Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flo
    14. Studeni 2019. 11:04

I ja dobila vjesticu, ko svicarski sat, cekamo iduci mjesec 🎊

Ana.wannabemama
    14. Studeni 2019. 11:28

Evo ja jos nista, lagana mucnina me pere sad dal je to simptomic ili od iscekivanja vidjet cemo 🙆‍♀️
    nadam se da crvena gospodicna nece pokucati na vrata 😂🤞

jelenajelena
    14. Studeni 2019. 11:47

Tufniceeee,gdje si,,kako si,ima li kod tebe sta??ostale curke kako ste vi,jel jos koja radila testic🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

14. Studeni 2019. 12:14

Princess Mimi

https://ibb.co/t3Y7t5L

Ovo je od prije 10 minuta lh trakica OPET pozitivna.
    Cure upomoć😂

jesi sigurna da je ova lijeva crtica jednako tamna ili tamnija od desne? ja sam pokušala kolko god sam mogla zumirat da skužim, ali mi se čini ko da je malo svjetlija (ili je to do kuta slikanja?)..jer ako je svjetlija, onda bi zapravo značilo da je test negativan. Što je možda ipak bolje od opcije s policističnim jajnicima :D 

ja isto trenutačno dosta piškim po tim trakicama, vidim da mi je ta druga crtica sa svakim piškenjem sve tamnija, pa se nadam da ću uskoro uhvatit pik.. 

tufnica1602
    14. Studeni 2019. 13:08

Hej jelenaaa, ma nista novo ja mislim za 10 dana da trebam dobiti nisam sigurna sto posto u dan, nesto sam zaboravila kad mi je menga bila,27 il 26 🤣 uglavnom znam da su me cice pocele boljeti 13 dan ciklusa ili 14..i to puno naglo odmah. Sad to treba trpit jos 10 dana 😏 kako si nam ti kakva je kod tebe situacija?

jelenajelena
    14. Studeni 2019. 14:17

Mene je gripa uhvatila🙄,moja treba doci za tri dana,vjerovatno zato sam i slaba skroz,,bude proslo ako bog da....pa onda za Bozic u akciju😂😂😂

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Raštika
    14. Studeni 2019. 14:49

Meni je danas dan za dobit mengu i ovo mi je vec treci dan smedjarenja. I prosla menga mi je slicna bila, valjda sam pet dana smedjarila i onda dobila mengu. Cini mi se da je bas prava menga krenula cak kasnije koji dan od onog koji mi je trebala pocet. Mislila sam okej jedam ciklus je cudan nema veze al, ovo sad me vec lagano brine... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

tufnica1602
    14. Studeni 2019. 17:25

Rastika dosta zena kaze da ima redovno smedjarenje prije menstruacije, eh i nasi organizmi se mijenjaju..i ja sam npr se cudila kad zene kazu imaju grceve prije menge, i ja ih dobijem u prije vise od pola godine kao sastavni dio pms-a 😂. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ U biti mislim da nam je to sve normalno..

Princess Mimi
    14. Studeni 2019. 17:34

Khaleesi

Princess Mimi

https://ibb.co/t3Y7t5L

Ovo je od prije 10 minuta lh trakica OPET pozitivna.
    Cure upomoć😂

jesi sigurna da je ova lijeva crtica jednako tamna ili tamnija od desne? ja sam pokušala kolko god sam mogla zumirat da skužim, ali mi se čini ko da je malo svjetlija (ili je to do kuta slikanja?)..jer ako je svjetlija, onda bi zapravo značilo da je test negativan. Što je možda ipak bolje od opcije s policističnim jajnicima :D

ja isto trenutačno dosta piškim po tim trakicama, vidim da mi je ta druga crtica sa svakim piškenjem sve tamnija, pa se nadam da ću uskoro uhvatit pik..

Da, svjetlija je. Nemam pcos, zato mi i nije bilo jasno otkud.
    Zasto mi je onda u međuvremenu bilo bez crtice? Odnosno samo kontrolna je bila vidljiva, a sad su obje (samo je lijeva svjetlija. )

14. Studeni 2019. 17:49

Princess, evo recimo na uputstvima od ovih lh trakica koje ja imam piše da je test pozitivan samo ako je druga crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne. U protivnom je test negativan, pa čak i u slučaju kad su dvije crtice, ali je ova druga svjetlija od kontrolne. Eh sad, zašto se ta druga nekad pojavljuje, a nekad ne, i to izvan perioda moguće ovulacije - to nažalost ne znam. Možda još neki faktori utječu na njeno pojavljivanje, a zapravo ju samo velika količina lh hormona baš pravo potamni. Nagađam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.