Cure, imam problem. Danas mi je treci dan m i nije mi jaka. No dole me jos uvijek boli i zateze, a inace nikad. Cesto me skoro uopce ne boli, ni prvi ni zadnji dan. Ovaj mjesec, koma. Cak su me bolila kriza i kuk. Bila sam kod gina 8 dana prije menge i nista nije rekla. Nisam imala nikakav iscjedak ili nesto cudno osim te upale mjehura, ali vec sam popila antibiotik i ne boli me dok piskim.
Cure, imam problem. Danas mi je treci dan m i nije mi jaka. No dole me jos uvijek boli i zateze, a inace nikad. Cesto me skoro uopce ne boli, ni prvi ni zadnji dan. Ovaj mjesec, koma. Cak su me bolila kriza i kuk. Bila sam kod gina 8 dana prije menge i nista nije rekla. Nisam imala nikakav iscjedak ili nesto cudno osim te upale mjehura, ali vec sam popila antibiotik i ne boli me dok piskim.
možda se od antibiotika i upale nešto poremetilo... najbolje ti je otići ponovo kod gin da vidi da je upala prošla i da ju direktno pitaš zašto te to tako sve boli.. sretno!
Nalaz bete o, 2.. Nažalost ništa od moje bebe ni ovaj mjesec….
Mattan baš mi je žao, kada trebaš procuriti? Ipak vjerujem da će 2020. biti dobitna!!!
25.12.... Stvarno sam pravila puno testova i na svakom je bila vidljiva sjena.. Pa jel moguće da su bili lažno pozitivni? Ništa mi nije jasno..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Čestitam trudnicama❤❤ Nadam se da cemo i mi koje cekamo ubrzo ugledati plus..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav cure, nisam dugo bila na stranici ali evo me opet😁vidim da vas ima dosta novih i ne mogu vas sve pohvatati.. Evo i mene sa mojim slučajem.. Znači trudimo se nekih osam mjeseci, idemo na treću bebi u, trebala sam dobiti 9.12,a inače su mi ciklusu uredni od 28-29 dana, u nedjelju sam radila test znači nakon nekih 6 dana kašnjenja ali navečer i bio je negativan, evo danas 10 dan kašnjenja i planiram ujutro raditi ponovno. Dole me boli kao da ću dobiti svaki čas, ali i dođe čudna bol kao zatezanje, grudi me bole okolo i bradavice, užasno sam nervozna i zna mi se i zavrtjeti. Eto nadam se dobrim vijestima ujutro 😁.
25.12…. Stvarno sam pravila puno testova i na svakom je bila vidljiva sjena.. Pa jel moguće da su bili lažno pozitivni? Ništa mi nije jasno..
pa da ti nije prerano vađena Beta? ne znam, pričekaj još koji dan pa ćeš bolje znati... možda je biokemijska ako je bila crtica... to je često slučaj...
Pozdrav cure, nisam dugo bila na stranici ali evo me opet😁vidim da vas ima dosta novih i ne mogu vas sve pohvatati.. Evo i mene sa mojim slučajem.. Znači trudimo se nekih osam mjeseci, idemo na treću bebi u, trebala sam dobiti 9.12,a inače su mi ciklusu uredni od 28-29 dana, u nedjelju sam radila test znači nakon nekih 6 dana kašnjenja ali navečer i bio je negativan, evo danas 10 dan kašnjenja i planiram ujutro raditi ponovno. Dole me boli kao da ću dobiti svaki čas, ali i dođe čudna bol kao zatezanje, grudi me bole okolo i bradavice, užasno sam nervozna i zna mi se i zavrtjeti. Eto nadam se dobrim vijestima ujutro 😁.
čekamo s tobom onda javi svakako, sretnooooo !!!!
Ne znam ni sama...danas je 15 dpo po nekim parametrima i trebalo već pokazati.. A doktorica mi ništa nije rekla samo da nisam trudna i to je to..
Jel se netko razumije jel može biti biokemijska tako rano i da opadne hcg?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Divnooo. Cestitam. Sad bi i ja piskila test haha. Sutra treba stici. Odnosno ne treba.
znaći piškiš sutra ?
Mislim da cu cekat ipak subotu.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji