Fancy držim ti fige
Mara Kokosica evo čekamo 18.. Još malo.. Nemam simptoma. Ne bole me prsa nemam bolove u trbuhu ko inače. Ništaa.
Samo jučer imala onaj čudan okus u ustima i mislim si kaj je to. Kad ono shvatim da je to taj metalni okus.. Baš je onak fuj.. Javilo mi se više puta jučer.. A možda je do hrane.. Ali eto.. To je jedino nešto novo.. Vidjet ću hoće li i danas..
Kak si ti?
Bok!
Meni danas dosla M. 12 ciklus da pokusavamo 😥
Zao mi je Petra al za koji dan ce proci i doci nova nada… Sretno! 🍀 🍀
Hvala! ❤️
Bok!
Meni danas dosla M. 12 ciklus da pokusavamo 😥
Zao mi je Petra al za koji dan ce proci i doci nova nada… Sretno! 🍀 🍀
Hvala! ❤️
Ajoj bas mi je zao. Drzim fige da je slj ciklus bas vas.
06/20 blighted ovum 8tt.
Fancy držim ti figeMara Kokosica evo čekamo 18.. Još malo.. Nemam simptoma. Ne bole me prsa nemam bolove u trbuhu ko inače. Ništaa.
Samo jučer imala onaj čudan okus u ustima i mislim si kaj je to. Kad ono shvatim da je to taj metalni okus.. Baš je onak fuj.. Javilo mi se više puta jučer.. A možda je do hrane.. Ali eto.. To je jedino nešto novo.. Vidjet ću hoće li i danas..
Kak si ti?
Mene puce cisti pms prije menst. Placem, sve mi smeta,opet nervoza na poslu. Grozno.
06/20 blighted ovum 8tt.
Pozdrav,
Zanima me koje pretrage ste obavili vi i vas partner? Ja sam za sad bila samo na redovnom gin. pregledu di sam napomenula da pokušavamo. Na tom pregledu (kao i na svim prije) je sve bilo u redu.. al eto ako opet ne uspijemo ovaj ciklus zanima me na koje pretrage nas očekuju? Jer svakak se mislim javiti ginekologu (sam mi je preporučio nakon pol godine da se javim ako ne uspijemo). Hvala i sretno svima!
Cure je sam sad zbunjena malo, jucer sam mislila da je M dosla al do sas jos uvjek ni kapi na ulosku nije bilo, samo skroz smedi minimalni iscjedak kad se obrisem. Moguce da je implantacijsko? 🤔 Dns 2tj mislim da je bila O tad me bas probadalo u jajniku cijelo popodne
Ja sam isla na redovni pregled i uradila sam uzv, briseve i papu.
Not that fensi, ekšli..
Cure je sam sad zbunjena malo, jucer sam mislila da je M dosla al do sas jos uvjek ni kapi na ulosku nije bilo, samo skroz smedi minimalni iscjedak kad se obrisem. Moguce da je implantacijsko? 🤔 Dns 2tj mislim da je bila O tad me bas probadalo u jajniku cijelo popodne
Koliko ti traje smeđarenje?
06/20 blighted ovum 8tt.
Pozdrav,
Zanima me koje pretrage ste obavili vi i vas partner? Ja sam za sad bila samo na redovnom gin. pregledu di sam napomenula da pokušavamo. Na tom pregledu (kao i na svim prije) je sve bilo u redu.. al eto ako opet ne uspijemo ovaj ciklus zanima me na koje pretrage nas očekuju? Jer svakak se mislim javiti ginekologu (sam mi je preporučio nakon pol godine da se javim ako ne uspijemo). Hvala i sretno svima!
Ja sam isto to obavila, onda mi je jedna doktorica objasnila da PAPA test nije dovoljan jer on samo pokazuje kad već nastanu promijene na grliću maternice - što znači da ne daj Bože mogu imat bolest za koju ne znam u sebi jer nisam radila druga testiranja (briseve). Tako da sam planiram nakon ovog ciklusa ako dobijem M ići se na sve testirat jer te neke bakterije ni ne pokazuju simptome, a opasne su za trudnoću.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Koliko ti traje smeđarenje?
Jucer mi pocelo, mislila sam da je M uranila al od jucer je tako znaci vec skoro 24h a uvjek ubrzo procurim kad je M sad ni kapi jos
Sortiraj odgovore
Najstariji