Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    29. Listopad 2019. 08:59

Nala33

nada23

Cure, jutros sam opet napravila 2 testa. Danas mi je 29dc i 17dpo. Prvi test sam radila prije 2 dana i bila je slaba crtica. Plus se danas podebljao u usporedbi sa prvim tako da sam mirnija. 😊 Jedino me malo zbunjuje zašto digitalni test pokazuje 1-2 tjedan trudnoće od začeća. Zar ne bi trebalo biti 2-3 ako je danas 17 dana od ovulacije?? Ili test mjeri trudnoću od implantacije? 🤔 evo i slike.
    https://ibb.co/r698d53
    https://ibb.co/3h1RhyW

Ja sam čitala za te testove da baš to pokazuje tjedan dva kašnjenja. To mi i frendica rekla kad je radila. Da skine 1-2 tjedna. Ne sekiraj se zbog toga. Znaš da si trudna ❤️. Zovi ginekologa i na pregled, znam da kažu do 7 8 tjedna treba čekati. Meni je moja rekla čim saznam išla sam vaditi betu da se potvrdi putem krvi i pišu i tjedni tamo a onda utz. Kaže ide kontrola da se vidi ako je sve OK da ne bi bilo vanmaternicna ili nešto. Kasnije za 8 se ide i čuješ prve otkucaje ❤️. Nekoj se stresirati to je najbitnije

Imaš pravo. Narucit ću se na pregled u 7.tj. Zadnji put kada sam bila trudna su se otkucaji culi u 6.tj. U 11 tj na pregledu je ustanovljeno da je srce prestalo kucati već u 7 tj. ( missed ab). Ali bit će sad sve OK. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

29. Listopad 2019. 09:01

Hoće, mora biti!!!!

nada23
    29. Listopad 2019. 09:05

mrvičak

Ja danas kupujem nove testove i radim jedan popodne, jedan sutra ujutro s prvim urinom. Al, mislim da nista od T ovaj mjesec. Nemam niti bolne grudi, a meni je to inace prvi simptom trudnoce.

Sretno i javi nam se čim napraviš prvi test. 😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    29. Listopad 2019. 09:06

mrvičak

Hoće, mora biti!!!!

Bit ce. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 09:18

Amy2019

Da se i ja javim :D imam 26 godina, imam djecaka skoro 13 mjeseci, na njemu smo radili 13 mjeseci,nije bilo nikakvih problema ni kod mene ni kod muza, oboje jako zdravi. Za drugo smo mislili da nece uskoro da se desi, kao Ana Marija sto je mislila, posto smo na prvom duze radili, i bum, drugi ciklus-pozitivan test :D Hope, nisam sigurna da li vidim nesto, zaklela bih se da vidim, ako ti nije tesko Fe ponovo slikaj, stavi na stol, i lijepo približi

Tebi će onda biti slična razlika kao kod mene. Nama će biti nešto preko 2 godine.
    Sneguljica, molim još malo pozitivnih stvari koliko je izvedivo s 2 godišnjakom i bebom :))))
    Za sada nam je plan da muž ostane 2 ili 3 mjeseca prva s nama doma, nakon toga se mora vratiti na posao.

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 09:27

Cure, vi koje još radite testove i betu, držim fige da nas razveselite plusevima :)))))
    Ja sam se naručila na pregled kod gin prije nego sam saznala za T, mislila sam ići na onaj redovni pregled. To mi je taman za 3 tjedna pa uopće ne znam da li da zovem i govorim za T ranije, ionako sumnjam da bi me naručili prije. Što vi mislite?

A cure koje se nervirate i tužne ste jer nema plusa, vjerujte da znamo kako je. Ja prva nisam vjerovala u ono 'kad se najmanje nadaš...', ali ovaj mjesec sam bila baš sigurna da neće biti plus jer niti smo bili u akciji toliko puta jer bolio me mjehur i nisam uopće mogla, još sam saznala da imam e.coli i čitala da to često može biti prepreka T, dobila antibiotik i mislila - ajde, barem ću riješiti tu bakteriju prije T. I eto ga.

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 09:39

A ovo kako ste rekle da bi htjele da je već više tjedana, jooooj sjećam se koliko sam ja to priželjkivala u 1. trudnoći - da bar prođe 1. tromjesečje pa kad će mi se vidjeti trbuh pa da bar dođem do termina da se ne moram brinuti više... Stalno nešto. Sad me još to nije uhvatilo i s obzirom na to koliko sam priča čula da se u 2. trudnoći vidi ODMAH trbuh, uopće ga neću dozivati haha

sneguljica1
    29. Listopad 2019. 09:41

Ana_Marija nista pretesko..valjalo bi da mm bude bar mjesec dva uz vas..
    U tom periodu djeci od 2g je interesantna beba..
    Odmah je ukljuci u rad oko bebe, da doda pelenu, kapi, ili joj das da pridrzi bebi flasicu sa cajem, pricas joj non stop kako je ona odrasla i velika, i kako umije sve da pomogne, odma od starta bebu u sobu, i nema nosanja, ako muce grcevi, postoje druge alternative, nosanje ne pomaze zasigurno, a curi se posvetis maksimalno dok beba spava..uvihek kad slusa ostalima govori kako je njezna prema bebi, i kako umije da ti pomaz3, to im imponuje..
    Meni je prelagano palo..i sad vec kad su starije, mogu zajddno da se igraju, a kada porastu moci ce jedna drugoj da budu podrska i da se savjetuju..
    Meni nista lhepse od toga..

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 10:25

On misli da će mu sigurno dati 3 mjeseca da ostane, što bi bilo odlično, do tada ćemo vjerojatno već steći neku rutinu.
    Hvala puno na savjetima :)))
    Koliko su sad stare cure?
    U biti, kad sam dobila 1., bila sam potpuno nespremna, tj. ništa nisam znala o bebama, baš mi je trebalo vremena da naučim. Nju smo nosili STALNO, jedva da smo je ispuštali iz ruku. Definitivno to sada neće biti moguće.

sneguljica1
    29. Listopad 2019. 10:42

Ana_Marija_2019

On misli da će mu sigurno dati 3 mjeseca da ostane, što bi bilo odlično, do tada ćemo vjerojatno već steći neku rutinu.
    Hvala puno na savjetima :)))
    Koliko su sad stare cure?
    U biti, kad sam dobila 1., bila sam potpuno nespremna, tj. ništa nisam znala o bebama, baš mi je trebalo vremena da naučim. Nju smo nosili STALNO, jedva da smo je ispuštali iz ruku. Definitivno to sada neće biti moguće.

Moja starija 7ipo godina..a mladja 2 god i 2mj..
    Znaci taman tako..
    Ovaj put pametnije odigraj ulogu 😁
    Ni slucajno ne budi bebu da sisa, sem ako bas ne napreduje u kg..
    Jer onda stekne dijete naviku da se budi uvece..
    Sve sto te interesuje..tu saam😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.