Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Tommyfame, ciklus od 28 dana je super ciklus. Skolski. 😉
Rita, drzim fige na rukama i nogama da upali prijw ivf-a. 🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️
Sretno Rita od srca! 💞
Superrr. Jesi saznala i debljinu endometrija?
Pozdrav svima!
Pročitala sam vise manje sve komentare pa eto da i ja opišem svoju situaciju. MM i ja pokušavamo već 7 ciklusa. Sutra trebam dobiti M, jučer sam dobila smeđe -rozi iscjedak koji inače nikad nemam prije menstruacije. On traje jos i sad bez nekih velikih bolova. Danas sam ipak odlučila napraviti test za trudnoću s drugom jutarnjom mokraćnom i negativan je. Pretpostavljam da će M svaki čas krenuti onda. Da li je koja imala sličnu situaciju? Znam da puno žena ima tzv. spotting prije M, al kod mene to nikad nije bilo u ovih 10 godina.
Hvala vam na odgovoru!!
Pozdrav svima!
Pročitala sam vise manje sve komentare pa eto da i ja opišem svoju situaciju. MM i ja pokušavamo već 7 ciklusa. Sutra trebam dobiti M, jučer sam dobila smeđe -rozi iscjedak koji inače nikad nemam prije menstruacije. On traje jos i sad bez nekih velikih bolova. Danas sam ipak odlučila napraviti test za trudnoću s drugom jutarnjom mokraćnom i negativan je. Pretpostavljam da će M svaki čas krenuti onda. Da li je koja imala sličnu situaciju? Znam da puno žena ima tzv. spotting prije M, al kod mene to nikad nije bilo u ovih 10 godina.
Hvala vam na odgovoru!!
Ne znam, ali zelim ti svu srecu da ugledaš plusic :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zelim ti od srca da ugledaš plusic :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bok cure, ima li koja da joj je dan D 27 ili okolni dani da se malo bodrimo. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pozdrav svima! Odlučila sam se pridružiti vašem ful pozitivnom stavu i bodrenju
Ja imam 28 godina i 4 mjeseca radimo na bebi bez ikakvog praćenja ciklusa. Slučajno mi je na sistematskom otkriven poremećaj rada štitnjače (TSH je bio 7,5) tako da idem vaditi krv u ponedjeljak pa endokrinologu po dozu tableta nakon koje se nadam plusiću
Svima vam želim sreću i što više plusića
Pozdrav svima!
Hvala vam na odgovoru!!
Meni se to zna desiti nekad prije ciklusa. Ne bas cesto. Vjerovatno se nesto malo poremeti ili zaostale. Nama je ovo 8 ciklus. Subota je dan D. Zelim ti srecu da cim prije vjestica ne dode.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji