Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    15. Studeni 2019. 20:51

Jelena bravoo...ako je sudjeno bice..ja stvarno vidim tu sjenu, kao i sve ostale cure, samo eto sto je nesto daleko..
    Ali vidjecemo za dva dana, do tada navijamo i drzimo figeee...😉😍

jelenajelena
    15. Studeni 2019. 21:54

sneguljica1

Jelenabravoo…ako je sudjeno bice..ja stvarno vidim tu sjenu, kao i sve ostale cure, samo eto sto je nesto daleko..
    Ali vidjecemo za dva dana, do tada navijamo i drzimo figeee…😉😍

💪💪🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ana.wannabemama
    15. Studeni 2019. 23:00

Jelenajelena cestitaaaam od srcaaa.. kad vidim ovako nesta tako mi bude toplo oko srca, neopisivo nesta. Drzim figicee 🤞 i javi svakako 🥳

• Aleks1205
    15. Studeni 2019. 23:21

Hello cure. Evo i ja se priključujem :) 
    Nikad nisam pisala po forumima ali od ludosti više ne znam šta ću sa sobom😂
    Radimo na bebacu već 7 mj, sad mi kasni 4 dana i samo mi držite fige ☺️ test neću raditi do pon, bojim se da se ne razočaram samo ...

Ana.wannabemama
    15. Studeni 2019. 23:34

Aleks1205

Radimo na bebacu već 7 mj, sad mi kasni 4 dana i samo mi držite fige ☺️ test neću raditi do pon, bojim se da se ne razočaram samo …

heej 🤗
    haha suosjecam se s tobom jer i ja odgadam napravit test iako sam luda vec ali sam si isto rekla izdrzat do ponedjeljka pa cemo vidjet.. drzim nam  🤞🤞🤞

• Aleks1205
    16. Studeni 2019. 00:41

Ana.wannabemama

Aleks1205

Radimo na bebacu već 7 mj, sad mi kasni 4 dana i samo mi držite fige ☺️ test neću raditi do pon, bojim se da se ne razočaram samo …

heej 🤗
    haha suosjecam se s tobom jer i ja odgadam napravit test iako sam luda vec ali sam si isto rekla izdrzat do ponedjeljka pa cemo vidjet.. drzim nam 🤞🤞🤞

Sretno i tebi 😊😊🙏🤞 držim fige i javi u ponedjeljak 🤗

Marta14
    16. Studeni 2019. 08:45

Drzim fige cure, cekamo ponedjeljak! 
    🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀

• ela32
    16. Studeni 2019. 10:06

Cure, sretno! Drzimo vam fige da u ponedjeljak bude puno plusica!!

Rita88
    16. Studeni 2019. 11:43

Jelena i meni se cini crtica predaleko al nadam se da ce iduci test bit pluscina i da ta daljina nema veze. Kad ces ga radit? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    16. Studeni 2019. 11:47

Malina tebe bas ta glava dobro zeza, nadam se da ce uskoro proc, vjerojatno hormoni divljaju. Javljaj nam spol. Jel itko zna sta Grizli nosi, ne javlja nam se a bas me zanima jel curica ili decko ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.