Ne znam ni sama…danas je 15 dpo po nekim parametrima i trebalo već pokazati.. A doktorica mi ništa nije rekla samo da nisam trudna i to je to..
Jel se netko razumije jel može biti biokemijska tako rano i da opadne hcg?
Nazalost da...i ja sam tako imala...cetiri pozitivna testa i na kraju beta prvi put bila niska...drugi put za dva dana kretala.padati...
Ne znam ni sama…danas je 15 dpo po nekim parametrima i trebalo već pokazati.. A doktorica mi ništa nije rekla samo da nisam trudna i to je to..
Nazalost da…i ja sam tako imala…cetiri pozitivna testa i na kraju beta prvi put bila niska…drugi put za dva dana kretala.padati…
Znači moguće da je tako rano bilo začeče i da se nije održalo, pa se vjerovatno beta već spustila dok sam ja izvadila.. Uff a baš sam se ponadala ovaj mjesec
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nazalost da…i ja sam tako imala…cetiri pozitivna testa i na kraju beta prvi put bila niska…drugi put za dva dana kretala.padati…
Znači moguće da je tako rano bilo začeče i da se nije održalo, pa se vjerovatno beta već spustila dok sam ja izvadila.. Uff a baš sam se ponadala ovaj mjesec
Bas mi žao, ali idemo u nove pobjede 💪💪
Nisam mogla izdrzati vise i napravila sam test. 11 DPO. Negativan je.
Meni 13 dana do menge. Ako ovaj put ne uspije onda ce biti godina dana od pokusavanja 😢 Da li netko zna dali se u Medicu u Rijeci moze napraviti spremiogram i kako se to tocno strucno zove? Narucila bi muza ako nam ni ovaj put ne uspije.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Opaaa sta imamo ovdje, cestitam na plusicima...ja ispadam iz igre opet ovaj mjesec, radila test veceras ali onaj sto cita 25 ml/U...sutra trebam dobiti. Mislim da cu je i dobiti sutra sigurno..ostale koje cekate navijam dalje za vas. ❤️
Meni se cini da ni ovaj mjesec nista od T smedjarenje se pojacalo malo i mislim da uskoro stize i M!! 😔😭 Samo cekam kad ce se posteno spustiti vise da mogu opet krenut u akciju...
Mattan, zbunila si me. Ako je 15dpo onda si trebala jucer dobiti a ne 25.12.... M se uvijek gleda 14dpo, i prema tome ide kasnjenje Menge. Sto se tice bete 0, njoj treba par dana da padne,ako ti je jucer bio pozitivan test a danas 0 iz krvi onda je mogucr da lot testova ne valja... zao mi je kakp god bilo.
Meni 13 dana do menge. Ako ovaj put ne uspije onda ce biti godina dana od pokusavanja 😢 Da li netko zna dali se u Medicu u Rijeci moze napraviti spremiogram i kako se to tocno strucno zove? Narucila bi muza ako nam ni ovaj put ne uspije.
Hej. Nama je sljedeci mjesec godinu dana, takoder ce mi decko kroz 3-4 tjedna na spermiogram, nisam iz Rijeke samo sam se htjela javit da suosjecam i slicna nam je situacija, pa da znas da nisi dama😊
Sortiraj odgovore
Najstariji