Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    20. Listopad 2019. 19:47

Jelena e to je dobro, non stop citam zene koje su zatrudnile nista ne osjecaju samo malo grudi il tako nesto. 😁 navijam za tebe 😘💪

jelenajelena
    20. Listopad 2019. 20:10

tufnica1602

Jelena e to je dobro, non stop citam zene koje su zatrudnile nista ne osjecaju samo malo grudi il tako nesto. 😁 navijam za tebe 😘💪

A ja ti se nenadam ovaj mjesec..mislim da nista od toga,jer nismo uspjeli pokriti sve dane,neznam da li smo dva puta imali keks...pa tako da neznam..sta god da bude..navijam i ja za tebe 🤞🤞💪💪😊😊🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ivcy1306
    20. Listopad 2019. 21:22

Hvala cure svima.. 
    Moj pretprosli post je bio o tome da cemo vidjet hoce sto biti ili ne jer aplikacija govori jedno a moje tijelo drugo, cak sam pisala o tome da sto jedna app zna kad ce biti ovulacija. 
    Vodite se prirodnim nagonom za sexom, u tim danima jednostavno muz mirise na kilometre😂

Polly
    20. Listopad 2019. 23:34

Mene danas app podsjetila "Jesi li zaboravila unijeti mjesečnicu?". Nisam, nadam se neću ni trebati, makar očekivanja su minimalna tako da ovaj mjesec neću biti tužna 😁

Matkiša 😎
    21. Listopad 2019. 07:19

@Polly nikad se ne zna ;) ;) 

Meni stiglo 30 komada One Step trakica za trudnoću sa interneta , nisam mogla odoliti da ne pišnem jednu , iako ima još 12 dana do ciklusa ...negativno je naravno...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Polly
    21. Listopad 2019. 09:42

Mattan28

@Polly nikad se ne zna ;) ;)

Meni stiglo 30 komada One Step trakica za trudnoću sa interneta , nisam mogla odoliti da ne pišnem jednu , iako ima još 12 dana do ciklusa …negativno je naravno…

Hahaha 12 dana ranije, kraljica!! 🤣I ja bih da ih imam 30, valjda odmah nakon O 😂😂😂 Ovaj ciklus sam bez testa u ormariću, baš mislim da mi neće ni trebati, al tko zna 😁 Meni ovaj jedan dan kašnjenja ni ne znači kašnjenje tako da čekamo još... 

tufnica1602
    21. Listopad 2019. 14:39

12 dana ranije...svasta ces cut. 😊 
    Snjeguljica sta ima kod tebe novoga, nesto si nam se ti usutila 😍

Matkiša 😎
    21. Listopad 2019. 14:50

Joj cure 😂😂 ma nisam ni mislila da će tako rano biti plus, išla sam isprobati jer sam čitala komentare od nekih da bezveze pokazuju plus i kad nije trudnoća pa da provjerim... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Polly
    21. Listopad 2019. 15:15

Mattan28

Joj cure 😂😂 ma nisam ni mislila da će tako rano biti plus, išla sam isprobati jer sam čitala komentare od nekih da bezveze pokazuju plus i kad nije trudnoća pa da provjerim…

Draga zvučiš kao da se opravdavaš, a to nikako nemoj... Tu smo sve s istim razlogom, pomalo lude u našim glavama od svega i sve je super i sve je za 5 😁

Ana_Marija_2019
    21. Listopad 2019. 15:28

Ja sam mislila da sam luda kad sam išla 5 dana prije jednom raditi test haha
    Obično ih nisam radila ni kad mi je kasnila jer baš me zezala M. Inače je točna ko švicarski sat, a onda kad smo počeli pokušavati mi je skoro svaki mjesec kasnila bar po tjedan dana! Sva sreća, bila sam dosta u nekim drugim stvarima tada pa nisam toliko reagirala, ali zamislite koja je to igra živaca bila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.