Dobro jutro. Da li lh trakica moze pokazati trudnocu? Naime,kasni mi jedan dan. Nisam imala testa pa sam piskila lh trakicu,glupaca,sad sam jos zbunjenija! Jer kao ona je pozitivna.
Dobro jutro. Da li lh trakica moze pokazati trudnocu? Naime,kasni mi jedan dan. Nisam imala testa pa sam piskila lh trakicu,glupaca,sad sam jos zbunjenija! Jer kao ona je pozitivna.
uh negdje sam citala da je nekima pokazala trudnoca, al neke je i zeznula, kao pozitivna a u biti nema trudnoce pa onda samo razocaranje, radije skokni po pravi test i piski sutra ujutro 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
I jaaaa…Breskvice ja ti odgovorih na prosloj temi 😁 da se ne ponavljam,skokni pogledaj😘
Vidjela sam, nadam se i ja ovaj mjesec plusicu! ❤️❤️😘🤞
Usla sam u nastavak vol. 2 samo da kazem Ivonal da ce uskoro zatrudniti! 😂😂😂😂 Nisam baba vanga, nego vise puta se dogodilo da bas cura koja je otvorila temu je vrlo brzo zatrudnila. Pa smo se na drugoj temi i zezale da cemo sve pootvarat nastavke samo da uspijemo.
U svakom slucaju sretno svim curama na temi.
Evo i mene. Breskvice žao mi je znaš da je stres presudan u svemu. Polako, i nadam se da menga neće doći 😘
I ja se nadam da nece doci 😘
Pticatrkacica meni je lh trakica pokazala trudnocu 5 dana prije izostanka menge. Mora ti bas testna crta biti full tamna da bi mogla racunat na plus, uz uvjet da inace nemaš pcos ili inace povisen lh u prvom dijelu ciklusa.
A nemam pcos. A bila je jednako tamna kao kontrolna. Cudno je sto ovaj mjesec mi se gade neke stvari tipa ne mogu oprat zube,povraca mi se na cetkicu. Neke okuse i mirise isto ne mogu podnijeti. Stalno mi se i piski i kaki. I spavala bi,valjda cijeli dan i noc. Grudi iste kao pred M. Eto sluzbeno kasni jedan dan. Samo mi se jedanput desilo da kasni,tad dva dana. I da,prvi put u zivotu imam spooting ili je to implantacija. Nisam pametna. Malo smedjarenja kad se obrisem vec drugi dan,a na dnevnom nema nista. Nisam pametna,ne zelim da se vele nadam,kupujem test sutra. Drzite fige,pa sta bude
A nemam pcos. A bila je jednako tamna kao kontrolna. Cudno je sto ovaj mjesec mi se gade neke stvari tipa ne mogu oprat zube,povraca mi se na cetkicu. Neke okuse i mirise isto ne mogu podnijeti. Stalno mi se i piski i kaki. I spavala bi,valjda cijeli dan i noc. Grudi iste kao pred M. Eto sluzbeno kasni jedan dan. Samo mi se jedanput desilo da kasni,tad dva dana. I da,prvi put u zivotu imam spooting ili je to implantacija. Nisam pametna. Malo smedjarenja kad se obrisem vec drugi dan,a na dnevnom nema nista. Nisam pametna,ne zelim da se vele nadam,kupujem test sutra. Drzite fige,pa sta bude
ja mislim da si trudna 🤗🤗 daj kupi danas test i napravi popodne, ko ce docekat jutro (bitno da sam ti ja ranije napisala da radis ujutro). Ajde po test mig mig
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pticatrkacica meni je lh trakica pokazala trudnocu 5 dana prije izostanka menge. Mora ti bas testna crta biti full tamna da bi mogla racunat na plus, uz uvjet da inace nemaš pcos ili inace povisen lh u prvom dijelu ciklusa.
Grizli kak si ti, jesi saznala spol, cekamo te da nam javis! 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
ja mislim da si trudna 🤗🤗 daj kupi danas test i napravi popodne, ko ce docekat jutro (bitno da sam ti ja ranije napisala da radis ujutro). Ajde po test mig mig
A nije prvi put da se zaletim,pa onda placi danima,cekat cu jutro. Svakako sam na poslu i ne mogu sad nista. Kupim kad krenem kuci pa ujutro odradim. Ja samo ponavljam mrvice ako si tu mama te ceka i silno zeli,cuvaj mi se!
Sortiraj odgovore
Najstariji