Breskviceee sta se kod tebe desava??
Draga moja Snjeguljice nista da ti iskreno kazem radila test negativan opet, nista me ne boli, nista se ne desava M jos nisam dobila 🤔🤔 znaci strasno izludila sam vise pricekat cu do kraja ovog mjeseca pa cu vidjet sta ce biti dalje... ❤️❤️🤞🤞
Moram vam ovo ispricati.. danas mi je 13dc. Sinoc u gluho doba noci muz navalio na mene, zavrsio i zaspao. Ja ostala lezat, razbudjena i napaljena. I citala ja da zenski orgazam povecava sanse za zacece za 15% .. i bacila se ja u posao, i potom zadovoljno zaspala :D ne moze skoditi :D
Kakve ste vi s orgazmima tokom seksa? Ja bas nikako, mozda se ova metoda pokaze uspjesnom :) navodno imas 45min fore nakon sto spermici budu unutra pa eto… javim rezultate za 2 tjedna
Čula sam i ja za to, iskreno, ne nadaj se ničemu, ja sam čitala bajke da je ono uspjeh sto posto ako u isto vrijeme, potrefilo se 100 puta (ne ishitreno nego baš baš od gušta), iiiiii jedno veliko ništa, čorak 😂
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Moram vam ovo ispricati.. danas mi je 13dc. Sinoc u gluho doba noci muz navalio na mene, zavrsio i zaspao. Ja ostala lezat, razbudjena i napaljena. I citala ja da zenski orgazam povecava sanse za zacece za 15% .. i bacila se ja u posao, i potom zadovoljno zaspala :D ne moze skoditi :D
Kakve ste vi s orgazmima tokom seksa? Ja bas nikako, mozda se ova metoda pokaze uspjesnom :) navodno imas 45min fore nakon sto spermici budu unutra pa eto… javim rezultate za 2 tjedna
Čula sam i ja za to, iskreno, ne nadaj se ničemu, ja sam čitala bajke da je ono uspjeh sto posto ako u isto vrijeme, potrefilo se 100 puta (ne ishitreno nego baš baš od gušta), iiiiii jedno veliko ništa, čorak 😂
A čak i to, kad nebi uspila, onda isto me razludi, završi i ode u wc, ja sama nastavim ostanem ležat, usput i zaspsm, npr popodne, i opet čorak, a to je sve u većini slučajeva, plodni- ne plodni dani
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sjecam se kak sam nedavno bila na ovoj temi i mislila pa dobro dal cu ikad ostat trudna!?
EVO NAS ULAZIMO U 20 TJEDAN,NA POLA PUTA SMO MOJA CURICA I JA.zato drage moje, saljem vam puuuno trudnicke prasine i savjet je da ne mislite samo na to,opustite se i ne silite odnos,i da moj savjet mozda je i meni pomogao ,mislim da zenski orgazam jako pomaze zacecu. Puse i zelim.vam pluseve sto prije.💜
Tinika čestitam na curici ❤️ sjećam te se od tu.
Što se orgazma tiče, možda pomaže al zasigurno nije čarobno rješenje. Očito nas ima dosta tu što imamo orgazam al ne i T.
Brrskvice suosjećam, u sličnoj sam ako ne u istoj situaciji, kasnila O pa kasni sve. Samo kod mene jedan test da jedva plus, drugi minus i tako u krug a sve miriše na debeli minus. 33dc sam danas.
url=https://lilypie.com]
Cure kupila sam si danas Macu pa nisam sigurna kako se pije.. Od početka menstruacije do kraja ovulcije? Šta ako ne znam kad mi je ovulacija? 🤦🏼♀️😂
Od kraja M do ovulacije, ako ćeš to piti moraš nekako pratiti kada ti je O
Žene drage, imam pitanje za vas. Inace su mi neredovite mjesecnice (29-34 dana) pa ne znam jel mi kasni sad 1 dan ili vise, zadnja mjesecnica mi je bila 23.7. Radila sam test prekjucer i jucer, pokazao mi je plus. Inace, i osjecam se drugacije pa se nadam da je tocno. Koliko ste vi cekale da vam kasni pa da odete ginekologu?
Ne bih isla prerano, a strah me da cu zakasniti.
Čestitam na plusu, ne trebaš kod gin. Prije nego ti debelih 10 dana kasni. Jer ništa se neće vidjeti samo ćeš izludjeti.
Drage moje curke.One starije s kojim sam vec pisala na istoj ovoj temi me se sjecaju sigurno.
Znaju koliko sam se ubijala u pojam sto godinu dana nisam mogla ostat trudna,jednostavno nije se dalo
Sada ovaj mjesec moja menstruacija kasni 6 dana nisam htjela povjerova ni sekunde da je u pitanju trudnoca gocorila sam sama sebi da je nemoguce
Kad ono ogroman plusic☺️I dalje ne vjerujuci uradim jos jedan koji pokaze 2 crtice
Sad cekam poneedeljak aBd da potvrdim i da vidim sta ce ki ginekolog reci
Mogu vam samo reci sve je stvar psihe!Onda kada sam odlucila da sve batalim ja sam zatrudnila
A do tad svaki mjesec sam suze ronila
Javljam vam se u ponedeljak kad se vratim od ginekologa da vidimo jel sve oke😊
Zelim vam svu srecu da svoje plusice ubrzo ugledate
I samo se opustite i uzivajte
Brige sa strane❣️
Elenica čestitam! Za psihu sve mi tako kažemo kad nam se posreći a do tada ujeo vuk magarca što se kod nas kaže. Svakako uskoro ćemo i mi među plusiće neke prije neke kasnije a sve nas tamo negdje čekaju. Uživaj u svojoj T i javi se koji put.
Mallla jeste tako.Ali ja sam sigurnaa da ovaj put nisam nijednom na to pomislila posto smo bili na godisnjem odmoru 10 dana
I vjeruj bukvalno smo samo uzivali u moru.A do tada godina i 3 mj pokusavanja iskreno vec smo razmisljali da ne mozemo i tjt
A da ne pricam o pitanjima ljudi nekulturnih i nevaspitanih
Ubrzo cete i vi sve se pridruzit plusicimaa pa da sve bude uredu aBd😇😇😇🤗
Ja se sad brinem sta ce bit kod doktorice jer danas kasni 7 dana sutra je 8
Ne znam da li ce sta vidjet na ultrazvuku
Nekako ne želim još i lh trakice kupovati jer mislim da bi mi psihički moglo odmoći toliko praćenje svega, vjerujem baš da se treba opustiti i da će se tako i uhvatiti, a ne zamarati se je teškooo 🙄 Nekad osjetim O kad se baš koncentriram na osluškivanje tijela pa ću probati tom metodom otprilike osjetiti ju.. Jer iscjedak mi je kako lad, nekad ga ima nekad ne..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji