Pozdrav svima!
Pročitala sam vise manje sve komentare pa eto da i ja opišem svoju situaciju. MM i ja pokušavamo već 7 ciklusa. Sutra trebam dobiti M, jučer sam dobila smeđe -rozi iscjedak koji inače nikad nemam prije menstruacije. On traje jos i sad bez nekih velikih bolova. Danas sam ipak odlučila napraviti test za trudnoću s drugom jutarnjom mokraćnom i negativan je. Pretpostavljam da će M svaki čas krenuti onda. Da li je koja imala sličnu situaciju? Znam da puno žena ima tzv. spotting prije M, al kod mene to nikad nije bilo u ovih 10 godina.
Hvala vam na odgovoru!!
Meni se to zna desiti nekad prije ciklusa. Ne bas cesto. Vjerovatno se nesto malo poremeti ili zaostale. Nama je ovo 8 ciklus. Subota je dan D. Zelim ti srecu da cim prije vjestica ne dode.
Hvala na odgovoru! Vjerujem da je onda tako nešto u pitanju iako nikad nisam imala ništa slično.
Također sretno i nadam se da neće vještica doći!!
Tommyfame, ciklus od 28 dana je super ciklus. Skolski. 😉
Rita, drzim fige na rukama i nogama da upali prijw ivf-a. 🤞🤞
hvalaa 🤗🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️
Sretno Rita od srca! 💞
Hvala Rita, navijam da nam svima ovaj ciklus bude uspjesan 🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️
Superrr. Jesi saznala i debljinu endometrija?
Rekla mi je 6 mm pitala sam jel to lose jel mi se cini tanko, kaze da je ok s obzirom na 10 dc da do ovulacije stigne se podebljati, kaze u dva dana moze doc na 8-9 mm, a meni je ovulacija obicno 14,15 dc jer imam skolske cikluse samo nikako da se primi. Kakva je tvoja situacija, vjerojatno si pisala al nikako ne mogu sve popratit 😏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sretno Rita, nadam se da će uspjeti. Ja se isto nadala taj zadnji put i evo nas u programu za IVF. Ali još ima vremna jer kako se neki testovi ponavljaju mi ne odustajemo prirodno. Kažu zna se desiti baš prije Ivf. Sad smo na tehnici svaki drugi dan... Rekla da probamo ionako dok obavimo i skupimo sve papire. Držim ti fige na najjače da uspije. Sretno ❤️
Bok cure, ima li koja da joj je dan D 27 ili okolni dani da se malo bodrimo. :)
Meni sad u subotu 🙈😊🙈😊
Nemam nikakvih simptoma i to me brine nit PMS ni išta slično..
Neki čudan ciklus.. A mislim da nisam imala ni ovulaciju ovaj mjesec pa je možda zato sve to tako.. Pa se zapravo nažalost i ne nadam 🙄😟
Meni sad u subotu 🙈😊🙈😊
Neki čudan ciklus.. A mislim da nisam imala ni ovulaciju ovaj mjesec pa je možda zato sve to tako.. Pa se zapravo nažalost i ne nadam 🙄😟
Drzim ti fige... Kad ces raditi test?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni sad u subotu 🙈😊🙈😊
Drzim ti fige… Kad ces raditi test?
Hvala 😊😊
Radit ću u nedjelju.. Pošto su mi ciklusi na dan točni mogu se nadati ako mi zakasni jedan dan pa ajde u nedjelju odmah ujutro.. 😊
Sad osluškujem tijelo.. Bar da nešto primijetim bar da se nešto pojavi 🤗🤗
Meni sad u subotu 🙈😊🙈😊
Drzim ti fige… Kad ces raditi test?
Hvala 😊😊
Radit ću u nedjelju.. Pošto su mi ciklusi na dan točni mogu se nadati ako mi zakasni jedan dan pa ajde u nedjelju odmah ujutro.. 😊
Sad osluškujem tijelo.. Bar da nešto primijetim bar da se nešto pojavi 🤗🤗H
Hjooj, sretno i nek nas obraduje plusić/crtica :) meni variraju 2-3 dana ovisno koji jajnik ovulira, ali imam vremena do 27.
trenutno od simptoma minus nula hahahahahahah
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji