Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    07. Studeni 2019. 06:45

Cure samo da javim..od mene nista ovaj ciklus, digitalni pokazao -. Sad cekam da dobijem danas M, pa nastavljamo dalje!!

Rita88
    07. Studeni 2019. 08:05

Bas si mislim idem vidjet jel se Ela javila. Zao mi je, ali ako te sta tjesi pratimo se, iduci ciklus je nas 🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    07. Studeni 2019. 08:07

Ela zao mi je.. Ali sledeci mjesec je nas 😉😉😉😉 

• ela32
    07. Studeni 2019. 08:10

Sljedeci je nas 😀..a mozda sad posjetim i gin da ona to malo provjeri dali je sve u redu i poprati ovulaciju..

• ela32
    07. Studeni 2019. 08:17

Iako sam ovaj ciklus bila uvjerena da se nesto dogadja..sve je drugacije nego inace..bolovi u ledjima svakodnevno, napuhana kao da sam u 4.mj trudnoce, hlace jedva zakopcam a nisam se udebljala, grudi ni najmanje osjetljive a inace bole 10dana prije M, zgaravicu i neku laganu mucninu imam skoro svaki dan a s tim nikakvih problema nemam, isjedak bijeli kremasti obilan, imam osjecaj kao da sam se upiskila stalno 😂 a inace pred M bude bas oskudan, povremeno neki grcevi i bolovi u stomaku a to mi se nikad ne dogadja prije M.. tako da drage moje cure, nemojte se ubijati i razmisljati o simptomima..stvarno ne znace nista!

sneguljica1
    07. Studeni 2019. 08:40

Ela tacno tako..i ja sam to shvatila na tezi nacin, odnosno po samoj sebi..kad sam pratila svaki simptom, imalo ih je hiljadu i uvijek nesto novo pa pomislim e to je to...eeee nije...to se izgleda samo psiha poigrava sa nama...ali mi smo jake i idemo dalje..😉😉

07. Studeni 2019. 09:14

ela32

Iako sam ovaj ciklus bila uvjerena da se nesto dogadja..sve je drugacije nego inace..bolovi u ledjima svakodnevno, napuhana kao da sam u 4.mj trudnoce, hlace jedva zakopcam a nisam se udebljala, grudi ni najmanje osjetljive a inace bole 10dana prije M, zgaravicu i neku laganu mucninu imam skoro svaki dan a s tim nikakvih problema nemam, isjedak bijeli kremasti obilan, imam osjecaj kao da sam se upiskila stalno 😂 a inace pred M bude bas oskudan, povremeno neki grcevi i bolovi u stomaku a to mi se nikad ne dogadja prije M.. tako da drage moje cure, nemojte se ubijati i razmisljati o simptomima..stvarno ne znace nista!

Hvala na savjetu.
    U dosta cura sam cula da nisu imale nikakav simptom pred M a samo im je izostala M...
    nisu imale ni implatancijsko krvarenje nijedna moja frendica.
    Tako da zaista imas pravo.

Raštika
    07. Studeni 2019. 10:12

Jutro zene🙋‍♂️ 
    Evo mene na 7 dana do menge. 😉 Ne provjeravam iscjedak, ne idem ni za simptomima. Vidjet cemo. 🤞
    E meni su tri ciklusa prosla bez sexa i zadnji ciklus pred mengu ja sam imala sve simptome kao da sam trudna. Znaci i povratila sam jedan dan. Al sexa ni u prici nije bilo. 😂 
    Tako da se stvarno necu opterecivat analiziranjem. Ak je upalilo vidjet cu za tjedan dana. Ak nije isto cu vidit. Tako mi svejedno. Zelja je tu, ja sam napravila sto sam mogla a dalje nije na meni. 😉
    Od dodataka ne pijem nista. Tu i tamo vitamine. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita88
    07. Studeni 2019. 12:04

Raštika

Jutro zene🙋‍♂️
    Evo mene na 7 dana do menge. 😉 Ne provjeravam iscjedak, ne idem ni za simptomima. Vidjet cemo. 🤞
    E meni su tri ciklusa prosla bez sexa i zadnji ciklus pred mengu ja sam imala sve simptome kao da sam trudna. Znaci i povratila sam jedan dan. Al sexa ni u prici nije bilo. 😂
    Tako da se stvarno necu opterecivat analiziranjem. Ak je upalilo vidjet cu za tjedan dana. Ak nije isto cu vidit. Tako mi svejedno. Zelja je tu, ja sam napravila sto sam mogla a dalje nije na meni. 😉
    Od dodataka ne pijem nista. Tu i tamo vitamine.

Rastika vratila si se u igru ☺️ drzim fige za plus 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    07. Studeni 2019. 12:19

Jesam jesam. Samo cu se ovaj put igrat malo pametnije. 😉😂😂😂 Hvala ti ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.