Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    14. Siječanj 2020. 22:08

Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    14. Siječanj 2020. 22:32

Tommyfame, ciklus od 28 dana je super ciklus. Skolski. 😉
    Rita, drzim fige na rukama i nogama da upali prijw ivf-a. 🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    14. Siječanj 2020. 22:43

Rita88

Hej cure ja evo bila danas na folikulometriji, imam dva vodeca folikula 10 dc 14 i 16 mm taman ce negdje ovulacija za vikend, moram pratit lh trakice. Rekla je da još ovaj i iduci ciklus idem ovako ako ne uspije idem odmah IVF pa eto drzite fige da mi se desi cudo prije IVF. Pozdrav svima i ajmo plusice na sunce ☺️

Sretno Rita od srca! 💞 

• Anitor
    14. Siječanj 2020. 23:17

Rita88

Superrr.  Jesi saznala i debljinu endometrija? 

• Perla123
    15. Siječanj 2020. 08:18

Pozdrav svima! 
    Pročitala sam vise manje sve komentare pa eto da i ja opišem svoju situaciju. MM i ja pokušavamo već 7 ciklusa. Sutra trebam dobiti M, jučer sam dobila smeđe -rozi iscjedak koji inače nikad nemam prije menstruacije. On traje jos i sad bez nekih velikih bolova. Danas sam ipak odlučila napraviti test za trudnoću s drugom jutarnjom mokraćnom i negativan je. Pretpostavljam da će M svaki čas krenuti onda. Da li je koja imala sličnu situaciju? Znam da puno žena ima tzv. spotting prije M, al kod mene to nikad nije bilo u ovih 10 godina. 

Hvala vam na odgovoru!!

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 08:20

Perla123

Pozdrav svima!
    Pročitala sam vise manje sve komentare pa eto da i ja opišem svoju situaciju. MM i ja pokušavamo već 7 ciklusa. Sutra trebam dobiti M, jučer sam dobila smeđe -rozi iscjedak koji inače nikad nemam prije menstruacije. On traje jos i sad bez nekih velikih bolova. Danas sam ipak odlučila napraviti test za trudnoću s drugom jutarnjom mokraćnom i negativan je. Pretpostavljam da će M svaki čas krenuti onda. Da li je koja imala sličnu situaciju? Znam da puno žena ima tzv. spotting prije M, al kod mene to nikad nije bilo u ovih 10 godina.

Hvala vam na odgovoru!!

Ne znam, ali zelim ti svu srecu da ugledaš plusic :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 08:21

Rita88

Zelim ti od srca da ugledaš plusic :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 08:22

Bok cure, ima li koja da joj je dan D 27 ili okolni dani da se malo bodrimo. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Leia91
    15. Siječanj 2020. 08:53

Pozdrav svima! Odlučila sam se pridružiti vašem ful pozitivnom stavu i bodrenju 
    Ja imam 28 godina i 4 mjeseca radimo na bebi bez ikakvog praćenja ciklusa. Slučajno mi je na sistematskom otkriven poremećaj rada štitnjače (TSH je bio 7,5) tako da idem vaditi krv u ponedjeljak pa endokrinologu po dozu tableta nakon koje se nadam plusiću 
    Svima vam želim sreću i što više plusića 

• Mara Kokosica
    15. Siječanj 2020. 09:44

Perla123

Pozdrav svima!

Hvala vam na odgovoru!!

Meni se to zna desiti nekad prije ciklusa. Ne bas cesto. Vjerovatno se nesto malo poremeti ili zaostale. Nama je ovo 8 ciklus. Subota je dan D. Zelim ti srecu da cim prije vjestica ne dode.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.