Jelena, evo kod mene grcevi od jucer, stalno pomalo. Dakle menga se najavila vec 😏 za 6 dana trebala bi dobiti. Ostalo nista posebno..kod tebe?
Jutro cure ☺ pratim forum vec par dana, Ivcy cestitam ti na plusicu 😃😃😃😃 zanima me jel moguce dobiti menstruaciju dva dana nakon ovulacije?
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Jutro cure ☺ pratim forum vec par dana, Ivcy cestitam ti na plusicu 😃😃😃😃 zanima me jel moguce dobiti menstruaciju dva dana nakon ovulacije?
Meni je bila menstruacija svako 17 dana,jer su mi se hormoni izneredili od stresa,tako mi je bilo dva ciklusa, onda je stalo.
Meni je bila menstruacija svako 17 dana,jer su mi se hormoni izneredili od stresa,tako mi je bilo dva ciklusa, onda je stalo.
Znaci moguce je, imam cistu na jajniku tak da su i meni hormoni poremeceni 😕
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Hvala svim curkama na cestitkama.. nadam se da ce vec ovaj mjesec i vama biti dobitan. Saljem vam trudnicke prasine😘😘
Cestitam!! 😊
Jelena, evo kod mene grcevi od jucer, stalno pomalo. Dakle menga se najavila vec 😏 za 6 dana trebala bi dobiti. Ostalo nista posebno..kod tebe?
I kod mene za 5 6 dana isto treba doci,nista vala neosjecam,samo (.)(.)...i vruce mi je uzàs
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Lijevi test je od jucer a desni od danas...
Po kalendaru mi je O danas ali mi smo imali i jucer i prekjucer odnos tako da mislim da smo pokrili i danas cemo za svaki slucaj.. 🤞🤗
Ivcy cestitaaaaaaam....bas si me obradovalaa...zelim ti skolsku trudnocu..uzivaj sada..
Breskvice e to je vec bolje..prosli mjesec sumnjam da one trakice nisu bile pozitivne..svakako pokrijte ove dane, jer od kad ti trakica pokaze znaci 24-36h ce biti O, tako da uzivajte i naredne dane..
😘😘
Hej curke , javila sam se samo da pitam za svoju sestru nesto. Naime ona i muz imaju jednu curicu od 2 god ali ona ima 32 god a on 41 i sad zele drugu bebicu ali nikako ne uspijeva. Kupila je tablete od pronatala Elenatal kao sluze prije zaceca pa se nada da ceju joj pomoci. Zanima me dali hoceju jer su jako skupe … Ima ko slicnih iskustva?
Ja ih pijem od početka pokušavanja , već cca 7 mjeseci.. mislim da one nemaju toliko utjecaja na začeće koliko na to da tijelo bude spremno kada do začeća dođe... barem sam ja tako shvatila... ali možda se netko više razumije u to...
@Ivey1306 Čestitam i ja!
Cure jedna po jedna ostaje trudna , ima nade za nas nesretnice
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji