Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    15. Siječanj 2020. 17:47

Fancy  držim ti fige da je to to 
    Mislim da si puno prerano radila test pa se strpi još koji dan..  Nemoj da te to odmah obeshrabri. 
    Ovo svi simptomi mogu a i ne moraju značiti.. 

Prati simptome i svakako nam javljaj 🤗

• Kristinaak
    15. Siječanj 2020. 17:55

Evo i mene. Ja sam sad imala plodne dane sve smo pokrili tako da oko 27 cekamo da (Ne) dodje. Rekla sam si da se vise necu smsekirati oko toga dali ce doci jer onda sama sebe psihicki ubijam. Vidit cemo kako bude. Tocno je godinu dana od naseg pokusavanja ovaj mj.

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:58

Kristinaa❤

Evo i mene. Ja sam sad imala plodne dane sve smo pokrili tako da oko 27 cekamo da (Ne) dodje. Rekla sam si da se vise necu smsekirati oko toga dali ce doci jer onda sama sebe psihicki ubijam. Vidit cemo kako bude. Tocno je godinu dana od naseg pokusavanja ovaj mj.

Ja bih trebala ne dobiti isto 27, a O bila u ponedjeljak. Držim NAM fige da uspijemo :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita37🤰
    15. Siječanj 2020. 17:59

_Petra_

Bok!
    Meni danas dosla M. 12 ciklus da pokusavamo 😥

Zao mi je Petra al za koji dan ce proci i doci nova nada... Sretno! 🍀 🍀 

Rita88
    15. Siječanj 2020. 18:32

LeLa2807

Rita88

Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️

Zelim ti od srca da ugledaš plusic :)

hvala ti Lela, nadam se da ces ti uskoro ugledati svoj 🤞🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 19:48

Rita88

LeLa2807

Rita88

Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️

Zelim ti od srca da ugledaš plusic :)

hvala ti Lela, nadam se da ces ti uskoro ugledati svoj 🤞🤗

Daj Boze. Btw ste VI radile prije pokušavanja trudnoce briseve jer koliko kuzim papa test pokaze tek kad je zahvaćen grlic ali ne prikazuje npr ureoplazmu, klamidiju itd... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nala33
    15. Siječanj 2020. 21:04

Rita88

Nala33

Rita88

Sretno Rita, nadam se da će uspjeti. Ja se isto nadala taj zadnji put i evo nas u programu za IVF. Ali još ima vremna jer kako se neki testovi ponavljaju mi ne odustajemo prirodno. Kažu zna se desiti baš prije Ivf. Sad smo na tehnici svaki drugi dan… Rekla da probamo ionako dok obavimo i skupimo sve papire. Držim ti fige na najjače da uspije. Sretno ❤️

hvala ti puno 💖 Sta morate od nalaza imat i gdje ides na IVF?

Ja sam već i za prirodni postupak imala blagu stimulaciju a već sam bila kod ginekologa za fertiltet. Tako da sam kod nje ostala. Bila sam prošli tjedan na dogovor, uglavnom otvore dosje i nalaze ponvakajti jer ne smiju biti stariji od 3 mj. Znači krv, da testiranju na hiv, hepatitisa i te boleštine, onda moram hormone ponoviti 3 dana ciklusa, sad na 21 dan ciklusa ima utz, a dragi mora ponoviti krv i novi spremogram. Onda se to šalje na komisiju da oni prvo odobre ivf i onda još biologa i anesteziologa moramo odraditi. I onda nadam se krećemo. Ali kažem ti mi ne odustjamo pokušavamo sve dok ne krenemo. Ja ti živim u Francuskoj pa sam kod jedne doktorice u Nici. Sad se još brinem kada  u postupak ja bi da je 3 mj à onda mislim da je napisala 4. Daleko mi to. Plus mijenjam posao pa mi bed taman u 4 ako me prime na novi posao a ja budem morala se pikati i odlaziti na utz i sve to neznam kako cu. Ufff

• Mara Kokosica
    16. Siječanj 2020. 07:29

Di nam je Slee, kad ides na pregled? Jel crtica potamnilaaa 🤗🙊😍

Kako su ostale cekalice za 18ti?

06/20 blighted ovum 8tt.

Fancy
    16. Siječanj 2020. 07:58

Ja i danas imam ovu cudnu vrtoglavicu a u toku noci su krenuli lagani bolovi kao da cu dobiti.
    Buduci da su mi svi simptomi ovaj mj bili izrazeniji, sad vec mislim da se javlja PMS, 6 dana prije.

Nek mi je Bog na pomoci kad/ako dobijem 🤢

Not that fensi, ekšli..

Slee
    16. Siječanj 2020. 08:16

Citam vas i pratim svaki dan! Ali ne stizem pisati! Tu sam. Crtica je potamnila i beta je jucer na 13dpo bila 59,4 nadam se da je to ok. Sutra idem opet da vidim dupla li se.
    Mara, kako si ti? 
    Fancy tako je meni ovaj mjesec nekih tjedan dana prije pocelo boliti kao da cu dobiti povremeno. 
    Danas sam trebala dobiti. Svaki cas letim na wc da provjerim 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.