Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    14. Studeni 2019. 22:51

coco

Princess Mimi

Khaleesi

Princess, evo recimo na uputstvima od ovih lh trakica koje ja imam piše da je test pozitivan samo ako je druga crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne. U protivnom je test negativan, pa čak i u slučaju kad su dvije crtice, ali je ova druga svjetlija od kontrolne. Eh sad, zašto se ta druga nekad pojavljuje, a nekad ne, i to izvan perioda moguće ovulacije - to nažalost ne znam. Možda još neki faktori utječu na njeno pojavljivanje, a zapravo ju samo velika količina lh hormona baš pravo potamni. Nagađam..

Budem vidjela kako ce biti dalje.
    Imam problem sa stvaranjem sluzi, bas sam jako suha ovaj mjesec. Cure su spominjale vrkutu pa cu s njom probati.🙄

Ja mislim uzeti nocurak bas za to, znam da su cure govorile da djeluje, ne znam vise jel na ovoj temi ili lh jer pratim obje, ne znam ni ja sto je od toga bolje, treba probati

Probaj ti nocurak, ja cu vrkutu pa razmijenimo dojmove😄

14. Studeni 2019. 22:55

Marta14

Pa jesi li radila test Marina?
    Ja sam ju prestala piti prije 6-7dana jer sam pomislila da sam alergicna (inace sam na trave al.) sad ne znam da li da pijem opet..

Ana pa ja ne bi trebala biti trudna, nisam nesto posebno radila na tome ovaj mjesec.. Tako da mislim da ce doc sutra

radila sam test 3 dana prije M ,test koji ocitava 4 dana prije i -.
    Sutra cu napravit jer me sada malo cudi da mi kasni skoro puna dva dana.

Ana.wannabemama
    14. Studeni 2019. 23:57

Marinalin ja sam zadnja dva mjeseca kupila onaj clearblue plus koji pokazuje kao cak i 5 dana prije ocekivane m i ja luda morala to isprobat tocno 5 dana prije m i pokazalo mi je - i na dan kad sam trebala dobit sam jos jedan napravila i pokazalo je isto taj bolni minus  i onda mi je kasnila 3 dana i mislila sam opet ponovit al sam dobila, sad koji je razlog kasnjenja neznam moze bit svasta, ali test je pokazao svoje i od tad ga hejtam haha to je u mojem slucaju, ali nadam se da ce kod tebe biti drugacije 🤞

Rita88
    14. Studeni 2019. 23:57

cure koje iscekujete plus ovih dana drzim fige na rukama i na nogama 🤞
    Malina gdje si mi, kak si, jek sve ok, jel znas sta nosis? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Ana.wannabemama
    15. Studeni 2019. 00:03

Marta14 hahah bas sam sva zbrkana ovih dana sorry 🙆‍♀️

• tonkica031
    15. Studeni 2019. 07:50

cao cure evo mene upravo od ginica i jedan foikul je zreo i trebao je puknuti a drugi treba do ponedjeljka odgodio mi je stopericu za sljedeci put :(

Marta14
    15. Studeni 2019. 08:35

Ana.wannabemama

Ma sta ima veze, zbrkana sam i ja sama 😄

I sta kaze test?? 😄😄🤞🤞🤞

sneguljica1
    15. Studeni 2019. 09:18

Jutroo cure..ajmo testici na sunce...ko danas radi?? 
    Drzim fige jako najjace..
    Petra meni su bili takvi ciklusi, onda sam posla na tretman hidzame, i dosta su mi se uredovili, a onda mi je virak (vrkuta) regulisala i sad mi je skolski 28 dana, a O bude tacno na 14 dan..
    Srecnooooo

15. Studeni 2019. 09:23

Rita88

cure koje iscekujete plus ovih dana drzim fige na rukama i na nogama 🤞
    Malina gdje si mi, kak si, jek sve ok, jel znas sta nosis?

Bok:)evo me malo na bolovanju,imam stravicne glavobolje i migrene danas vec 8.dan pa sam zavrsila i na infuziji cak jer sam dehidrirala od povracanja :( . Krenula sam na akupunkture pa se nadam da ce glava stati. Inace mrva je super, ne znamo jos sta je :) radila sam kombinirani probir, rezultati dobri pa idemo hrabro naprijed :)

Ana.wannabemama
    15. Studeni 2019. 10:42

Marta14

Ana.wannabemama

Ma sta ima veze, zbrkana sam i ja sama 😄

I sta kaze test?? 😄😄🤞🤞🤞

nisam ga jos napravila, ali od vjestice ni traga jos.. i sad ujutro mi je isla mala sukrvica iz nosa sto se meni nikada ne dogada osim ako nisam jako bolesna, a ne pamtim kad je to bilo zadnji put.. citala sam da je to kao neki simptom u ranoj trudnoci hahahah joooj sve citam nebili se pronasla u tome 🤦‍♀️ i sve si mogu zabrijat u glavi ali mislim da krv nemogu izmislit haha 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.