Princess i zkrvi je najpouzdanije, vec od 2-3 dana posle implantacije bi pokazalo, ali iskreno ja mislim da bi do sada i kucni test pokazao..
Ne zelim da te iznerviram ali moras biti spremna na sve..malo mi nerealno posle 4 dana kasnjenja da ne pokaze..ali u svakom slucaju srecno i radovala bih se sa tobom pozitivnoj beti..😘
Hope zao mi je..bila sam sigurna da vidim crticu na onom testu..a mozda je i biohemijska..idemo u nove pobjede..saljem zagrljaj 😍
Snjeguljica, pa vidis i kod Polly da je pokazao nakon toliko i toliko kasnjenja, ako nisam polupala? 😁 Moguce svakako da je trudnoca, mozda je O bila kasnije. A moze biti i da dodje. Hope, bas sam mislila da je trudnoca kod tebe. Ubuduce vidis, nemoj raditi vise plave testove, stvarno znaju zbuniti. Ne sikirajte se, bit ce trudnoca, znam kako vam je, prosla sam kroz sve to, 13 dugih mjeseci, i evo todlera kraj mene, skace na mene, neda kafu popiti 😊❤️
Princess jesu ti inače dolazi točno? Moj je test 4 dana od očekivane bio negativan pa sam radila na 6. dan "kašnjenja" i tek sam onda sjenu vidjela, a 8. dan baš crticu.. Moji su ciklusi bili od 28-35 dana, nekad do 40 znalo doći pa sam imala nade da je bila kasna O što i je 😊
Dali koja od vas ima krvarenje za vrijeme ovulacije?,ja to imam skoro svaki ciklus,traje dva dana,i bas me živcira .nekada me boli stomak kao pred m.
Princess jesu ti inače dolazi točno? Moj je test 4 dana od očekivane bio negativan pa sam radila na 6. dan "kašnjenja" i tek sam onda sjenu vidjela, a 8. dan baš crticu.. Moji su ciklusi bili od 28-35 dana, nekad do 40 znalo doći pa sam imala nade da je bila kasna O što i je 😊
Inace dolazi 28.dan, ali mislim da je ovaj mjesec bila mozda kasnija ovulacija (sudeći po sluzi). Evo upravo na putu za vadenje krvi, danas cu dobiti odmah nalaz.
Barem cu biti sigurna. Ako nije T, da probam mengu potaknuti pa u nove pobjede 💪
Inace dolazi 28.dan, ali mislim da je ovaj mjesec bila mozda kasnija ovulacija (sudeći po sluzi). Evo upravo na putu za vadenje krvi, danas cu dobiti odmah nalaz.
Barem cu biti sigurna. Ako nije T, da probam mengu potaknuti pa u nove pobjede 💪
E super, sretno i javi rezultat! 🤞🏼🤞🏼
Imam pitanje vezano za temperaturu.. Kad sam napravila testove bila je oko 37, 36,8 tako nešto.. Zadnja 2 dana 36,6 pa jutros 36,5.. Jel mora ostati u T povišena? Sad se bojim kako je pala da nešto nije u redu 😑
Princes srecno..drzim fige da beta bude kako svi zelimo..
Amy da, ali poli je radila prije ocekivane koliko se sjecam, a posle sa kasnjenjem isto jedva blijeda..to je sve individualno od toga kad je O bila..
Ja iskreno i od srca zelim da bude pozitivna beta..ali znam kako se ja osjecam kad se ponadam pa se razocaram..Ovako vise, sve sam prosla, tako da sam na sve i spremna..i mnogo mi lakse pada posle..
I naravno beta ce joj pokazati pravo stanje pa da moze psihicki da se opusti..
Imam pitanje vezano za temperaturu.. Kad sam napravila testove bila je oko 37, 36,8 tako nešto.. Zadnja 2 dana 36,6 pa jutros 36,5.. Jel mora ostati u T povišena? Sad se bojim kako je pala da nešto nije u redu 😑
Pa ja mislim da bi trebala ostati povisena, ali opet i to nije svakome isto..mojoj sestri uopste nije ni skocila temp..3 mj je pratila bas da bi joj kao pomoglo..ali nikakav se skok nije desio..jeste nesto malo ali to nije to..tako da prestani da mjeris temp i sebe sjekiras..uradi betu i uzivaj 😍
Cure, jutros sam opet napravila 2 testa. Danas mi je 29dc i 17dpo. Prvi test sam radila prije 2 dana i bila je slaba crtica. Plus se danas podebljao u usporedbi sa prvim tako da sam mirnija. 😊 Jedino me malo zbunjuje zašto digitalni test pokazuje 1-2 tjedan trudnoće od začeća. Zar ne bi trebalo biti 2-3 ako je danas 17 dana od ovulacije?? Ili test mjeri trudnoću od implantacije? 🤔 evo i slike.
https://ibb.co/r698d53
https://ibb.co/3h1RhyW
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji