Slee ubaci nam sliku kad budes opet radila test, drzim fige 🤞
Evo, nakon kineza se odlucila napraviti jedan iz mulera. Cure na drugoj temi kazu da vide nesto. Jaooo meniii
Imaaaa nesto juhuuuuuu
🙃
🍀🍀🍀🍀
Evo, nakon kineza se odlucila napraviti jedan iz mulera. Cure na drugoj temi kazu da vide nesto. Jaooo meniii
evo lijepe vijesti 😁 cestitam
Jaoo tebi 🥳🥳🥳 crta je tu❤️❤️
Definitivno je crta 🤩🙂, cestitam, jako lijepe vijesti za pocetak tjedna i odlicna motivacija za nas trudilice 😊😊😊
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
odlicno Slee, vidi se vidi 👏👏 cestitat cu ti kad ti sluzbeno zakasni 🤗🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Vidi se Slee 🥳🥳🥳
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Bok cure, nova sam ovdje. Od sinoć sam valjda pročitala 90% komentara :D
Čestitke svim novim trudnicama i onima koje će to postati :)
Ukratko, 26g., mm i ja smo pokušavali u 9 i 10 mj raditi na bebi - nismo potrefili O jer radimo u dva različita grada tako da se vikendima samo vidimo :( i to me jako baca u depresiju jer ne znam kolike su nam šanse, ako imamo odnose samo petkom, subotom i nedjeljom.
Napravili smo pauzu 11 mj. tad sam popila turu antibiotika, u 12. išla na sitnu oper. pa opet antibiotici tako da se prošli mj. nije primilo (možda i bolje s obzirom na to da sam i brufene morala gutat kao bombone).
Ugl, za vikend (pet-ned) imali 2xdnevno odnose, mada aplikacija pokazuje da bi mi ovul trebala biti ovu srijedu, mene je od prošlog četvrtka počelo malo boljeti, jučer navečer i danas ujutro baš dosta desni jajnik pa se nadam da će se uloviti budući da smo jučer imali odnos.
A sad kreće odbrojavanje :D
Ono što me zanima, ima li vas još koje niste u mogućnosti svaki dan biti sa partnerom pa time i ne imat odnose - kao ja :(
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
E da, danas mi je prvi dan susreta s vrkutom - počela sam ju pit, a folnu sam uzimala 9. i 10.mj. pa napravila pauzu i nastavila prije 10ak dana...:)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvalaa cure na optimizmu! Ja cu se poceti veseliti kada crta bude tamnija jer me sad strah vjerovati. Vidjela sam niz slucajeva da je curama sjena na testu i da na kraju nista od toga. Jedini me tjesi to sto nije samo minez pokazao sjenu nego i ovaj jeftini iz mulera.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji