Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    20. Listopad 2019. 17:16

mimmyx

Hej curke , javila sam se samo da pitam za svoju sestru nesto. Naime ona i muz imaju jednu curicu od 2 god ali ona ima 32 god a on 41 i sad zele drugu bebicu ali nikako ne uspijeva. Kupila je tablete od pronatala Elenatal kao sluze prije zaceca pa se nada da ceju joj pomoci. Zanima me dali hoceju jer su jako skupe … Ima ko slicnih iskustva?

Ja ih pijem od početka pokušavanja , već cca 7 mjeseci.. mislim da one nemaju toliko utjecaja na začeće koliko na to da tijelo bude spremno kada do začeća dođe... barem sam ja tako shvatila... ali možda se netko više razumije u to...  

@Ivey1306 Čestitam i ja!   
    Cure jedna po jedna ostaje trudna , ima nade za nas nesretnice 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tufnica1602
    20. Listopad 2019. 19:47

Jelena e to je dobro, non stop citam zene koje su zatrudnile nista ne osjecaju samo malo grudi il tako nesto. 😁 navijam za tebe 😘💪

jelenajelena
    20. Listopad 2019. 20:10

tufnica1602

Jelena e to je dobro, non stop citam zene koje su zatrudnile nista ne osjecaju samo malo grudi il tako nesto. 😁 navijam za tebe 😘💪

A ja ti se nenadam ovaj mjesec..mislim da nista od toga,jer nismo uspjeli pokriti sve dane,neznam da li smo dva puta imali keks...pa tako da neznam..sta god da bude..navijam i ja za tebe 🤞🤞💪💪😊😊🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ivcy1306
    20. Listopad 2019. 21:22

Hvala cure svima.. 
    Moj pretprosli post je bio o tome da cemo vidjet hoce sto biti ili ne jer aplikacija govori jedno a moje tijelo drugo, cak sam pisala o tome da sto jedna app zna kad ce biti ovulacija. 
    Vodite se prirodnim nagonom za sexom, u tim danima jednostavno muz mirise na kilometre😂

Polly
    20. Listopad 2019. 23:34

Mene danas app podsjetila "Jesi li zaboravila unijeti mjesečnicu?". Nisam, nadam se neću ni trebati, makar očekivanja su minimalna tako da ovaj mjesec neću biti tužna 😁

Matkiša 😎
    21. Listopad 2019. 07:19

@Polly nikad se ne zna ;) ;) 

Meni stiglo 30 komada One Step trakica za trudnoću sa interneta , nisam mogla odoliti da ne pišnem jednu , iako ima još 12 dana do ciklusa ...negativno je naravno...

6tt+2 imamo 💗

Polly
    21. Listopad 2019. 09:42

Mattan28

@Polly nikad se ne zna ;) ;)

Meni stiglo 30 komada One Step trakica za trudnoću sa interneta , nisam mogla odoliti da ne pišnem jednu , iako ima još 12 dana do ciklusa …negativno je naravno…

Hahaha 12 dana ranije, kraljica!! 🤣I ja bih da ih imam 30, valjda odmah nakon O 😂😂😂 Ovaj ciklus sam bez testa u ormariću, baš mislim da mi neće ni trebati, al tko zna 😁 Meni ovaj jedan dan kašnjenja ni ne znači kašnjenje tako da čekamo još... 

tufnica1602
    21. Listopad 2019. 14:39

12 dana ranije...svasta ces cut. 😊 
    Snjeguljica sta ima kod tebe novoga, nesto si nam se ti usutila 😍

Matkiša 😎
    21. Listopad 2019. 14:50

Joj cure 😂😂 ma nisam ni mislila da će tako rano biti plus, išla sam isprobati jer sam čitala komentare od nekih da bezveze pokazuju plus i kad nije trudnoća pa da provjerim... 

6tt+2 imamo 💗

Polly
    21. Listopad 2019. 15:15

Mattan28

Joj cure 😂😂 ma nisam ni mislila da će tako rano biti plus, išla sam isprobati jer sam čitala komentare od nekih da bezveze pokazuju plus i kad nije trudnoća pa da provjerim…

Draga zvučiš kao da se opravdavaš, a to nikako nemoj... Tu smo sve s istim razlogom, pomalo lude u našim glavama od svega i sve je super i sve je za 5 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani