Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    28. Listopad 2019. 16:22

I jajnici me bole danima, a ne zelim nista protiv bolova uzimati kad nisam sigurna da nije T...

Napokon 2804
    28. Listopad 2019. 16:24

Princess Mimi

I jajnici me bole danima, a ne zelim nista protiv bolova uzimati kad nisam sigurna da nije T…

Beta je najpouzdanija metoda, tako da slobodno

28. Listopad 2019. 16:26

30 godina, brzo ću  31. Imam sina od pet godina i 7 mjeseci. I jedan spontani u 10+6,sada u 9.mj. Obje trudnoće uspjele iz prve. 

plavuša
    28. Listopad 2019. 16:43

Jer ima koja od vas hipo hasi?

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

28. Listopad 2019. 16:52

plavuša

Jer ima koja od vas hipo hasi?

Ja 😕

jelenajelena
    28. Listopad 2019. 16:59

27 god...6 god. Se trudimo,3 spontana,i vamnatericna prosle god....neodustajem idemo dalje....mislim da sam ja pisala za herpes😁😁..aauu koliko.pluseva imamo ...bravooo curkee...
    Tufnice,bas mi je zao jbm misa....ja sam bas bila sigurna da je ovaj mj tebi dobitni...nedaj se draga....nema odustajanja😊😊😊🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Amy2019
    28. Listopad 2019. 17:13

Da se i ja javim :D imam 26 godina, imam djecaka skoro 13 mjeseci, na njemu smo radili  13 mjeseci,nije bilo nikakvih problema ni kod mene ni kod muza, oboje jako zdravi. Za drugo smo mislili da nece uskoro da se desi, kao Ana Marija sto je mislila, posto smo na prvom duze radili, i bum, drugi ciklus-pozitivan test :D Hope, nisam sigurna da li vidim nesto, zaklela bih se da vidim, ako ti nije tesko Fe ponovo slikaj, stavi na stol, i lijepo približi 

Amy2019
    28. Listopad 2019. 17:15

I da napomenem,cure ne radite prve testove one sa plavim linijama-plusevima. Ne vidi se zaista kao sa rozim, sa rozim cete mirniji biti, citajte iskustva, kad je trudnoca mala, na plavim se ne vidi, il bas izgleda kao samo sjena. Nadam se kod Hope da je plus, da oborim rekord plodnog mejseca :) 

• Hope1
    28. Listopad 2019. 17:19

Pozdrav svima, evo nova sam ovdje na forumu pa da podijelim svoju priču. Ja i MM već 4 mjseca pokušavamo al nažalost bezuspiješno. Jest da do sada nismo pratili ni plodne dane ni bili toliko aktivbi jer smo imali našu svadbu medeni, krštenje o svadbu gdje smo bili kumovi🙈 al zato smo ovaj mjesec upregli svim snagama. Još 8 dana do menstruacije pa budemo vidili rezultate. 🤞🤞🤞

[/url

Polly
    28. Listopad 2019. 17:39

Hope ja bih čak rekla da vidim 🤞🏼 I ja sam se tako mučila sa svojom prvom sjenom na testu, ali je test bio trakica s rozim crticama i baš se bolje vidi makar i sjena, podloga bijela a crtica siva pa probaj ponoviti s takvim.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.