Snjehuljice kad se tocno radi ta folikulometrija??
Nada zao mi je, ja sam imala 8.3. kiretazu gdje je bila samo posteljica nadala sam se necemu a doktori me vozali svaki tjedan dana jedan vidi plod drugi ga ne vidi uopce na kraju kiretaza jer sam malo prokrvarila dovoljno da zaključim sto je i naravno nikad nije bilo ploda uzas a rekao mi je da ga ima pa su krivo izračunali koliko sam trudna umjesto 7 tjedana od M ja sam bila 5 plus 3 pa sam zato misla da se ne vidi jer je rano ali eto pogodilo me jako i sad nakon toga i nakon sto mi je sestra umrla 3.4. u soku sam bila ali sad sam spremna ici dalje borit se za bebu, a sestru necu nikad prezalit jer mi jako fali 😢 ma da kazu da ne budem tuzna jer je na boljem mjestu ja na to kazem ona treba sad biti s nama imala je 11 godina samo imala je tumor na vratnoj kralježnici i zivjela je godinu dana samo nista joj nije moglo pomoc jer je to bio sami kraj kako su nam doktori rekli proveli smo snjom vrijeme maksimalno koliko sam ja mogla dolazit u Zg radi financija.. I bila je sretna kad sam joj rekla da ce opet postat teta i da bi naravno voljela da bude curica..
Žao mi je za tvoju sestru. Ali ako šta kažu vjerujem da je na boljem mjestu… Vjerujem jer isto mislim za svoju selu koju sam izgubila, a lani majku zbog raka i tatu godinu prije. Vjerujem da su na boljem mjestu i da nas čuvaju. Teško je da pogotovo još kroz ovu borbu prolaziti ali i nama će poslati Bog naše anđele. Sretno i nisi sama ❤️
Nala, toliko toga si i ti prosla, zao mi je 💗...Svaka casts sto tako pozitvno razmisljas i ides hrabro dalje. Svi su na boljem mjestu i sigurno paze na tebe i cekaju skupa s tobom...🙏
Samo nastavi tako, zelim ti cim prije toliko ocekivani +ic!🌸
Dobila nalaz bete, 0.7 tako da nista od plusica ovog puta🙈 Sad dalje vidjeti sa dr pa na pregled ici..😀
Nala i breskvica, ajme cure moje drage. Citam vase postove i suza suzu stize. Svaka vam cast sto ste obje se digle i stale na svoje noge te sto se trudite, to je jako tesko, jako tezak period za vase zivote i tu nema rijeci utjehe. Nekad si covjek misli proci ce s vremenom, ali ono bude jos gore i jos teze jer ti ljudi jos vise fale u nasim zivotima.
Da sam blize zagrlila bi vas i plakala s vama kao sto sad placem na kaucu, inace sam osjetljiva osoba ali ovo je zaista tuzno. Drzite se curke, vjerujem da vas vasa srecica uskoro ceka!
Cure da vas pitam jel tko kad od vas koristio klomifen tablete i kakvi su bili rezultati… Ja sam danas na 2. danu klomifena
Pozdrav. Ja sam inace na drugoj temi ali naravno procitam malo i ovdje ☺️ samo rijetko pisem tu. Naime ja sam sada Drugi ciklus na Klomifenu. Popila sam ih i sad cekam petak za folikulometriju. Prosli ciklus sam takoder pila i dobila stopericu i imala odnose u sve plodne dane i nazalost do T nije doslo. Evo sad je drugi ciklus pa cemo vidit. Nekom uspije iz prve kao npr. Lavica27 👏 neki uspiju iz drugog ili treceg puta a nekima ne pomogne uopce. Zavisi od zene do zene. Tebi drzim 🤞 da bude iz prvog puta.
Vidjet cemo kako ce biti. Nadam se plusicu nakon ovog ciklusa a ako ne bude nista onda idemo sljedeći ciklus u Osijek na potpomognutu oplodnju
Hvala curke na podrsci zato bi nas nova bebica sve digla na bolje malo jer ipak su i moji roditelji jako utuceni a tata pogotovo nema rijeci utjehe vrijeme vw proci ali ja i dalj2 ne mogu vjerovati da je nema vise uvijek ce mi falit i fali mi stalno, nadamo se + ovaj mjesec ako ne iduci onda znam koliko je bila sretna sta ce opet postat teta moju malu je obozvala jer je ipak bila teta sa 11 godina vise ju je smatrala sestrom mladjom nego kao necakinju daj boze da bude uskoro +!! Jako mi je tesko stvarno hvala sto ste uz mene 😘🤞🙏😢
Breskvice zao mi je radi tvog gubitka, ne mogu ni zamisliti kroz sta ste prolazili, nema rijeci utjehe i uvijek ce biti ta praznina, zato se nadam da ce plusic uskoro stici a sigurno i bude, vjerujem u to. 😘💕
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nala i breskvica, ajme cure moje drage. Citam vase postove i suza suzu stize. Svaka vam cast sto ste obje se digle i stale na svoje noge te sto se trudite, to je jako tesko, jako tezak period za vase zivote i tu nema rijeci utjehe. Nekad si covjek misli proci ce s vremenom, ali ono bude jos gore i jos teze jer ti ljudi jos vise fale u nasim zivotima.
Da sam blize zagrlila bi vas i plakala s vama kao sto sad placem na kaucu, inace sam osjetljiva osoba ali ovo je zaista tuzno. Drzite se curke, vjerujem da vas vasa srecica uskoro ceka!
Hvala na podršci ❤️. Istina da bude teško ali kako kažu život ide i bitno je samo ići naprijed, nema pravila kako samo kako najbolje znaš.
Breskvica123 jako mi je zao, ne mogu ni zamisliti tvoju bol zbog gubitka seke. Bas je predivna slatkica bila, a sad jedna dusa koja te cuva i ceka tvoj plusic 😍😍😍😍 nemoj nam biti tuzna, ona jeste na najljepsem mjestu sada sigurno. ❤️
Hvala na podršci ❤️. Istina da bude teško ali kako kažu život ide i bitno je samo ići naprijed, nema pravila kako samo kako najbolje znaš.
Nala bit ce plus vidjet ces, mora bit 💪💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji