Jelena bravoo...ako je sudjeno bice..ja stvarno vidim tu sjenu, kao i sve ostale cure, samo eto sto je nesto daleko..
Ali vidjecemo za dva dana, do tada navijamo i drzimo figeee...😉😍
Jelenabravoo…ako je sudjeno bice..ja stvarno vidim tu sjenu, kao i sve ostale cure, samo eto sto je nesto daleko..
Ali vidjecemo za dva dana, do tada navijamo i drzimo figeee…😉😍
💪💪🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Jelenajelena cestitaaaam od srcaaa.. kad vidim ovako nesta tako mi bude toplo oko srca, neopisivo nesta. Drzim figicee 🤞 i javi svakako 🥳
Hello cure. Evo i ja se priključujem :)
Nikad nisam pisala po forumima ali od ludosti više ne znam šta ću sa sobom😂
Radimo na bebacu već 7 mj, sad mi kasni 4 dana i samo mi držite fige ☺️ test neću raditi do pon, bojim se da se ne razočaram samo ...
Radimo na bebacu već 7 mj, sad mi kasni 4 dana i samo mi držite fige ☺️ test neću raditi do pon, bojim se da se ne razočaram samo …
heej 🤗
haha suosjecam se s tobom jer i ja odgadam napravit test iako sam luda vec ali sam si isto rekla izdrzat do ponedjeljka pa cemo vidjet.. drzim nam 🤞🤞🤞
Radimo na bebacu već 7 mj, sad mi kasni 4 dana i samo mi držite fige ☺️ test neću raditi do pon, bojim se da se ne razočaram samo …
heej 🤗
haha suosjecam se s tobom jer i ja odgadam napravit test iako sam luda vec ali sam si isto rekla izdrzat do ponedjeljka pa cemo vidjet.. drzim nam 🤞🤞🤞
Sretno i tebi 😊😊🙏🤞 držim fige i javi u ponedjeljak 🤗
Jelena i meni se cini crtica predaleko al nadam se da ce iduci test bit pluscina i da ta daljina nema veze. Kad ces ga radit?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Malina tebe bas ta glava dobro zeza, nadam se da ce uskoro proc, vjerojatno hormoni divljaju. Javljaj nam spol. Jel itko zna sta Grizli nosi, ne javlja nam se a bas me zanima jel curica ili decko ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji