Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    14. Prosinac 2019. 22:31

Rastika test nisi radila?

tufnica1602
    14. Prosinac 2019. 23:04

Cestitam na plusevima, neka nekaa pomalo se premjestamo na temu trudnoca 💪💪
    Cekalice za 20-ti, kakva je situacija, ima li simptoma da vjestica nece doc? Kod mene danas krenuli polako standardni pms simptomi, nisam optimisticna..seks smo imali dan prije ovulacije i to je to sto se plodnih dana tice.

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 23:27

Na trenutke osjetim jajnike ako sam recimo stala bosa na hladan pod.. Grceva nemam. Bol u grudima nemam. Nervozu povremenu... Trebam NE dobit 17.12... Odnose imali od poslje menstr svaki dr dan 2. I 3.tjedan ciklusa... Sad odmaramo i cekamo...
    🙃 

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 23:42

Mattan28

Rita36

Mattan28

Ja sam dobila danas neki snažan osjećaj da sam trudna… Mislim da su me ponjeli ovi plusići ovdje 😂😂😂 e jesmo mi žene blentave!

I jaaa… Nisam ovakvu nadu skoro imala
    🙃 To je zbog kolicine plusica sve smo poludjele
    🤸🏿‍♂️🤸‍♀️😂😂😂

Al nemam čak ni simptoma osim tih grčeva.. Očito je ovo nada očajnika 🙄

Nedajmo se očaju! Uvijek volim vise nadu.... 
    🙃 

Slee
    15. Prosinac 2019. 02:48

tufnica1602

Cestitam na plusevima, neka nekaa pomalo se premjestamo na temu trudnoca 💪💪
    Cekalice za 20-ti, kakva je situacija, ima li simptoma da vjestica nece doc? Kod mene danas krenuli polako standardni pms simptomi, nisam optimisticna..seks smo imali dan prije ovulacije i to je to sto se plodnih dana tice.

Mene su jajnici dosta bolili, tj. Probadali pred dva dana, sada ne. Grudi lagano bolne kao i uvijek. Piskim cesto, ali samo ful malo. Temperatura je povisena, ali me napala neka viroza. Povratila sam pred pol ure, ali to je od te viroze (znam da je viroza, radim u skoli i sva djeca je imaju upravo s istim simptomima). Ne znam sto jos. Imam mlijecni iscjedak, ali nista posebno. Zapravo imam sve, a nemam nista 😂 tako bi ja to opisala

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    15. Prosinac 2019. 02:50

A sto se pokrivanja ticee, pokrili smo sva tri dana prije O i dan nakon O. Samu O nismo. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

Nova19
    15. Prosinac 2019. 07:58

Cure sa plusicima cestitaaaaam 👏👏👏
    Ja prijavljujem nove simptome a to su pristici i pojacan bijeli iscjedak... grudi dalje teske i ponekad osjetim kao nelagodu, nije baš bol ali ih osjetim...
    Ali sve to mi bude i u pms-u pa cekamo jos.😁

Slee
    15. Prosinac 2019. 07:59

Nova, zvuci dobro! Koliko jos? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

Nova19
    15. Prosinac 2019. 08:02

Danas je 8dpo, za tjedan dana bi vec mogla piskit test ali cu cekati 9 dana, do Bozica. Ali znat cu prije ako M stize, nadam se da nece! 

Rita37🤰
    15. Prosinac 2019. 09:10

Nova19

Cure sa plusicima cestitaaaaam 👏👏👏
    Ja prijavljujem nove simptome a to su pristici i pojacan bijeli iscjedak… grudi dalje teske i ponekad osjetim kao nelagodu, nije baš bol ali ih osjetim…
    Ali sve to mi bude i u pms-u pa cekamo jos.😁

I ja imam skroz lud simptom 
    🙃😂.   Kad sam bila djete uvijek sam znala kad cu dobit nove rodjake... Kad na ujni vidin veliki prišt na nosu znamo svi na je trudna.  Trajao joj svaku trudnocu ako ne cijelu.    Jutros se budim sa ogromnim na svom nosu.   Hahahhahaha znam da mi ujna nije krvni rod al iskreno ova sitnica me obradovala jer na nosu nemam nikad.... Eventulano bekad bude na donjoj vilici ili na čelu...... Smijem se sama sebiii all nastojim bit pozitivna i ne poludit pve zadnje dane cekanja.  
    ... Sretno vam! I slobodno mi recite da sam luda. 🤪 Jer tak se bas i osjecam 
    🙃 🤭 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.