Slee cestitam 😊🙂😊🙂😊🙂😃!!!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure koje cekate dan D 18tog i okolnih datuma. . Kako se osjecate? 😃 Imate kakav predosjecaj da bude nesto? 😊
Pepika ja sam na čekanju do 20.tog... cice bolne, iscjedak je tu, prije 4 dana imala neku krvavu žilicu prilikom brisanja nakon male nužde... umorna stalno i osjećam neko probadanje u lijevom jajniku, ali to je sve kao i prije M (osim žilice)...
mislim da bi MOŽDA bilo nešto jer dan nakon te žilice su me počele boliti grudi.... ali svaki mjesec imam nove simptome pa u glavi ju očekujem a nadam se da neće doći
Kako se ti osjećaš? brojiš sitno do piškanja
Cure koje cekate dan D 18tog i okolnih datuma. . Kako se osjecate? 😃 Imate kakav predosjecaj da bude nesto? 😊Pepika ja sam na čekanju do 20.tog… cice bolne, iscjedak je tu, prije 4 dana imala neku krvavu žilicu prilikom brisanja nakon male nužde… umorna stalno i osjećam neko probadanje u lijevom jajniku, ali to je sve kao i prije M (osim žilice)…
mislim da bi MOŽDA bilo nešto jer dan nakon te žilice su me počele boliti grudi…. ali svaki mjesec imam nove simptome pa u glavi ju očekujem a nadam se da neće doći
Ja (ne)čekam 27-28, tako da imam još doosta vremena.
Nego, jedno pitanje za ženice koje već imaju dijete/djecu i sad rade na bebi, zanima me je li neka od vas ostala trudna, ako je zadnji odnos bio dan prije ovulacije (točnije sva tri dana prije ovulacije, ali ne i na sam dan ovulacije)? Naime, mm i ja nismo jučer bili skupa kad mi je bila ovulacija, a zadnji odnos smo imali u nedjelju (dan prije) pa me zanima mogu li se nadati :D
Da se razumijemo, znam sve sa biološke strane - da je moguće i da spermići žive do 5 dana, ali zanima me je li neka od vas tako zatrudnila, a ne ono što piše u teoriji :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure koje cekate dan D 18tog i okolnih datuma. . Kako se osjecate? 😃 Imate kakav predosjecaj da bude nesto? 😊Pepika ja sam na čekanju do 20.tog… cice bolne, iscjedak je tu, prije 4 dana imala neku krvavu žilicu prilikom brisanja nakon male nužde… umorna stalno i osjećam neko probadanje u lijevom jajniku, ali to je sve kao i prije M (osim žilice)…
mislim da bi MOŽDA bilo nešto jer dan nakon te žilice su me počele boliti grudi…. ali svaki mjesec imam nove simptome pa u glavi ju očekujem a nadam se da neće doći
Meni od nedelje nekako cudno 🙄 neznam kak opisati 😅 donji dio leda me ubija (do sad nikad nisam to osjecala osim prvog dana M) s tim da mi 2 dana nakon jutarnje kave bilo nekako mucno, danas bar to bilo ok 😃 neznam dal da se cemu nadam ili ne sad 😃 nestrpljivost je svakako al ono opet se ne zelim nadati bezveze pogotovo jer nam ovo prvi ciklus da pokusavamo al bilo bi super da se primilo kak mi se cini O je bila taman na godisnjicu nam pa ono... Super poklon 😃🤷♀️
Meni od nedelje nekako cudno 🙄 neznam kak opisati 😅 donji dio leda me ubija (do sad nikad nisam to osjecala osim prvog dana M) s tim da mi 2 dana nakon jutarnje kave bilo nekako mucno, danas bar to bilo ok 😃 neznam dal da se cemu nadam ili ne sad 😃 nestrpljivost je svakako al ono opet se ne zelim nadati bezveze pogotovo jer nam ovo prvi ciklus da pokusavamo al bilo bi super da se primilo kak mi se cini O je bila taman na godisnjicu nam pa ono… Super poklon 😃🤷♀️
najgore je to čekanjeeeeeee....meni bi bilo super da se primi, onda bi termin bio negdje oko naše godišnjice... ali kako mi je rekla doktorica "doći će beba kada ono odlući, a ne kada vi to hoćete" držim fige da ti upali i da ti bude veliki plus za par dana!!! sretno!
Ma ne mora biti plus mogu i 2 crtice 😂 skroz svejedno 😃
Sretno i tebi😘
Meni od nedelje nekako cudno 🙄 neznam kak opisati 😅 donji dio leda me ubija (do sad nikad nisam to osjecala osim prvog dana M) s tim da mi 2 dana nakon jutarnje kave bilo nekako mucno, danas bar to bilo ok 😃 neznam dal da se cemu nadam ili ne sad 😃 nestrpljivost je svakako al ono opet se ne zelim nadati bezveze pogotovo jer nam ovo prvi ciklus da pokusavamo al bilo bi super da se primilo kak mi se cini O je bila taman na godisnjicu nam pa ono… Super poklon 😃🤷♀️
najgore je to čekanjeeeeeee….meni bi bilo super da se primi, onda bi termin bio negdje oko naše godišnjice… ali kako mi je rekla doktorica "doći će beba kada ono odlući, a ne kada vi to hoćete"držim fige da ti upali i da ti bude veliki plus za par dana!!! sretno!
Isto je i ovamo. Ako se primi onda stize za godisnjicu. Ali ne polazem puno nade. Daj Boze da me osjecaj prevari. Ne cekam taj 18ti
06/20 blighted ovum 8tt.
Hmmm dobih mengu 6 dana prije očekivane 🤔
Samo 1.plodni dan je bilo akcije..
Jel moguce da mi se i nekog razloga ciklus skratio?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Tommyfame kolko ti je inace ciklus ?
Mozda se skratio ako si pocela neke tablete,cajeve?
Tommyfame kolko ti je inace ciklus ?
Mozda se skratio ako si pocela neke tablete,cajeve?
33-35 sad je 28..
A pila sam antibiotik za ureaplasmu i tu i tamo nocurak..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji