Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 14:23

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈
    Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
    Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..

Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?

Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Fancy
    16. Siječanj 2020. 14:35

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭
    Meni po mojoj procjeni (ne)treba doci 21. ili 22.

Vjerovatno je jos uvijek rano ali ja jutros ponovo radila test od 10IU, i negativan 😂
    Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega... 
    Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu... i tako.. cekamo... :)

Not that fensi, ekšli..

Mina 29
    16. Siječanj 2020. 14:37

LeLa2807

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ &lt;3

Hvala ti ❤️❤️
     Da me bar razveseli.
    Evo iskreno koliko nisam voljela mučnine u prvoj trudnoći.. Sada molim boga da se probudim jedno jutro i voljela bi da me iznenade.. Onak... 😬😬
    Sretno i tebi lelica ❤️

Mina 29
    16. Siječanj 2020. 14:46

Fancy

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭

Vjerovatno je jos uvijek rano ali ja jutros ponovo radila test od 10IU, i negativan 😂
    Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega…
    Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu… i tako.. cekamo… :)

Moje se tek danas napuhale a  treba doći.. I malo me trbuh boli.. Mislim da je PMS ali ko mi može zabraniti sa se nadam..
    FANCY  kak ti se da svaki dan raditi test 🙈 ja ga se ne usudim ni na dan kad treba doći da se ne razočaram.. Jesi hrabra..
    Stvarno nemoj još ne vjerovati.. Imaš još vremena ohoho da simptomi krenu.. 😊 A možda ih nećeš ni imati pa te samo iznenadi ne dolazak... 
    Puno ti sreće želim... ❤️🤩

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 14:48

MARINA

LeLa2807

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ &amp;lt;3

Hvala ti ❤️❤️
    Da me bar razveseli.
    Evo iskreno koliko nisam voljela mučnine u prvoj trudnoći.. Sada molim boga da se probudim jedno jutro i voljela bi da me iznenade.. Onak… 😬😬
    Sretno i tebi lelica ❤️

Hvala ti puno :) 

evo ja danas vidim da sam ful napuhana i krenem se radovati i onda skužim da sam požderala pizzu i čokoladu prije dva sata HAAHAHAHAHAHAAHAHAH. ne mogu hahahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Fancy
    16. Siječanj 2020. 14:49

MARINA

Fancy

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Sretno! 🤭🤭🤭🤭🤭

Iskreno, ja sam nesto izgubila nadu vec, grudi ispuhale totalno, nikakvih bolova, osjetljivosti, nicega…
    Ludilo u glavi nije bilo zbog toga, a to me najvise bilo uvjerilo da sam bila na dobrom putu… i tako.. cekamo… :)

Moje se tek danas napuhale a treba doći.. I malo me trbuh boli.. Mislim da je PMS ali ko mi može zabraniti sa se nadam..
    FANCYkak ti se da svaki dan raditi test 🙈 ja ga se ne usudim ni na dan kad treba doći da se ne razočaram.. Jesi hrabra..
    Stvarno nemoj još ne vjerovati.. Imaš još vremena ohoho da simptomi krenu.. 😊 A možda ih nećeš ni imati pa te samo iznenadi ne dolazak…
    Puno ti sreće želim… ❤️🤩

Hahahaha... to je taj pocetnicki entuzijazam 😂

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    16. Siječanj 2020. 14:55

Planiram i u sub uraditi ponovo ovaj osjetljiviji test.. dakle 3 dana prije 😂
    Ne znam za vas al meni i ovo djeluje kao terapija, ovi minusi, toliko se dignem i letiiiim od neke nade i iscekivanja pa uradim test i vidim onaj minus i mirna sam dan-dva, kao ono, nema nista, opusti se sad, bit ce drugi put :) uzas 😂

Not that fensi, ekšli..

• Pepika
    16. Siječanj 2020. 15:29

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Ja jucer mislila da dobila kad ono samo malo smedeg iscjedka do sad i to je to, sad ni nez kad da radim test ako na tome ostane da ne bude prerano😂
    Mene od nedelje ubija na trenutke bol u ledima i osjetim na dodir laganu bol u prsima

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 15:36

Pepika

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

Ja jucer mislila da dobila kad ono samo malo smedeg iscjedka do sad i to je to, sad ni nez kad da radim test ako na tome ostane da ne bude prerano😂
    Mene od nedelje ubija na trenutke bol u ledima i osjetim na dodir laganu bol u prsima

Dobro zvuči :)))) javi rezultate ++++ :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Fancy
    16. Siječanj 2020. 15:36

Pepika

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈

😱 zaista me odusevljavate mogucnoscu samokontrole 😂
    Mislim da bih radila test na svakih sat vremena. 😳

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani