Pepika mislim da ti je implantacije u pitanju!! Testiraj se sutra ujutro sa prvim urinom, mislim da ćeš biti ugodno iznenađena 😉
Perla ja sam uradila prekoncepcijsku obradu u Petrovoj (imam 3 spontana iza sebe), Papa test, razne briseve, muž spermiogram, muž i ja trombofiliju, i sada u veljači idemo na kariogram... sretno!
Pozdrav,
Zanima me koje pretrage ste obavili vi i vas partner? Ja sam za sad bila samo na redovnom gin. pregledu di sam napomenula da pokušavamo. Na tom pregledu (kao i na svim prije) je sve bilo u redu.. al eto ako opet ne uspijemo ovaj ciklus zanima me na koje pretrage nas očekuju? Jer svakak se mislim javiti ginekologu (sam mi je preporučio nakon pol godine da se javim ako ne uspijemo). Hvala i sretno svima!
Ej! Ja sam isto tako jer su mi rekli da prvo godinu dana treba pokušavati. Ja pokušavam 4 mjeseca i slučajno mi je na sistematskom prošli mjesec otkriven problem sa štitnjačom (TSH=7,5) što znači da se sam se mogla truditi bez veze jer sa tako visokim TSH ne mogu ostati trudna. Tako da je moj savjet da ipak tražiš ginekologa bar da štitinjaču provjeriš. Jer bi ja ovako izgubila godinu dana na ništa (a budući da imam 28 meni je godina dana jako dugo). Sada čekam terapiju i nadam se ostati i prije trudna
Pozdrav,
Zanima me koje pretrage ste obavili vi i vas partner? Ja sam za sad bila samo na redovnom gin. pregledu di sam napomenula da pokušavamo. Na tom pregledu (kao i na svim prije) je sve bilo u redu.. al eto ako opet ne uspijemo ovaj ciklus zanima me na koje pretrage nas očekuju? Jer svakak se mislim javiti ginekologu (sam mi je preporučio nakon pol godine da se javim ako ne uspijemo). Hvala i sretno svima!
Evo sve isto i ja obavila u pon.
I isto sve u redu s moje strane.. Rečeno isto za pola godine doći ako nebi uspjeli..
Samo je još rečeno da će muž tada prvo na spermiogram.. Pa da ćemo onda dalje..
Nadam se da ćemo uspjeti 😊
Fancy držim ti figeMara Kokosica evo čekamo 18.. Još malo.. Nemam simptoma. Ne bole me prsa nemam bolove u trbuhu ko inače. Ništaa.
Samo jučer imala onaj čudan okus u ustima i mislim si kaj je to. Kad ono shvatim da je to taj metalni okus.. Baš je onak fuj.. Javilo mi se više puta jučer.. A možda je do hrane.. Ali eto.. To je jedino nešto novo.. Vidjet ću hoće li i danas..
Kak si ti?
Mene puce cisti pms prije menst. Placem, sve mi smeta,opet nervoza na poslu. Grozno.
možda ti je to podsvjesno tako..
Razmišljaj pozitivno
Moje vrtoglavice su vjerovatno zbog pokusaja naglog skidanja sa AD 😂 u svega 3 dana sam si smanjila terapiju na pola i potom ih prestala piti... naravno, jutros sam nastavila sa pola doze. Interesu je me jel ima neko iskustva sa trudnocom na AD ili prekidanjem terapije zbog trudnoce? Da li je prekidanje nuzno?
Not that fensi, ekšli..
Naravno razgovarala sam sa dr. o planiranju trudnoce i AD. Njegovo misljenje je da bismo trebali ici na postepeni prekid terapije a ako bude isuvise tesko da je ok nastaviti sa terapijom i u trudnoci.
Sad me interesuju konkretna iskustva :)
Not that fensi, ekšli..
Naravno razgovarala sam sa dr. o planiranju trudnoce i AD. Njegovo misljenje je da bismo trebali ici na postepeni prekid terapije a ako bude isuvise tesko da je ok nastaviti sa terapijom i u trudnoci.
Ne znam ništa o tome, ali ti želim dati potporu da sve prođe što bezbolnije :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ne znam ništa o tome, ali ti želim dati potporu da sve prođe što bezbolnije :)
Hvala puno 💕💞
Not that fensi, ekšli..
Još dva dana 🙈🙈🙈
Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..
Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?
Još dva dana 🙈🙈🙈
Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..
Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?
Sretnoo!! :)) Ja još imam 11 dana, a ti javljas i nadam se plusicu ++++++++++ <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji