Jelena e to je dobro, non stop citam zene koje su zatrudnile nista ne osjecaju samo malo grudi il tako nesto. 😁 navijam za tebe 😘💪
Jelena e to je dobro, non stop citam zene koje su zatrudnile nista ne osjecaju samo malo grudi il tako nesto. 😁 navijam za tebe 😘💪
A ja ti se nenadam ovaj mjesec..mislim da nista od toga,jer nismo uspjeli pokriti sve dane,neznam da li smo dva puta imali keks...pa tako da neznam..sta god da bude..navijam i ja za tebe 🤞🤞💪💪😊😊🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Hvala cure svima..
Moj pretprosli post je bio o tome da cemo vidjet hoce sto biti ili ne jer aplikacija govori jedno a moje tijelo drugo, cak sam pisala o tome da sto jedna app zna kad ce biti ovulacija.
Vodite se prirodnim nagonom za sexom, u tim danima jednostavno muz mirise na kilometre😂
Mene danas app podsjetila "Jesi li zaboravila unijeti mjesečnicu?". Nisam, nadam se neću ni trebati, makar očekivanja su minimalna tako da ovaj mjesec neću biti tužna 😁
@Polly nikad se ne zna ;) ;)
Meni stiglo 30 komada One Step trakica za trudnoću sa interneta , nisam mogla odoliti da ne pišnem jednu , iako ima još 12 dana do ciklusa ...negativno je naravno...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
@Polly nikad se ne zna ;) ;)
Meni stiglo 30 komada One Step trakica za trudnoću sa interneta , nisam mogla odoliti da ne pišnem jednu , iako ima još 12 dana do ciklusa …negativno je naravno…
Hahaha 12 dana ranije, kraljica!! 🤣I ja bih da ih imam 30, valjda odmah nakon O 😂😂😂 Ovaj ciklus sam bez testa u ormariću, baš mislim da mi neće ni trebati, al tko zna 😁 Meni ovaj jedan dan kašnjenja ni ne znači kašnjenje tako da čekamo još...
12 dana ranije...svasta ces cut. 😊
Snjeguljica sta ima kod tebe novoga, nesto si nam se ti usutila 😍
Joj cure 😂😂 ma nisam ni mislila da će tako rano biti plus, išla sam isprobati jer sam čitala komentare od nekih da bezveze pokazuju plus i kad nije trudnoća pa da provjerim...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Joj cure 😂😂 ma nisam ni mislila da će tako rano biti plus, išla sam isprobati jer sam čitala komentare od nekih da bezveze pokazuju plus i kad nije trudnoća pa da provjerim…
Draga zvučiš kao da se opravdavaš, a to nikako nemoj... Tu smo sve s istim razlogom, pomalo lude u našim glavama od svega i sve je super i sve je za 5 😁
Ja sam mislila da sam luda kad sam išla 5 dana prije jednom raditi test haha
Obično ih nisam radila ni kad mi je kasnila jer baš me zezala M. Inače je točna ko švicarski sat, a onda kad smo počeli pokušavati mi je skoro svaki mjesec kasnila bar po tjedan dana! Sva sreća, bila sam dosta u nekim drugim stvarima tada pa nisam toliko reagirala, ali zamislite koja je to igra živaca bila.
Sortiraj odgovore
Najstariji