Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    13. Siječanj 2020. 14:55

Slee

Rita88

Slee ubaci nam sliku kad budes opet radila test, drzim fige 🤞

Evo, nakon kineza se odlucila napraviti jedan iz mulera. Cure na drugoj temi kazu da vide nesto. Jaooo meniii

Opaa pa vidi se.....🤗🤗🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    13. Siječanj 2020. 14:57

Tufnice,ima li sta kod tebe...ja jaaaaaakoooo navijam da i ti ugledas crticu...ili plusic🤗🤗🤗🤞🤞🤞🙏🙏🙏

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Nova19
    13. Siječanj 2020. 15:38

Slee nazire se sijena napravi ponovo test za 2 dana sa jutarnjim urinom, bit će vidljivija...sretnoooooo

tufnica1602
    13. Siječanj 2020. 16:02

jelenajelena radila sam test i nema nista ima samo nesto sto moj mozak umislja da bi mogla biti crtica. A ne postoji sigurno 😂 inace trebam dobiti za 4 dana..cekamo jos.

jelenajelena
    13. Siječanj 2020. 16:40

tufnica1602

jelenajelena radila sam test i nema nista ima samo nesto sto moj mozak umislja da bi mogla biti crtica. A ne postoji sigurno 😂 inace trebam dobiti za 4 dana..cekamo jos.

Daj naam slikicu da i mi viidimo da li umisljas🤔🤔😁😁😁🤞🤞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• aleksandra0711
    13. Siječanj 2020. 17:40

Pozdrav Drage moje imam jedno pitanje i bitno mi je da saznam uskoro..imala sam zadnji odnos 24.12.2019 bez kondoma partner nije svrsio u mene izvadio ga je i nesto vise nisam sigurna jel to bilo na vreme i koliko znam od te tecnosti koja se luci tokom odnosa moze da se ostane u drgom stanju jer spermatozpidi putuju jako brzo do materice e sad sta mene muci jeste to da sam neki 4 dan posle toga dobila ali to nije izgledalo kao normalan menzis vec u mnogo manjoj kolicini i krace…je trajao….koliko znam to nisu bili plodni dani otprilike ali sranje kad tacan datum zadnjeg menzisa nisam upisala :( aöi osecam sve simptome kao da sam trudna..umorna sam stalnonmi se spava grudi su mi natecene..bole pomalo kad je najbolje da uradim  test ?jel uopste moguce da se to desilo citala sam svuda pise ds jeste. Jako bi me to obradovalo :)

Talija
    13. Siječanj 2020. 22:21

Aleksandra, zasto ne napravis test?
    Raštika....?

chiAn
    13. Siječanj 2020. 23:14

Pozdrav cure! 
    I ja sam nova ovdje! 
    Imam 31 godinu, moj muž 38 i radimo na bebi 6ipo mjeseci...
    Tek smo prije nekoliko dana počeli koristiti lh trakice...kupili smo ovugnost u ljekarni i ovulation test stripe preko njuškala...
    Uzeli smo te trakice jer sam išla kod ginekologa dan prije nego mi je trebala biti ovulacija...napravila mi je uzv  i rekla da će mi ovulacija biti tek za 5 dana...tada smo shvatili da smo vjerojatno svih 6 mj fulali ovulaciju...
    Ne mislim doslovno fulali, nego smo na krivi dan mislili da je ovulacija...sva sreća odnose imamo često 🤭🙈

Negoo htjela sam reći da mi te trakice niti jednom nisu pokazale pozitivan rezultat...a 4 dana smo testirali svaki urin...
    Kao da nisam imala ovulaciju 😩
    Ne znam je li do trakica ili? Te sa njuškala mi djeluju baš jadne...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• Palcica2005
    14. Siječanj 2020. 00:56

Pozdrav, nova sam na forumu, imam problema sa ocitavanjem ovog nalaza nije mi bas jasno, pa ako mi neka moze rastumaciti bila bi jako zahvalna :) mjesecnica mi kasni 10 dana, inace mi je uvijek tocna (28 dana ciklus) 

• Palcica2005
    14. Siječanj 2020. 00:57

Palcica2005

Pozdrav, nova sam na forumu, imam problema sa ocitavanjem ovog nalaza nije mi bas jasno, pa ako mi neka moze rastumaciti bila bi jako zahvalna :) mjesecnica mi kasni 10 dana, inace mi je uvijek tocna (28 dana ciklus)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.