Trebat će nam haha....suprugu postavili dijagnozu oligoasthenozoospermija a po nama nalaz je uredan tj po svim parametrima, ima li netko s tim iskustva? idem u srijedu kod Gin da vidi nalaz pa ću više znati...al mužić je nestrpljiv
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bok cure, nije me bilo dugoooo na ovoj temi...
Grizli, kako si? Kako je bebica, jel ž ili m?
Raštika, kako si ti? Jesi uspjela rješiti sve preglede, jel ti sad bolje?
Tata, kako je Sanja? ima nekog tu od 'stare ekipe'?
Nama je cura stigla 23.8.i polako se upoznajemo, porod je prošao dobro 💞💞💞 ovaj forum mi je stvarno punoooo pomogao, bilo je vremena kad sam bila jako tuzna, i ovdje bi uvik našla 'rame za plakanje'... Ima toliko divnih žena, ma mi smo čudo šta sve pretrpimo
💪💪 drzite se 💓
Spavate li cure? Prodje nasa ovulacija danas bez odnosa, naljutila sam se na muza (proizaslo zbog gluposti bezveze)i ne pricam sa njim i otisla sam spavat, rekla sam mu sad cekaj mjesec dana na sex i laku noc 😡😁
I ja sam se posvađali sa svojim. Al meni je tek početak podnih dana. Rekla sam mu da mi se ne obraća idućih misec dana 😩😖😠
Drage cure, ja radila test i kućica prazna kao kuća, ha ha. Ali ne znam jesam li uranila jer još nije dan očekivane menge. Ciklusi su nepravilni, pa sad vise nisam sigurna, zadnji put je bila 15.09. Zanima me sljedece, ukoliko bude kasnila jos 5,6 dana jer nema naznaka da ce za sad doci da li da ponovim test tj, da li ovaj jos nije mogao ocitati trudnocu? I mogu li vaditi briseve i raditi papa test?
A kad vec znas da su nepravilni, mozda ti je O bila kasnije. Pricekaj jos 3-4 dana pa ponovi test sa prvim jutarnjim. Koliko su ti inace ciklusi, kad trebas dobiti?
Ela, nekad stigne nakon 21 dan, a nekad nakon 30, ali nikad ne dođe nakon više od 30 dana. Da, mozda je ovulacija bila kasnije, pričekati cu jos 5 dana. Uh kako sam nestrpljiva, ali tek je prvi ciklus pokusavanja.
Ja odlučila jutros napravit test iako je još 2 3 dana do kao menge i naravno negativan... Neću se ni tješiti da sam napravila prerano kao možda još ima nade... Nema sve osjećam da cu dobiti. Opet ništa. Sad kad dobijem opet kod doktora po novu turu hormona... I opet cekanje ovulacije... Reci ce mi dragi da je ko raplodan bik samo kad treba 😂😂😂 moram se saliti malo... A još sam ovaj mj rekla kao neću ni piti alkohol kao baš sve kako treba.. Ma ne pali... Mozda je bolje da sam po pola koju casu možda bi opustenija... Stlano sam pod stresom... Em zbog ovoga Em zbog posla....
Ja odlučila jutros napravit test iako je još 2 3 dana do kao menge i naravno negativan… Neću se ni tješiti da sam napravila prerano kao možda još ima nade… Nema sve osjećam da cu dobiti. Opet ništa. Sad kad dobijem opet kod doktora po novu turu hormona… I opet cekanje ovulacije… Reci ce mi dragi da je ko raplodan bik samo kad treba 😂😂😂 moram se saliti malo… A još sam ovaj mj rekla kao neću ni piti alkohol kao baš sve kako treba.. Ma ne pali… Mozda je bolje da sam po pola koju casu možda bi opustenija… Stlano sam pod stresom… Em zbog ovoga Em zbog posla….
Ma da rano ti je jos za test,probaj testirat na dan očekivane.. ~~~~~~~ saljem ti vibracije za + 💗💗💗
E sad si mi stavila bubicu u uho sa alkoholom.. ja sam isto prestala pit (a inace sam stvarno velik obožavatelj vina) pa me sad zanima staaaa stvarno to moze utjecati na začeće?
No opet si razmisljam, koliko je pijanih cura napravilo one night stand i zatrudnilo 🤷♀️🤷♀️
I jel bi i muz trebao prestat pit? Negdje sam procitala da alkohol moze utjecati na kvalitetu plivaca..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja odlučila jutros napravit test iako je još 2 3 dana do kao menge i naravno negativan… Neću se ni tješiti da sam napravila prerano kao možda još ima nade… Nema sve osjećam da cu dobiti. Opet ništa. Sad kad dobijem opet kod doktora po novu turu hormona… I opet cekanje ovulacije… Reci ce mi dragi da je ko raplodan bik samo kad treba 😂😂😂 moram se saliti malo… A još sam ovaj mj rekla kao neću ni piti alkohol kao baš sve kako treba.. Ma ne pali… Mozda je bolje da sam po pola koju casu možda bi opustenija… Stlano sam pod stresom… Em zbog ovoga Em zbog posla….
Ma da rano ti je jos za test,probaj testirat na dan očekivane.. ~~~~~~~ saljem ti vibracije za + 💗💗💗
E sad si mi stavila bubicu u uho sa alkoholom.. ja sam isto prestala pit (a inace sam stvarno velik obožavatelj vina) pa me sad zanima staaaa stvarno to moze utjecati na začeće?
No opet si razmisljam, koliko je pijanih cura napravilo one night stand i zatrudnilo 🤷♀️🤷♀️
I jel bi i muz trebao prestat pit? Negdje sam procitala da alkohol moze utjecati na kvalitetu plivaca..
Nema ništa od plusa... Dobila mengu... Pas joj mater... Ufff... Idemo ispočetka...
Za alkohol cuj neznam... Svašta kažu I ovo I ono... Meni frendica rekla da su ostali trudni baš kad su se napili na jednom putovanju... Bit ce da je više ono bez stresa... Neznam ja isto volim vino ali rekla sam bila ovaj mjesec kako sam započela s tim injekcinama kao neću nis... Mozda bolje da jesam bar si se malo o pustila... I to sta kažeš janis to čitam koliko ih ostane trudno da rade svašta i droga i sve... Mah nema pravila... Ali znam večeras ću si natočiti casu vina... Još taman dobila fino talijansko 🍷🍷
Ja znam mojih par frendica da su pile i bas mi nekidan jedna rekla pod utjecajem Chivasa kaze ostala trudna.
Tako da mislim da alkohol naravno nije ok al opet...🙈😂
Ja znam mojih par frendica da su pile i bas mi nekidan jedna rekla pod utjecajem Chivasa kaze ostala trudna.
Tako da mislim da alkohol naravno nije ok al opet…🙈😂
Pazi sad svi kupuju chivas 🥃🥃hehehe salim se... Ne kažem ni ja ali treba se opsutit i zivjeti, ja osobno jako alkohol baš i ne podnosim... Ostarih 😂😂 tu i tamo mi dodje gust uz casu vina... Nadam se stvarno da cemo sve mi koje smo ovdje ubrzo vidjeti plusić... Treba snage za sve ovo... Sad kad se sjetim opet bockanja... Uff ali ajde glavi gore idemo opet... Probati cu misliti na malo go idem u Rim na par dana u 11 mj pa cu probati odlutati malo...
Sortiraj odgovore
Najstariji