Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    29. Listopad 2019. 12:52

Malazg

Pozdrav. Molim vaša iskustva. U 4 mj ustanovljena mi je trudnoća. Za par tjedana morala sam na kiretažu. Točnije 9.5. Od od tada je evo prošlo skoro 6 mj. I natrag radimo na bebi. Papa test uredan, nalazi od kiretaže isto. Imam policistične jajnike. Do operacije redovne cikluse ko vurica svaka 28 dana. Od operacije 33,34,35,36 i 37 dana ciklus. Danas je 37.dan znači najdulji ciklus nema menstruacije….prije toga evo prije 2 tjedna sam, pila klavocine. Možda zato još nema ciklusa. Ne znam kako računati ciklus, plodne dane, po čemu se ravnati ništa. Napravila test negativan. Ima ko iskustva sa negativnim testom a da je na kraju bila trudnoća…. Nerodovitim ciklusima…. Jako hoćemo bebu… Molim iskustva. Hvalaa🍀

Mi radimo na bebi preko 2 i pol godine, bio je spontani u 5 mj. Ja sam ti sada na hormonima kako hi pojačali ovulaciju i mjerim folikulometirju tako da se točno zan kada je. Sad sam na čekanju da vimd ako smo šta napravili. Za tvoje je bitno kao šta si rekla da je sve OK. Probaj pratit ovulaciju sa onim trakicama, probam tako par ciklusa ako se ne havta ja bi tražila pomoć ginekologa da vidiš koji je daljnji plan. Sretno 

Nala33
    29. Listopad 2019. 12:53

mrvičak

Kupila sam Duchesse trakice iz Mullrrra. Ne znam je li umišljam ali pod određenim kutem vidim drugu crvenu liniju, ali slabu. Ne mogu uopće u slikati to. Ponavljam ujutro.
    Je li uopće moguće da se crveno nadzire ispod papira ili je stvarno trudnoća?

Držimo fige, ponovi kao s te a kažeš ujutro pa šalji sliku 😊

klupko_srece
    29. Listopad 2019. 12:55

Ja prvi put čujem za te trakice 🤣🤣🤣 gdi to ima za kupiti? Kako se to zove točno? 

Princess Mimi
    29. Listopad 2019. 12:57

Sto mislite koliko da cekam m, prije nego zovem gina?
    Kasni 4 dana, trudna Ocito nisam a simptoma nikakvih na vidiku...

29. Listopad 2019. 13:01

Malazg

Ja prvi put čujem za te trakice 🤣🤣🤣 gdi to ima za kupiti? Kako se to zove točno?

Duchesse, zelena kutija, muller 14 kn

sneguljica1
    29. Listopad 2019. 13:24

Princes zao mi je...
    Polly i ja se javljam 8mog..bice sve u redu..najteze je zavrseno 😉😉

Nala33
    29. Listopad 2019. 13:31

sneguljica1

Princes zao mi je…
    Pollyi ja se javljam 8mog..bice sve u redu..najteze je zavrseno 😉😉

Joj jedva čekam 8. Ko će dočekati..alinakde lakše je kad nisi sam... 😊😊

Nala33
    29. Listopad 2019. 13:34

Princess Mimi

Kasni 4 dana, trudna Ocito nisam a simptoma nikakvih na vidiku…

Hmm pričekaj par dana ako ne dodje zovi doktora obično daju neke tablete koje izazovu menstruaciju, ali možda da obaviš pregled prije. Meni je znalo nekad biti tako kasno a nema simptoma ali dodje. Nekad je tako ja bi rekla lakša verzija hehe. Vidi prickej još koji dan, ili ako se brineš zovi doktora pa pitaj direktno. 

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 13:36

Princess Mimi

Meni je znala po tjedan dana kasniti (kad sam znala da sigurno nisam trudna) pa se nisam nešto opterećivala. Mislim da mi je maksimum bio nekih 10 dana kašnjenja (bez trudnoće).

plavuša
    29. Listopad 2019. 13:43

Princess Mimi

A zao mi je.. znam kak ti je...
    Ja sam u 3mj ove godine napravila 10testova, 44dc isla vadit betu i rez.je bio 9.. ja zamiskila kak sam trudna jer kao iznad 5 je sve trudnoca, i eto, 45dc dosla vjestica.. i nisam za sve to vrijeme ni zvala ginica, samo kupovala testove i redala minuse...
    Ja bi rekla da pricekas bar jos 4/5dana minimalno.. ako je beta negativna, stici ce vjestica ovih dana 😔 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.