Haha svaka cast sto izdrzis bez testa 😅
Da da, ja sam imala sukrvicu iz nosa u prvoj trudnoci.. 🤞
pricekat cu do ponedjeljka ako ne dobijem cu ga napravit.. si ti dobila? ☺️
Kako je meni moja jedna musterija rekla;bilo bi ti pametnije da umjesto cajeva popijes tablete za smirenje i tako se opustis😂😂😂😂😂😂🙄🤷♀️🤦♂️
Kako je meni moja jedna musterija rekla;bilo bi ti pametnije da umjesto cajeva popijes tablete za smirenje i tako se opustis😂😂😂😂😂😂🙄🤷♀️🤦♂️
Ooo dobra dobra... 😎😀🍸💊💊💊🙈
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Cure, evo neko vrijeme se nisam javljala. Danas sam obavila 1. pregled nakon biokemijske trudnoće... Gin je rekao da napravim pauzu i da nakon druge M krenem ponovno u akciju dok se ciklus ne stabilizira. Kad sam mu spomenula da pijem čaj od vrkute rekao je da prestanem jer mi je vjerojatno on poremetio cikluse prije biokemijske trudnoće... E pa sad vise ne znam sto je dobro, a sto ne? 🙈 Možda ipak pustiti prirodu da odradi svoje i opustiti se...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E curke moja ja do vjestice jos dva dana,danas uradim bezveze neki test😁🤪ni nenadam se uopce da je pozitivan,ali da li viidite ovu sjenuuuu.🙄🙄🤦♀️
https://ibb.co/Pg9NygX
Samo da cuujem i vase misljenjee💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Definitivno se vidi sjena ! 😍 Nadam se da jest trudnoća. Ponovi ti opet test za 2 dana pa da budeš sigurna. 😊 Ali to bi lako moglo bit TO!! 🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
hejj jelenaa 😍 i ja isto vidim nesto..ali mozda da stavis u boji da se bolje malo razazna sta je sta.
Sortiraj odgovore
Najstariji