Cure ja upravo stigla od ginekologa sa pregleda i danas su mi folikuli na rasli jedan na 20mm a drugi 18 a sada se samo nadam da ce se rasprsnuti drzite mi fige
Nadam se da ce sve doci na svoje sto prije. Drzim fige 🤞 i cuvaj se 😘
Marta14 Bas mi javi 15.tog kako se kod tebe razvija situacija, drzimo da ne dode🤞❤️
Cure ja upravo stigla od ginekologa sa pregleda i danas su mi folikuli na rasli jedan na 20mm a drugi 18 a sada se samo nadam da ce se rasprsnuti drzite mi fige
Nadam se da ce sve doci na svoje sto prije. Drzim fige 🤞 i cuvaj se 😘
Ma hoce ja vjerujem u to a i vi se ovdje toliko divne drago mi je da smo svi jedni uz druge
https://ibb.co/t3Y7t5L
Ovo je od prije 10 minuta lh trakica OPET pozitivna.
Cure upomoć😂
https://ibb.co/t3Y7t5L
Ovo je od prije 10 minuta lh trakica OPET pozitivna.
Cure upomoć😂
Opet u akciju 😂😂😂 nema ti druge hehe
Čitala sam da se zna desiti da bude 2 ovulacije u jednom ciklusu... a možda je T 😊
Princess obavezno akcija narednih dana..nema veze sto je to po drugi put da ti je pozitivna trakica..
I moj ti je savjet da odes u laboratoriju da odradis LH nalaz..da vidis sta se desava..
Sta nam je sa Breskvicom,.nidje je..ne javlja ni je li stigla menga ni nista..
Princess, lh trakice znaju biti stalno pozitivne kod osoba koje imaju pcos odnosno policisticne jajnike pa svakako obavi spolne hormone. Ti svejedno hopsaj ☺️🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok cure!
Treba mi mala pomoc, 17 dan mi je ciklusa i od jucer imam smedi iscjedak. Moj ginekolog kaze da je ili ciklus bez ovulacije ili trudnoca, a ja mislim da trudnoca nije. Ima li jos neka opcija?
Petra na koliko dobijas, i da li znas je li ti bila ovulacija, mislim imas li iscjedak i tako neke simptome O, moze biti da trudnoca pa da je od implantacijskog to smedjarenje,
Jos jedan od razloga smedjarenja je nizak progesteron, tako da sve je neizvjesno..
Mana_Mare ako ne krene do sjutra, ponovi test..ako ipak stigne vjestica( a ja se iskreno nadam da nece) konsultuj se sa dr pa odradi i ti nalaz progesterona..
Postoji dosta razloga, nemoj razbijati glavu..da li ti inace krene prvo smedjarenje pa prava menga, ili samo odjednom krene vjestica.
Sortiraj odgovore
Najstariji