Još dva dana 🙈🙈🙈
Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..
Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?
Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
Meni po mojoj procjeni (ne)treba doci 21. ili 22.
Vjerovatno je jos uvijek rano ali ja jutros ponovo radila test od 10IU, i negativan 😂
Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega...
Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu... i tako.. cekamo... :)
Not that fensi, ekšli..
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ <3
Hvala ti ❤️❤️
Da me bar razveseli.
Evo iskreno koliko nisam voljela mučnine u prvoj trudnoći.. Sada molim boga da se probudim jedno jutro i voljela bi da me iznenade.. Onak... 😬😬
Sretno i tebi lelica ❤️
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
Vjerovatno je jos uvijek rano ali ja jutros ponovo radila test od 10IU, i negativan 😂
Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega…
Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu… i tako.. cekamo… :)
Moje se tek danas napuhale a treba doći.. I malo me trbuh boli.. Mislim da je PMS ali ko mi može zabraniti sa se nadam..
FANCY kak ti se da svaki dan raditi test 🙈 ja ga se ne usudim ni na dan kad treba doći da se ne razočaram.. Jesi hrabra..
Stvarno nemoj još ne vjerovati.. Imaš još vremena ohoho da simptomi krenu.. 😊 A možda ih nećeš ni imati pa te samo iznenadi ne dolazak...
Puno ti sreće želim... ❤️🤩
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ &lt;3
Hvala ti ❤️❤️
Da me bar razveseli.
Evo iskreno koliko nisam voljela mučnine u prvoj trudnoći.. Sada molim boga da se probudim jedno jutro i voljela bi da me iznenade.. Onak… 😬😬
Sretno i tebi lelica ❤️
Hvala ti puno :)
evo ja danas vidim da sam ful napuhana i krenem se radovati i onda skužim da sam požderala pizzu i čokoladu prije dva sata HAAHAHAHAHAHAAHAHAH. ne mogu hahahahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega…
Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu… i tako.. cekamo… :)
Moje se tek danas napuhale a treba doći.. I malo me trbuh boli.. Mislim da je PMS ali ko mi može zabraniti sa se nadam..
FANCYkak ti se da svaki dan raditi test 🙈 ja ga se ne usudim ni na dan kad treba doći da se ne razočaram.. Jesi hrabra..
Stvarno nemoj još ne vjerovati.. Imaš još vremena ohoho da simptomi krenu.. 😊 A možda ih nećeš ni imati pa te samo iznenadi ne dolazak…
Puno ti sreće želim… ❤️🤩
Hahahaha... to je taj pocetnicki entuzijazam 😂
Not that fensi, ekšli..
Planiram i u sub uraditi ponovo ovaj osjetljiviji test.. dakle 3 dana prije 😂
Ne znam za vas al meni i ovo djeluje kao terapija, ovi minusi, toliko se dignem i letiiiim od neke nade i iscekivanja pa uradim test i vidim onaj minus i mirna sam dan-dva, kao ono, nema nista, opusti se sad, bit ce drugi put :) uzas 😂
Not that fensi, ekšli..
Još dva dana 🙈🙈🙈
Ja jucer mislila da dobila kad ono samo malo smedeg iscjedka do sad i to je to, sad ni nez kad da radim test ako na tome ostane da ne bude prerano😂
Mene od nedelje ubija na trenutke bol u ledima i osjetim na dodir laganu bol u prsima
Još dva dana 🙈🙈🙈
Ja jucer mislila da dobila kad ono samo malo smedeg iscjedka do sad i to je to, sad ni nez kad da radim test ako na tome ostane da ne bude prerano😂
Mene od nedelje ubija na trenutke bol u ledima i osjetim na dodir laganu bol u prsima
Dobro zvuči :)))) javi rezultate ++++ :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Još dva dana 🙈🙈🙈
😱 zaista me odusevljavate mogucnoscu samokontrole 😂
Mislim da bih radila test na svakih sat vremena. 😳
Not that fensi, ekšli..
Još dva dana 🙈🙈🙈
Marina, i meni menstrualnih kalendar pokazuje jos dva dana.
Ali buduci da muku mucim sa peoduzenim ciklus ima, iscjedak mi je toliko jak da mislim da mozda sada ovuoliram. Ili je normalno pred imati jak iscjedak? Kakvi su tvoji simptomi? Ja nemam nikakvih, niti bol u grudima, nista. A po jednom menstrualnom kalendaru mi kasni 1 dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji