Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2019. 15:10

Nala33

ela32

Bas je danas aktivan dan! Sva sreca pa sam na bolovanju pa stignem sve procitati 😀
    Cure koliko godina imate? Imate li vec djece?
    Ja imam 32.godine i 3 andjela ( sve deckici) sad pokusavamo jednu curicu 😀

Ja imam 35 god, djece nemam, bila je u 5 mj prva trudnoća da bi u 9 tjednu bio spontani :(…
    Sad sam na čekanju da vidim jesmo šta napravili ovaj mjesec.

I ja imam 35god i pokusavamo 3mj..
    Pijem cajeve,pratim trakice .
    Nekako sam vec u strahu zbog godina ,malo panika al valjda ce bit kad tad💪

• ela32
    28. Listopad 2019. 15:13

Cure bas mi je zao.. sad mi se moje pokusavanje od pola godine cini bas malo naspram vas.. ja sam troje djece svaki put iz prvog pokusaja dobila pa mi se ovo sad cini bas dugo i osluskujem sve simptome. Al citajucu kako neke pokusavaju po godinu, dvije, tri zahvalim Bogu sto mi je podario 3 andjela pa ako vise i ne mogu ostati trudna barem njih imam!

Nala33
    28. Listopad 2019. 15:16

MarinaI

Nala33

ela32

Bas je danas aktivan dan! Sva sreca pa sam na bolovanju pa stignem sve procitati 😀

Ja imam 35 god, djece nemam, bila je u 5 mj prva trudnoća da bi u 9 tjednu bio spontani :(…
    Sad sam na čekanju da vidim jesmo šta napravili ovaj mjesec.

I ja imam 35god i pokusavamo 3mj..
    Pijem cajeve,pratim trakice .
    Nekako sam vec u strahu zbog godina ,malo panika al valjda ce bit kad tad💪

Mi ti pokušavamo već više od 2 godine rekla bi bliže se 3. S time da ono prvu smo bez nekog mjerenja... I onda kada se nije ništa desavalo su krenula ispitivanja... Bila sam trudna u 5 mj ali završilo je spontanim... Ja sam ti sada na nekom pojačanju hormona i mjerenje folikulometirje.. Doktorica ne vidi nikakv problem ali evo još uvijek ništa... Sad čekam oko 8.11 da vidim ako smo šta napravili. Pomalo 3 mj je ok.. Nastavi i dalje sa čajevima i šta god misliš da c e pomoći i prati ovulaciju. Držim fige i sretno... I da 35 nije tako staro heheheh još smo mi mlade koke 😘

Nova19
    28. Listopad 2019. 15:17

40 godina imam, curicu rodila sa 35, pa 3 spontana (2016, 2017, 2019)... nadamo se drugoj bebici uskoro... ne odustajemo 😌

Nova19
    28. Listopad 2019. 15:20

Cure čestitam na plusiće!!! Prava navala 👏👏👏
    Neka se tako nastavi 💟

Princess Mimi
    28. Listopad 2019. 15:20

ela32

27 godina, nisam nikad bila trudna. Ovo je drugi mjesec da pokušavamo

28. Listopad 2019. 15:21

Ana_Marija_2019

https://ibb.co/p2Dqt3c

Cestitam ♥️♥️♥️

• ela32
    28. Listopad 2019. 15:22

Ne odustajemo naravno!! Samo trebamo biti pozitivne i pojavit ce se i nasi plusici!! Ovo su ocito plodni mjeseci! Nisam nikad tako pisala po forumima ali uz vas je nekako lakse cekati iz mjeseca u mjesec i podijeliti svoja iskustva, simptome i razmisljanja! Hvala vam svima i puno srece sadasnjim i buducim trudnicama!! 😘

tufnica1602
    28. Listopad 2019. 15:25

Ja 29 godina..izgubila bebu od 3,5 mjeseca..od tada preko 3 godine pokusavamo i nista...

sanja0508
    28. Listopad 2019. 15:26

Princess Mimi

ela32

27 godina, nisam nikad bila trudna. Ovo je drugi mjesec da pokušavamo

29 godina. Nisam jos bila trudna. Recimo da pokusavamo godinu i pol dana. S tim da smo jedan period bili malo stopirali raditi na bebici radi mojih promjena na poslu. Zadnjih 4 mj se trudimo pravo.
    Cijem caj od vrkute zadnjih 30 dana, svaki dan jednu salicu. Pratim trakice.  I nadam se uskoro velikom plusu. 🤣😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.