Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    11. Studeni 2019. 18:25

Mana_Mare

Zene imam jedno mozda glupo pitanje 🤔
    Nedavno sam negdje procitala da se ovulacijskom trakom moze napraviti test za trudnocu. E pa mene zanima da li je netko od vas probao, i stvarno bila trudnoca. I da, znam da test za trudnoci i trakica za ovulaciju ocitavaju razlicite hormone.
    Meni je danas 34 dc, inace mi je ciklus od 29-35, jedino osjecam bolne grudi kao pred svaku M, osim danas jedan odlazak na wc, bio je skroz svijetloooo svijetloooo smedi iscjedak, i to je to, nakon brisanja nista, a osjecaj da cu donit prati me vec par dana ali nista jos. Prije svake M mi nekad bude smeckasti iscjedak, pa na tren mislim mozda je T a mozda dolazi i M. Iako se u sebi duboko nadam da je T al opet sumljam 😏😏
    Cak sam popodne iskoristila i trakicu za O, al to je vise moja luda glava i velika zelja.
    https://ibb.co/PTvMPz3
    Planiram sutra test za trudnocu, a opet me strah minusa….
    Sorry na duzem pisanju

Bilo je slucajeva na forumu da su curama O trakice pokazale trudnocu.😉 
    Ak sutra ne dodje menga ja bi na tvom mjestu napravila test. Sretno sto god da odlucis. 🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

11. Studeni 2019. 18:30

Raštika

mrvičak

Raštika

Tockice cestitam! ❤️❤️❤️
    Ja sam na tri dana do menge al sam upravo primjetila tamniji gusti iscjedak na gacicama tako da menga ocito lagano dolazi. Gadjali smo bitne dane al jbg. Ocito nije to to jos. 😉

Meni je bio, pa je mjesec bio dobitan. Ništa to ne znači 😊

Stvarno??? 😯

Daaa i evo i dalje ga imam. Jedan dan gusti bijeli, jedan dan gusti rastezljiv, pa dva dana vodenasti, al pred M je bio gusti gusti kao i inače u PMS-u. 

• tonkica031
    11. Studeni 2019. 18:44

točkicaa

Cureee recite da nisam luda, da vidite i vi!
    https://ibb.co/GF0pZc6[ibb.co]
    Danas mi je dan za dobit ili jucer..nisam sigurna
    Napravila sam Clear sign test i pojavila se svjetlaa crtica u roku 3 min.
    Prije dva dana prestala sam uzimati utrogestane jer sam bila uvjerena da nisam trudna, taj dan sam imala odnos i bilo je maloo krvi i mislim se evo je krenula je i sutra dan nista osim blijedo smeckastog iscjetka vrlo malo. Jutros se probudim izmjerim temperaturu a ona 36.8 a meni nikad nije prelazila preko 36.6 s tim da sam prestala sa utrogestanima 👀.. i tu me vec pocne kopkati da nisam mozda trudna, napravim test kad onooooo 😍😍
    Evo sad sam opet stavila utrogestane.

Ma vidi se crtica mozda je jos rano da se vidi skroz Al to je to

• tonkica031
    11. Studeni 2019. 18:45

Ja sam bila na folikulometriji nakon klomifena i imam jedan vodeci folikul na desnom jajnik 12mm a na lijevom isto jedan 16mm

Mala 1
    11. Studeni 2019. 18:48

Meni je zadnji put kad sam bila trudna lh trakica bila pozitivna 10dnt, kasnije tek kupila test i on pozitivan

Beta danas 625, 11dnt

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Nala33
    11. Studeni 2019. 19:07

Tockica čestitam ❤️

Tommyfame
    11. Studeni 2019. 20:08

Mana_Mare

Raštika

Mana_Mare

Zene imam jedno mozda glupo pitanje 🤔
    Nedavno sam negdje procitala da se ovulacijskom trakom moze napraviti test za trudnocu. E pa mene zanima da li je netko od vas probao, i stvarno bila trudnoca. I da, znam da test za trudnoci i trakica za ovulaciju ocitavaju razlicite hormone.
    Meni je danas 34 dc, inace mi je ciklus od 29-35, jedino osjecam bolne grudi kao pred svaku M, osim danas jedan odlazak na wc, bio je skroz svijetloooo svijetloooo smedi iscjedak, i to je to, nakon brisanja nista, a osjecaj da cu donit prati me vec par dana ali nista jos. Prije svake M mi nekad bude smeckasti iscjedak, pa na tren mislim mozda je T a mozda dolazi i M. Iako se u sebi duboko nadam da je T al opet sumljam 😏😏
    Cak sam popodne iskoristila i trakicu za O, al to je vise moja luda glava i velika zelja.
    https://ibb.co/PTvMPz3
    Planiram sutra test za trudnocu, a opet me strah minusa….
    Sorry na duzem pisanju

Bilo je slucajeva na forumu da su curama O trakice pokazale trudnocu.😉
    Ak sutra ne dodje menga ja bi na tvom mjestu napravila test. Sretno sto god da odlucis. 🤞🤞

Ako ujutro bude cisto pravim test! 😊Pa cemo vidjeti je li napokon T ili samo M kasni, jer eto malo se igra sa mojim zivcima 😏😏
    Hvala vam cure!

Evo i ja nesto saznah haha nisam znala da sa LH trakicama mozes mjeriti i HCG..sto nekako mi ima smisla,jer mjeri hormon iz urina 🤷‍♀️

Kod mene se pojavila jucer roza tockica,danas smeđa al onak usporedila bi ko pred kraj M kad ide stara krv..
    Budem isto testirala ujutro..

Držim ti fige 🤞🤞❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    11. Studeni 2019. 20:20

Mana_Mare

Nova19

Mana maremeni ovo sve vuče na pozitivan ishod 👏👏👏 napravi test ujutro i to ti je to 😉

I ja se nadam, iako mi nikad M nije tocna u dan, nekad 29 dan dode nekad 33, al eto sad ste mi bacile bubicu u uho. Javim ujutro 🤞🤞

Ali evo sad si razmišljam.. sta nije da LH trakice uvijek pokazu dvije crtice? Indikatorsku i onu sto mjeri O..

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

11. Studeni 2019. 20:28

tommyfame

Mana_Mare

Nova19

Mana maremeni ovo sve vuče na pozitivan ishod 👏👏👏 napravi test ujutro i to ti je to 😉

I ja se nadam, iako mi nikad M nije tocna u dan, nekad 29 dan dode nekad 33, al eto sad ste mi bacile bubicu u uho. Javim ujutro 🤞🤞

Ali evo sad si razmišljam.. sta nije da LH trakice uvijek pokazu dvije crtice? Indikatorsku i onu sto mjeri O..

Pa da uvijek pokaze dvije,i jer uvijek u tijelu ima malo prisustva lh-a kako je meni Martina objasnila.
    Ja sam radila nekidan 10 dan nakon ovulacije trakicu i isto su bile dvije.ali testna je skroz svjetla.

Tommyfame
    11. Studeni 2019. 20:33

Marinalin

tommyfame

Mana_Mare

Nova19

Pa da uvijek pokaze dvije,i jer uvijek u tijelu ima malo prisustva lh-a kako je meni Martina objasnila.
    Ja sam radila nekidan 10 dan nakon ovulacije trakicu i isto su bile dvije.ali testna je skroz svjetla.

Pa kak onda mjeriti trudnocu sa njima? Neznam evo zbunila sam se 🤣

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.