Nema plusa,nema menge,samo par kapi smedje. Bolucka me lijevi jajnik i to je to.
Nema plusa,nema menge,samo par kapi smedje. Bolucka me lijevi jajnik i to je to.
Mozda je jos rano da se vidi plus.. Probaj il sutra il preksutra opet napravit.. 🤞🤞🤞🤞🤞
Mozda je jos rano da se vidi plus.. Probaj il sutra il preksutra opet napravit.. 🤞🤞🤞🤞🤞
Cekat cu ponedjeljak. Ako ne poludim od iscekivanja.
Cekat cu ponedjeljak. Ako ne poludim od iscekivanja.
Ma neces samo budi strpljiva 🤞💪
E mene bas strah jer sam sve kontala dobit cu sve me stomak boli kad ono nista a citam da mnoge zene zna bolit
A dizala sam sam od sestre malog sve valjda se nece sta desit😔
Neće ti ništa bit pogotovo ako si tek saznala za trudnoću, žene su prije kopale sve dok nisu rodile, pa im ništa nije bilo, a kamoli ostalu svoju djecu dizale, hranile, oblačile, nosile, šetale.. Jedino ako su komplikacije pa ti prepišu mirovanje onda moraš pazit strogo šta i kako radiš. U samom početku kad tek saznamo, u tom trenutku ako nešto nije ok i tako je suđeno, neće pomoć nikakvo čuvanje ili ne čuvanje
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Pozdrav cure. Nije me bilo dugo. Nešto sam vas uspjela pohvatat. Čestitam curama koje su ugledale svoje plusiće i želim im lijepu trudnoću ostalima sretno da se i njima desi. Ja obavila dosta pregleda i dobili opet dozvolu da možemo u akciju i eto uhvatilo se, jučer sam bila na prvom pregledu 5+1 i vidjela se gestacijska i žumanjčana i nazirao se plod, dobila fragmin injekcije i andol 100 jer mi jedan nalaz za trombofilne faktore bio pozitivan. Nadam se da će biti treća sreća, dosta me strah al pokušavam pozitivno razmišljati. U petak opet na kontrolu
smiley cestitam 😊 koji faktor trombofilije ti je bio pozitivan?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Drage moje curke.One starije s kojim sam vec pisala na istoj ovoj temi me se sjecaju sigurno.
Znaju koliko sam se ubijala u pojam sto godinu dana nisam mogla ostat trudna,jednostavno nije se dalo
Sada ovaj mjesec moja menstruacija kasni 6 dana nisam htjela povjerova ni sekunde da je u pitanju trudnoca gocorila sam sama sebi da je nemoguce
Kad ono ogroman plusic☺️I dalje ne vjerujuci uradim jos jedan koji pokaze 2 crtice
Sad cekam poneedeljak aBd da potvrdim i da vidim sta ce ki ginekolog reci
Mogu vam samo reci sve je stvar psihe!Onda kada sam odlucila da sve batalim ja sam zatrudnila
A do tad svaki mjesec sam suze ronila
Javljam vam se u ponedeljak kad se vratim od ginekologa da vidimo jel sve oke😊
Zelim vam svu srecu da svoje plusice ubrzo ugledate
I samo se opustite i uzivajte
Brige sa strane❣️
Jaaaa! Cekam M ili plus. 30.8 treba doći M, nisam koristila trakice a hopsali smo kad smo stigli oko plodnih dana.
Bazalna vaginalno danas 37,4
Naduta ko 🐄
I grudi su mi zadnja tri dana nabujale
Ostalih simptoma nemam, 7 dana do M ili +
Ne nadam se previse, iduci ciklus sam mislila krenuti s LH cisto da upoznam sebe ( bila na kontracepcijskim 6 godina- od 18te)
Hej, slicno je i kod mene, pila tablete 5,5 godina, od 18 do 23. Koliko vec pokusavate?
Elenicaaa cestitam! Bas lijepo😊
Drage moje curke.One starije s kojim sam vec pisala na istoj ovoj temi me se sjecaju sigurno.
Znaju koliko sam se ubijala u pojam sto godinu dana nisam mogla ostat trudna,jednostavno nije se dalo
Sada ovaj mjesec moja menstruacija kasni 6 dana nisam htjela povjerova ni sekunde da je u pitanju trudnoca gocorila sam sama sebi da je nemoguce
Kad ono ogroman plusic☺️I dalje ne vjerujuci uradim jos jedan koji pokaze 2 crtice
Sad cekam poneedeljak aBd da potvrdim i da vidim sta ce ki ginekolog reci
Mogu vam samo reci sve je stvar psihe!Onda kada sam odlucila da sve batalim ja sam zatrudnila
A do tad svaki mjesec sam suze ronila
Javljam vam se u ponedeljak kad se vratim od ginekologa da vidimo jel sve oke😊
Zelim vam svu srecu da svoje plusice ubrzo ugledate
I samo se opustite i uzivajte
Brige sa strane❣️
Cestitam, uzivaj u trudnoci i samo opušteno. Naravno javljaj se i dalje nakon pregleda, 😊👶
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji