Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana.wannabemama
    13. Studeni 2019. 18:46

tonkica031

Cure ja upravo stigla od ginekologa sa pregleda i danas su mi folikuli na rasli jedan na 20mm a drugi 18 a sada se samo nadam da ce se rasprsnuti drzite mi fige

Nadam se da ce sve doci na svoje sto prije. Drzim fige 🤞 i cuvaj se 😘

Ana.wannabemama
    13. Studeni 2019. 18:53

Marta14 Bas mi javi 15.tog kako se kod tebe razvija situacija, drzimo da ne dode🤞❤️

• tonkica031
    13. Studeni 2019. 19:16

Ana.wannabemama

tonkica031

Cure ja upravo stigla od ginekologa sa pregleda i danas su mi folikuli na rasli jedan na 20mm a drugi 18 a sada se samo nadam da ce se rasprsnuti drzite mi fige

Nadam se da ce sve doci na svoje sto prije. Drzim fige 🤞 i cuvaj se 😘

Ma hoce ja vjerujem u to a i vi se ovdje toliko divne drago mi je da smo svi jedni uz druge

Princess Mimi
    13. Studeni 2019. 22:32

https://ibb.co/t3Y7t5L

Ovo je od prije 10 minuta lh trakica OPET pozitivna. 
    Cure upomoć😂 

Nova19
    14. Studeni 2019. 08:06

Princess Mimi

https://ibb.co/t3Y7t5L

Ovo je od prije 10 minuta lh trakica OPET pozitivna.
    Cure upomoć😂

Opet u akciju 😂😂😂 nema ti druge hehe
    Čitala sam da se zna desiti da bude 2 ovulacije u jednom ciklusu... a možda je T 😊

sneguljica1
    14. Studeni 2019. 08:23

Princess obavezno akcija narednih dana..nema veze sto je to po drugi put da ti je pozitivna trakica..
    I moj ti je savjet da odes u laboratoriju da odradis LH nalaz..da vidis sta se desava..
    Sta nam je sa Breskvicom,.nidje je..ne javlja ni je li stigla menga ni nista..

Rita88
    14. Studeni 2019. 09:32

Princess, lh trakice znaju biti stalno pozitivne kod osoba koje imaju pcos odnosno policisticne jajnike pa svakako obavi spolne hormone. Ti svejedno hopsaj ☺️🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Bosco
    14. Studeni 2019. 09:40

Bok cure!
    Treba mi mala pomoc, 17 dan mi je ciklusa i od jucer imam smedi iscjedak. Moj ginekolog kaze da je ili ciklus bez ovulacije ili trudnoca, a ja mislim da trudnoca nije. Ima li jos neka opcija? 

sneguljica1
    14. Studeni 2019. 10:24

Petra na koliko dobijas, i da li znas je li ti bila ovulacija, mislim imas li iscjedak i tako neke simptome O, moze biti da trudnoca pa da je od implantacijskog to smedjarenje, 
    Jos jedan od razloga smedjarenja je nizak progesteron, tako da  sve je neizvjesno..
    Mana_Mare ako ne krene do sjutra, ponovi test..ako ipak stigne vjestica( a ja se iskreno nadam da nece) konsultuj se sa dr pa odradi i ti nalaz progesterona..

sneguljica1
    14. Studeni 2019. 10:34

Postoji dosta razloga, nemoj razbijati glavu..da li ti inace krene prvo smedjarenje pa prava menga, ili samo odjednom krene vjestica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.