Još dva dana 🙈🙈🙈
Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..
Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?
Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
Meni po mojoj procjeni (ne)treba doci 21. ili 22.
Vjerovatno je jos uvijek rano ali ja jutros ponovo radila test od 10IU, i negativan 😂
Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega...
Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu... i tako.. cekamo... :)

Not that fensi, ekšli..
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ <3
Hvala ti ❤️❤️
Da me bar razveseli.
Evo iskreno koliko nisam voljela mučnine u prvoj trudnoći.. Sada molim boga da se probudim jedno jutro i voljela bi da me iznenade.. Onak... 😬😬
Sretno i tebi lelica ❤️

Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
Vjerovatno je jos uvijek rano ali ja jutros ponovo radila test od 10IU, i negativan 😂
Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega…
Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu… i tako.. cekamo… :)
Moje se tek danas napuhale a treba doći.. I malo me trbuh boli.. Mislim da je PMS ali ko mi može zabraniti sa se nadam..
FANCY kak ti se da svaki dan raditi test 🙈 ja ga se ne usudim ni na dan kad treba doći da se ne razočaram.. Jesi hrabra..
Stvarno nemoj još ne vjerovati.. Imaš još vremena ohoho da simptomi krenu.. 😊 A možda ih nećeš ni imati pa te samo iznenadi ne dolazak...
Puno ti sreće želim... ❤️🤩

Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ &lt;3
Hvala ti ❤️❤️
Da me bar razveseli.
Evo iskreno koliko nisam voljela mučnine u prvoj trudnoći.. Sada molim boga da se probudim jedno jutro i voljela bi da me iznenade.. Onak… 😬😬
Sretno i tebi lelica ❤️
Hvala ti puno :)
evo ja danas vidim da sam ful napuhana i krenem se radovati i onda skužim da sam požderala pizzu i čokoladu prije dva sata HAAHAHAHAHAHAAHAHAH. ne mogu hahahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega…
Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu… i tako.. cekamo… :)
Moje se tek danas napuhale a treba doći.. I malo me trbuh boli.. Mislim da je PMS ali ko mi može zabraniti sa se nadam..
FANCYkak ti se da svaki dan raditi test 🙈 ja ga se ne usudim ni na dan kad treba doći da se ne razočaram.. Jesi hrabra..
Stvarno nemoj još ne vjerovati.. Imaš još vremena ohoho da simptomi krenu.. 😊 A možda ih nećeš ni imati pa te samo iznenadi ne dolazak…
Puno ti sreće želim… ❤️🤩
Hahahaha... to je taj pocetnicki entuzijazam 😂

Not that fensi, ekšli..
Planiram i u sub uraditi ponovo ovaj osjetljiviji test.. dakle 3 dana prije 😂
Ne znam za vas al meni i ovo djeluje kao terapija, ovi minusi, toliko se dignem i letiiiim od neke nade i iscekivanja pa uradim test i vidim onaj minus i mirna sam dan-dva, kao ono, nema nista, opusti se sad, bit ce drugi put :) uzas 😂

Not that fensi, ekšli..
Još dva dana 🙈🙈🙈
Ja jucer mislila da dobila kad ono samo malo smedeg iscjedka do sad i to je to, sad ni nez kad da radim test ako na tome ostane da ne bude prerano😂
Mene od nedelje ubija na trenutke bol u ledima i osjetim na dodir laganu bol u prsima

Još dva dana 🙈🙈🙈
Ja jucer mislila da dobila kad ono samo malo smedeg iscjedka do sad i to je to, sad ni nez kad da radim test ako na tome ostane da ne bude prerano😂
Mene od nedelje ubija na trenutke bol u ledima i osjetim na dodir laganu bol u prsima
Dobro zvuči :)))) javi rezultate ++++ :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Još dva dana 🙈🙈🙈
😱 zaista me odusevljavate mogucnoscu samokontrole 😂
Mislim da bih radila test na svakih sat vremena. 😳

Not that fensi, ekšli..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji