Hvala
I ja imam problem s orgazmom al opet kazu da svejedno nas orgazam nije bitan jako za ostvarivanje trudnoce💁
Super bas ti hvala i ja sam bila opustenija za blagdane pa nista.
Docekat cemo ko i ti.
Sretno❤️
Ja sam pak cula da pomaze, da olaksava prolaz spermija.. tako da sam ovaj put poradila na tome ☺️
Ne znam da li je bitno ili nije...ali eto...
Pokusaj i ti nekako poraditi na tome, ne moze odmoci, a i tebi bude ljepse 😉
Hvala ti!
Koliko dugo vi pokusavate?
Mi radimo od 1.9😂😂
Imam ciklus tocno 27dana
Moram poradit najprije na psihi.
I sad 21.1 imam ginekologa pa cu vidit sta mi je ,cak bi pregledala i prohodnost jajovoda jer sam pila godinmaa pilule(prestala prije 6 god)
Trebam dobit danas il sutra
Dobro, nije to dugo. Nakon toliko ciklusa sam i ja prvi put ostala trudna. Drzim ti fige i zelim sve najbolje 😘❣️
Talija jesi uzimala sta od cajeva,vitamina bla bla
I koliko dugo si radila bebu ?
Pijem folnu od 5/6 mj.. tak negdje smo krenuli radit na bebi. U 9mj sam saznala da sam trudna, u 10. mj prirodni potpuni pobačaj. Prošao je jedan ciklus i pokušali smo opet.. prosli mjesec smo imali odnos svaki dan u plodnom razdoblju i nije se ulovilo. Prosli mjesec je mozda nekako bilo isforsirano.. ne mogu reci da sam bila opustena. Mislim cak da nisam cak nijednom dozivjela orgazam.. imam malo problema s tim, ali mislim da ima i puno cura…
ovaj sad mjesec, bila sam bas opustena, blagdani i godisnji je pogodovao tome… i eto… uspjelo.
U prvoj trudnoci, u tih mjesec dana pila sam elenatal. I sad cu pocet pit, kupila sam elevit.
Imam pitanje u vezi folne. Ja sam je pila od 9mj i popila sam sve. Sad ne znam dal da nastavim ili da pauziram malo.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam ti konstantno pila/pijem od 5mj. Kak sam imala spontani i hodala cesto oko doktora, gotovo svaki put su me pitali da li pijem folnu i rekli su da samo nek nastavim s tim..
Tako da, ja bi na tvom mjestu i dalje pila.. ali svatko zna za sebe najbolje.
Čestitam Talija ❤️ baš mi je drago da je došao pozitivan test s obzirom što si prošla i to relativno brzo 🙏 ovaj put sam uvjerena da će sve biti dobro. Prošla sam nedavno isto jedan spontani, tako da tvoja nova trudnoća daje lijepu nadu da će sve biti kao treba i da će plusić doći 😊
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hvala ti Tonia. I ja zelim tebi svako dobro i da cim prije ugledas +... i ti i sve koje to žele❣️
Vjerujem i ja da ce biti sve dobro.. malo me brine sto je ovo jeftin test s ebaya, ali do sad nisu lagali testovi kakvi god bili... i vise cura je pisalo da koriste te jeftine i da su dobri ☺️ Da nebi bilo, prerano se poveselila...
Ponovit cu za vikend svakako ako vjestica ne dode ☺️
Ja sam ti konstantno pila/pijem od 5mj. Kak sam imala spontani i hodala cesto oko doktora, gotovo svaki put su me pitali da li pijem folnu i rekli su da samo nek nastavim s tim..
Tako da, ja bi na tvom mjestu i dalje pila.. ali svatko zna za sebe najbolje.
I ja mislim da nece odnemoć i da je ne moze biti previse. Tako da mislim da cu nastavit s folnom. Bas sam i navikla da je svako jutro pijem.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji