Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavuša
    31. Listopad 2019. 02:58

plavuša

Ne cestica, nego vještica, a bozee, sitni su sati pa mi slova bjeze… 
    Nadam se nekom vasem plusu ujutro

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

31. Listopad 2019. 03:02

tommyfame

mrvičak

sanja0508

mrvičak

https://ibb.co/RYtkwWd

https://ibb.co/pRdMkBS
    Evo Clear blue pozitivan nakon tri sekunde 😊

Ajmeee cestitam 😍
    Jos jedna bebica. 😊
    Imam pitanje jedno, neznam dali je sjecam dok sam citala, ali tebi je bilo krvarenje implatacijsko jel da?
    Meni je jutros test pokazao nekakvu slabu sjenu, jedna oku vidljivu. I sada odem na wc obrisem se i vidim smede. Dobiti trebam tek sutra. Sada neznam dali da mi sve nade padnu u vodu za ovaj mjesec ili da se jos trudim nadati bar dan dva 🤣😋

Ima par dana mali smeđi obris na gaćicama, nisam sigurna je li to to. Moje linije su slave, al ovulacija mi je kasnija. Možda je ista situacija kod tebe. Ponovi ujutro s prvim urinom

E jesi isla vaditi betu?

Nisam jer mi je dr na godisnjem, a nemam u blizini privatni lab

31. Listopad 2019. 03:03

mrvičak

tommyfame

mrvičak

sanja0508

mrvičak

Ajmeee cestitam 😍
    Jos jedna bebica. 😊
    Imam pitanje jedno, neznam dali je sjecam dok sam citala, ali tebi je bilo krvarenje implatacijsko jel da?
    Meni je jutros test pokazao nekakvu slabu sjenu, jedna oku vidljivu. I sada odem na wc obrisem se i vidim smede. Dobiti trebam tek sutra. Sada neznam dali da mi sve nade padnu u vodu za ovaj mjesec ili da se jos trudim nadati bar dan dva 🤣😋

Ima par dana mali smeđi obris na gaćicama, nisam sigurna je li to to. Moje linije su slave, al ovulacija mi je kasnija. Možda je ista situacija kod tebe. Ponovi ujutro s prvim urinom

E jesi isla vaditi betu?

Jesi li uopće mene to pitala?? 😂 😂 

sneguljica1
    31. Listopad 2019. 06:37

Hahahha...zna li se ko koga odje sta pita 😂😂😂
    Rita bicu izdrzljiva 😆😆😆😆
    Meni jutros bazalna skocila, 36.9 .. 
    Cudno mi sto tek sad..inace mi odmah posle O skoci..sada je 6-7 dpo..
    Ali osjecam grcece u dnu stomaka...tako mi uvijek pred mengu

sneguljica1
    31. Listopad 2019. 06:38

plavuša

Grrr.. Radim nocnu i eto NJE… dan ranije, stigla cestica na svoj dan 😂 ahh cekamo bozic, mozda bude plus pod bor

Zao mi je 😣😣😣 bice, mora biti 💪💪💪

Tommyfame
    31. Listopad 2019. 06:56

mrvičak

mrvičak

tommyfame

mrvičak

sanja0508

mrvičak

Ajmeee cestitam 😍
    Jos jedna bebica. 😊

E jesi isla vaditi betu?

Jesi li uopće mene to pitala?? 😂 😂

Haha da 😊 no moze se odnositi na sve sa plusicem

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Bebac24
    31. Listopad 2019. 07:05

Cestitke od srca svima na plusicima od jedne ljetne mame/bebe 🥰 i vama koje iscekujete saljemo puno dobrih vibra da nam se cim prije pridruzite 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Tommyfame
    31. Listopad 2019. 07:13

plavuša

Grrr.. Radim nocnu i eto NJE… dan ranije, stigla cestica na svoj dan 😂 ahh cekamo bozic, mozda bude plus pod bor

E citala sam negdje da nocni rad isto moze biti negativno kod pokusavanja..kao ono promjena bioritma i ostalo..

Ja isto radim nocne i nekad si stvarno razmisljam zasto citam te glupe članke i onda mozgam o njima 🤦‍♀️ 

No dobro,sad bar imaš izgovor za seks :) 

E sad koja je stvar kod mene..sto je mozda i dobro jer sam u jednu ruku odustala od trudnoce pa ce mi biti lakse kad ju dobim.

Naime LH trakice su mi bile pozitivne 28.10 i uspijeli smo nekako imat odnos..no nakon toga smo pokušavali i MM jednostavno ne moze da ubaci plivace u bazen :/ i uopce ga vise ne optrerecujem sa tim. .

Mislim to je problem koji vuce od uvijek..hjooj evo neznam

Jel samo ja imam takav problem?

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

plavuša
    31. Listopad 2019. 07:45

tommyfame

plavuša

E citala sam negdje da nocni rad isto moze biti negativno kod pokusavanja..kao ono promjena bioritma i ostalo..

Ja isto radim nocne i nekad si stvarno razmisljam zasto citam te glupe članke i onda mozgam o njima 🤦‍♀️

E sad koja je stvar kod mene..sto je mozda i dobro jer sam u jednu ruku odustala od trudnoce pa ce mi biti lakse kad ju dobim.

Naime LH trakice su mi bile pozitivne 28.10 i uspijeli smo nekako imat odnos..no nakon toga smo pokušavali i MM jednostavno ne moze da ubaci plivace u bazen :/ i uopce ga vise ne optrerecujem sa tim. .

A to za nocni rad ne vjerujem, ja radim vec 10god pa sam prije 7 ostala trudna nakon 6mj pokusa a ja, Al jbg sad bas ne ide.. Al mislim da nema veze s nocnim radom.. Imam kolegica koje imaju bez problema po 3 djece... 
    Ehh, jednostavno se u istom trenutku treba poklopiti 1000 stvari i eto bebe... 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Tommyfame
    31. Listopad 2019. 08:42

plavuša

tommyfame

plavuša

A to za nocni rad ne vjerujem, ja radim vec 10god pa sam prije 7 ostala trudna nakon 6mj pokusa a ja, Al jbg sad bas ne ide.. Al mislim da nema veze s nocnim radom.. Imam kolegica koje imaju bez problema po 3 djece…
    Ehh, jednostavno se u istom trenutku treba poklopiti 1000 stvari i eto bebe…

Hahahha super :) jedna briga manje

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.