Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    19. Prosinac 2019. 14:27

Cure, imam problem. Danas mi je treci dan m i nije mi jaka. No dole me jos uvijek boli i zateze, a inace nikad. Cesto me skoro uopce ne boli, ni prvi ni zadnji dan. Ovaj mjesec, koma. Cak su me bolila kriza i kuk. Bila sam kod gina 8 dana prije menge i nista nije rekla. Nisam imala nikakav iscjedak ili nesto cudno osim te upale mjehura, ali vec sam popila antibiotik i ne boli me dok piskim.

Nova19
    19. Prosinac 2019. 14:34

Lalla

Cure, imam problem. Danas mi je treci dan m i nije mi jaka. No dole me jos uvijek boli i zateze, a inace nikad. Cesto me skoro uopce ne boli, ni prvi ni zadnji dan. Ovaj mjesec, koma. Cak su me bolila kriza i kuk. Bila sam kod gina 8 dana prije menge i nista nije rekla. Nisam imala nikakav iscjedak ili nesto cudno osim te upale mjehura, ali vec sam popila antibiotik i ne boli me dok piskim.

možda se od antibiotika i upale nešto poremetilo... najbolje ti je otići ponovo kod gin da vidi da je upala prošla i da ju direktno pitaš zašto te to tako sve boli.. sretno!

Nova19
    19. Prosinac 2019. 14:37

Mattan28

Nalaz bete o, 2.. Nažalost ništa od moje bebe ni ovaj mjesec….

Mattan baš mi je žao, kada trebaš procuriti? Ipak vjerujem da će 2020. biti dobitna!!!

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2019. 14:48

25.12.... Stvarno sam pravila puno testova i na svakom je bila vidljiva sjena.. Pa jel moguće da su bili lažno pozitivni? Ništa mi nije jasno..  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kiky 🥰
    19. Prosinac 2019. 14:48

Čestitam trudnicama❤❤ Nadam se da cemo i mi koje cekamo ubrzo ugledati plus..

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Ma08
    19. Prosinac 2019. 14:50

Pozdrav cure, nisam dugo bila na stranici ali evo me opet😁vidim da vas ima dosta novih i ne mogu vas sve pohvatati.. Evo i mene sa mojim slučajem.. Znači trudimo se nekih osam mjeseci, idemo na treću bebi u, trebala sam dobiti 9.12,a inače su mi ciklusu uredni od 28-29 dana, u nedjelju sam radila test znači nakon nekih 6 dana kašnjenja ali navečer i bio je negativan, evo danas 10 dan kašnjenja i planiram ujutro raditi ponovno. Dole me boli kao da ću dobiti svaki čas, ali i dođe čudna bol kao zatezanje, grudi me bole okolo i bradavice, užasno sam nervozna i zna mi se i zavrtjeti. Eto nadam se dobrim vijestima ujutro 😁. 

Nova19
    19. Prosinac 2019. 15:04

Mattan28

25.12…. Stvarno sam pravila puno testova i na svakom je bila vidljiva sjena.. Pa jel moguće da su bili lažno pozitivni? Ništa mi nije jasno..

pa da ti nije prerano vađena Beta? ne znam, pričekaj još koji dan pa ćeš bolje znati... možda je biokemijska ako je bila crtica... to je često slučaj...

Nova19
    19. Prosinac 2019. 15:05

Ma08

Pozdrav cure, nisam dugo bila na stranici ali evo me opet😁vidim da vas ima dosta novih i ne mogu vas sve pohvatati.. Evo i mene sa mojim slučajem.. Znači trudimo se nekih osam mjeseci, idemo na treću bebi u, trebala sam dobiti 9.12,a inače su mi ciklusu uredni od 28-29 dana, u nedjelju sam radila test znači nakon nekih 6 dana kašnjenja ali navečer i bio je negativan, evo danas 10 dan kašnjenja i planiram ujutro raditi ponovno. Dole me boli kao da ću dobiti svaki čas, ali i dođe čudna bol kao zatezanje, grudi me bole okolo i bradavice, užasno sam nervozna i zna mi se i zavrtjeti. Eto nadam se dobrim vijestima ujutro 😁.

čekamo s tobom onda javi svakako, sretnooooo !!!!

Matkiša 😎
    19. Prosinac 2019. 15:08

Ne znam ni sama...danas je 15 dpo po nekim parametrima i trebalo već pokazati.. A doktorica mi ništa nije rekla samo da nisam trudna i to je to..
    Jel se netko razumije jel može biti biokemijska tako rano i da opadne hcg? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Mara Kokosica
    19. Prosinac 2019. 15:11

Nova19

Mara Kokosica

Divnooo. Cestitam. Sad bi i ja piskila test haha. Sutra treba stici. Odnosno ne treba.

znaći piškiš sutra ?

Mislim da cu cekat ipak subotu.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.