan 2019. 14:39

Hahaha nije do nas, do Balkanske krvi je 😂

Raštika
    05. Rujan 2019. 15:11

E zene. Danas je neki dobar dan izgleda ta mene. Sjedim poslije posla na kavi i kontam kak da zbrisem s posla prije isteka ugovora i zove me frend, imam ponudu za novi posao. Idem sutra nakon ovog sranja od posla vidot sta traze, sta nude. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

vuky
    05. Rujan 2019. 16:03

Polly

meni je to veliki razlog, jer bi mi omogucio da budem sa suprugom dulje od 2tj... A onda i da opusteno rijesavam posao i sve kod njega i pomalo se preselim... a ne da mi bude sve odjednom... i novi posao i raditi bebu... to bi mi tek kaos bio :/

vuky
    05. Rujan 2019. 16:05

Raštika

E zene. Danas je neki dobar dan izgleda ta mene. Sjedim poslije posla na kavi i kontam kak da zbrisem s posla prije isteka ugovora i zove me frend, imam ponudu za novi posao. Idem sutra nakon ovog sranja od posla vidot sta traze, sta nude. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

sretno Rastika 🤞🏻 Neka to bude nesto super... I drago mi je za nalaz... ❤️ samo opusteno... i ja sam uvjerena da mi svojim energijama, koje su lose kad smo pod privucemo ili potaknemo bolest... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.