Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    19. Prosinac 2019. 15:47

Mattan28

Ne znam ni sama…danas je 15 dpo po nekim parametrima i trebalo već pokazati.. A doktorica mi ništa nije rekla samo da nisam trudna i to je to..
    Jel se netko razumije jel može biti biokemijska tako rano i da opadne hcg?

Nazalost da...i ja sam tako imala...cetiri pozitivna testa i na kraju beta prvi put bila niska...drugi put za dva dana kretala.padati...

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2019. 16:22

bennny20

Mattan28

Ne znam ni sama…danas je 15 dpo po nekim parametrima i trebalo već pokazati.. A doktorica mi ništa nije rekla samo da nisam trudna i to je to..

Nazalost da…i ja sam tako imala…cetiri pozitivna testa i na kraju beta prvi put bila niska…drugi put za dva dana kretala.padati…

Znači moguće da je tako rano bilo začeče i da se nije održalo, pa se vjerovatno beta već spustila dok sam ja izvadila.. Uff a baš sam se ponadala ovaj mjesec 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nala33
    19. Prosinac 2019. 16:30

Mattan28

bennny20

Mattan28

Nazalost da…i ja sam tako imala…cetiri pozitivna testa i na kraju beta prvi put bila niska…drugi put za dva dana kretala.padati…

Znači moguće da je tako rano bilo začeče i da se nije održalo, pa se vjerovatno beta već spustila dok sam ja izvadila.. Uff a baš sam se ponadala ovaj mjesec

Bas mi žao, ali idemo u nove pobjede 💪💪

• bennny20
    19. Prosinac 2019. 17:36

Nisam mogla izdrzati vise i napravila sam test. 11 DPO. Negativan je. 

Kiky 🥰
    19. Prosinac 2019. 18:38

Meni 13 dana do menge. Ako ovaj put ne uspije onda ce biti godina dana od pokusavanja 😢 Da li netko zna dali se u Medicu u Rijeci moze napraviti spremiogram i kako se to tocno strucno zove? Narucila bi muza ako nam ni ovaj put ne uspije.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

tufnica1602
    19. Prosinac 2019. 20:19

Opaaa sta imamo ovdje, cestitam na plusicima...ja ispadam iz igre opet ovaj mjesec, radila test veceras ali onaj sto cita 25 ml/U...sutra trebam dobiti. Mislim da cu je i dobiti sutra sigurno..ostale koje cekate navijam dalje za vas. ❤️

• Breskvica123
    19. Prosinac 2019. 21:31

Meni se cini da ni ovaj mjesec nista od T smedjarenje se pojacalo malo i mislim da uskoro stize i M!! 😔😭 Samo cekam kad ce se posteno spustiti vise da mogu opet krenut u akciju... 

Lavica27
    19. Prosinac 2019. 21:34

Mattan28

Mattan, zbunila si me. Ako je 15dpo onda si trebala jucer dobiti a ne 25.12.... M se uvijek gleda 14dpo, i prema tome ide kasnjenje Menge. Sto se tice bete 0, njoj treba par dana da padne,ako ti je jucer bio pozitivan test a danas 0 iz krvi onda je mogucr da lot testova ne valja... zao mi je kakp god bilo.

Bosco
    19. Prosinac 2019. 22:07

kristinak

Meni 13 dana do menge. Ako ovaj put ne uspije onda ce biti godina dana od pokusavanja 😢 Da li netko zna dali se u Medicu u Rijeci moze napraviti spremiogram i kako se to tocno strucno zove? Narucila bi muza ako nam ni ovaj put ne uspije.

Hej. Nama je sljedeci mjesec godinu dana, takoder ce mi decko kroz 3-4 tjedna na spermiogram, nisam iz Rijeke samo sam se htjela javit da suosjecam i slicna nam je situacija, pa da znas da nisi dama😊

Bosco
    19. Prosinac 2019. 22:08

Isuse.. Ne dama, nego sama hahha🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.