Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    15. Prosinac 2019. 09:26

bennny20

Rastika test nisi radila?

bennny20

Cak sam sinoc i napravila test... Nista. Iscjedak jos nije krenuo u mengu. Sad me cak i boli trbuh a ne znam sta se dogadja. Trebala je krenut 13.12.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    15. Prosinac 2019. 10:26

Raštika

bennny20

bennny20

Cak sam sinoc i napravila test… Nista. Iscjedak jos nije krenuo u mengu. Sad me cak i boli trbuh a ne znam sta se dogadja. Trebala je krenut 13.12.

Uff bas čudno.  A inace imas redovite cikluse? 

Raštika
    15. Prosinac 2019. 10:53

Rita36

Raštika

bennny20

bennny20

Cak sam sinoc i napravila test… Nista. Iscjedak jos nije krenuo u mengu. Sad me cak i boli trbuh a ne znam sta se dogadja. Trebala je krenut 13.12.

Uff bas čudno. A inace imas redovite cikluse?

Pa da. Al evo zadnja dva, tri ciklusa su mi se bas poremetila. Moram priznat da me malko strah.. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Luna55
    15. Prosinac 2019. 11:06

Ejjj curke menga je zavrsila,sad se krece opet u akciju ovaj mjesec cu pokusati sa testom za ovulaciju,mozda smo dosad uvijek fulali.🤔 nadam se ubrzo plusicu😄🤞

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Rita37🤰
    15. Prosinac 2019. 11:07

Raštika

Rita36

Raštika

bennny20

bennny20

Pa da. Al evo zadnja dva, tri ciklusa su mi se bas poremetila. Moram priznat da me malko strah..

Tako sam ja imala par skraćeni ciklusa pa jedan dugi i onda mi je ginekolog propisao agnucaston tablete popila tri mj i evo sad nastavila bit tocna... 

Raštika
    15. Prosinac 2019. 11:11

Rita36

Raštika

Rita36

Raštika

bennny20

bennny20

Tako sam ja imala par skraćeni ciklusa pa jedan dugi i onda mi je ginekolog propisao agnucaston tablete popila tri mj i evo sad nastavila bit tocna…

A jel te slala na provjeru hormona ili nesto slicno?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita37🤰
    15. Prosinac 2019. 11:20

Raštika

Rita36

Raštika

Rita36

Raštika

bennny20

bennny20

Tako sam ja imala par skraćeni ciklusa pa jedan dugi i onda mi je ginekolog propisao agnucaston tablete popila tri mj i evo sad nastavila bit tocna…

A jel te slala na provjeru hormona ili nesto slicno?

Nije..  Nego dala ove tablete koje su na prirodnoj bazi i rekla ako ne pomognu onda ce me slati.. Ali odmah se ciklus vratio u normalu kao sto je uvijek bio.   Radjen uzv stitnjace i krv sve u redu uzv i papatest kod ginekologa isto sve u redu.  I nikad nista od nalaza drugo.  Pa kontam poslje nove god trazit folikulometruju il bar nesto da pokrenemo jer evo vec dvije god na bebi radimo zadnju bas intenzivno al nista pozitivno se nije dogodilo po tom pitanju.   Mislim da nesmijem vise cekat imam 36g

Rita37🤰
    15. Prosinac 2019. 11:21

Luna55

Ejjj curke menga je zavrsila,sad se krece opet u akcijuovaj mjesec cu pokusati sa testom za ovulaciju,mozda smo dosad uvijek fulali.🤔 nadam se ubrzo plusicu😄🤞

Sretno Lunaa! 🍀 

Lalla
    15. Prosinac 2019. 11:30

Nova, znaci cekati ces do 17 dpo? Sretno!
    Ja isto ovaj mjesec cekam m. Neda mi se piskit. Hahaha, postigla sam zen 

regi
    15. Prosinac 2019. 13:06

Cure evo da javim da je moja sjena postala tamnija:)nisam mogla cekati do sutra(a k vragu znam da cu i sutra piskiti cisto da se uvjerim.da je to to:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.