Curke jedna je pisala za herpes.. ja sam ga ovaj put imala takoder nakon duuugo vremena. I imamo plus.
Ja 33 g. Prvi put sam zatrudnila iz trećeg pokušaja, ali nažalost je bio missed ab. I evo opet sam trudna, 4 mjeseca nakon kiretaže..
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ajmee kak su se lijepo krenuli redati plusevi ❤❤
Ja imam 32 god i curu od 7 god, pokusavamo skoro 2 god.. za jedinu dijagnozu koju znam da imam je hipotireoza, dijagnosticirana prije cca 3 god.. tako da mozda ima veze i to sto nema plusa, ali uz terapiju je u granicama normale, pa eto.. ima zena normqlno zatrudn3 uz tu stitnjacu koja ih zeza, pa mozda cu i ja...
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Mogle bi 8.11.napraviti test ak se slazete? ti ces Snjeguljice betu vadit? mislim da je i Ela s nama u igri ak nisam pobrkala ime. Kod mene je ovulacija bila u cet 24.10 navecer tako da je malo rano za simptome, jedino sto mi je imunitet pao dobila sam herpes na usni, a nisam ga imala sto godina e sad dal se tu nesto desava neznam 🤷♀️
Da .najpouzdanije mi je betu i mirna..znam na cemu sam...uspjecemo mi, mora i nas sunce pogledati..😉tako da 8mog sce zajedno..nemoj koja da pane u iskusenje pa ranije...ako naidje kriza pisite ovdje oa cemo se hrabriti😘😍
29 godina imam, godinu ipo pokusavamo..imam dvoje djece, dva carska..zadnji prije 5god..doktori ubijedjeni da je sve okey kod nas, samo eto cekamo 😐😐😐
31 godina, dvije trudnoce al neuspješne, oba puta u 6 tjednu biokemijska, ovak mj je 8 ciklus kako pokusavamo nakon drugog spontanog. Isto tako sam na hormonima i folikulometriji i sad cekamo plus 8.11. i ja sam ta sa herpesom :) nadam se da je tu s razlogom ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja imam 34, za par mjeseci 35 godina i jedno dijete za sada (Ima godinu i 4 mjeseca). Taman bi trebala biti razlika nešto preko 2 godine. Mučilo me to dugo hoće li biti premala razlika, ali kako nam je za 1. malo duže trebalo, htjeli smo ipak krenuti 'na vrijeme', posebno jer obiteljski imamo problema s plodnošću (ne znam koliko je to genetski) i većina žena je dosta rano ušla u menopauzu.
Curke jedna je pisala za herpes.. ja sam ga ovaj put imala takoder nakon duuugo vremena. I imamo plus.
nadam se da je i moj herpes tu s razlogom 😃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja imam 34, za par mjeseci 35 godina i jedno dijete za sada (Ima godinu i 4 mjeseca). Taman bi trebala biti razlika nešto preko 2 godine. Mučilo me to dugo hoće li biti premala razlika, ali kako nam je za 1. malo duže trebalo, htjeli smo ipak krenuti 'na vrijeme', posebno jer obiteljski imamo problema s plodnošću (ne znam koliko je to genetski) i većina žena je dosta rano ušla u menopauzu.
Mogu ti reci iz iskustva da ti je to savrsena razlika..izmedju mojih je 2g i 4mj..prelijepo je prihvatila bebicu..bilo joj je intetresantno..a i znacice im kada porastu..
Sto mislite, je li rano da odem vaditi betu? Tri dana mi kasni, ne mogu vise s testovima izludit cu sama sebe...
Koliko je pouzdano preko vadenja krvi?
Sortiraj odgovore
Najstariji