Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    06. Listopad 2019. 19:39

jelenajelena hej draga moja, evo ja sam onako, da ti iskrena budem bas sam nekako tuzna u zadnje vrijeme sto nikako ne mogu zatrudnit, neka me tuga hvata..koliko god se covjek trudi ostati pozitivan opet ima ona doza tuge svaki put kad nam ne uspije 😢 kako si mi ti? ❤️

Nala33
    06. Listopad 2019. 19:48

mrvičak

Ja prijavljujem prvu mengu nakon spontanog. 31dc je stigla i ok je, ne previše obilna niti s previše bolova. Krenula je oskudna i i smeđe, ali sada je to prava menga s tamnom krvi.
    Pijem folnu kiselinu i dalje, vrkutu svaki dan i imunosal. Planiram popiti imunosal do kraja jos nekih 8 tabletica i prestati ali nastaviti s folnom i vrkutom i baciti se u akciju brzo.
    Kada piti ciklu? Nakon što prođe menga?

Meni je prva nakon spontanog došla oko 35 bi rekla bila uredna. Dobila i drugu i još čitala po svuda da po nekim novim istraživanjima su žene plodnije nakon toga... Kako meni treba malo hormon kick dobila sam te hormone i pratila folikulometriju. Cijeli vrijeme uzimam folnu. Sad čekam do 15 da vidim hoće li doći vještica ili ne. Uz folnu ja ti se trudim svaki dan piti smoothie koji radim u kojem uvijek ima đumbira chia sjemenki i lanenih i svega voća i povrća. Uz to našla sam prirodni aloa vera jucie i jucie od šipka. On navodno i pojačava seksualnu želju 😂😂😂... Šalu na stranu izvrstan su izvor antioksidanata, vitamina i svega. Trudim se kako mogu. Noge su u zraku nakon hopsanja hehehe
    Sretno 😊 

Nala33
    06. Listopad 2019. 19:50

Mattan28

cure , možda glupo pitanje ali tko daje uputnicu za vađenje bete? Doktor OP ili ginekolog?

Meni je dao ginekolog. Ali ja sam dobila tkave upute da moram vaditi betu pa mi ona to dala. Ali mislim da bi oni i trebali. 

jelenajelena
    06. Listopad 2019. 20:02

tufnica1602

jelenajelena hej draga moja, evo ja sam onako, da ti iskrena budem bas sam nekako tuzna u zadnje vrijeme sto nikako ne mogu zatrudnit, neka me tuga hvata..koliko god se covjek trudi ostati pozitivan opet ima ona doza tuge svaki put kad nam ne uspije 😢 kako si mi ti? ❤️

Draga moja,nemoj tako,ja ipak mislim da ce doci i nase vrijeme,pa kad tad......i kod mene postoji ta doza tuge isto ali gledam da sam sto vise pozitivna...mene drzi neka prehlada,a ujutru idem malo kod gin. da vidim malo jel micamaca ured😁😁😁..

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    06. Listopad 2019. 20:29

Hahaha micamaca 🤣 ma to si u pravu, nekada mora doci..a kad ce to biti mi ne znamo. Ja mislim vjerovatno onda kad se najmanje budemo nadale..ne znam. 

jelenajelena
    06. Listopad 2019. 20:35

tufnica1602

Hahaha micamaca 🤣 ma to si u pravu, nekada mora doci..a kad ce to biti mi ne znamo. Ja mislim vjerovatno onda kad se najmanje budemo nadale..ne znam.

Viidis kako te nasmijem😁😂😂😂tako ja to kazem...da ne budem vulgarna...a doci ce draga,moramo biti strpljive,i manje razmisljaat o tome....bude sve to doslo na svoje🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Matkiša 😎
    06. Listopad 2019. 21:14

hvala @Nala33 na odgovoru... Ova moja doktorica  kao da ima dobermana na ulazu a ne med.sestru pa zapravo ona odlučuje trebaš li kod doktorice ili ne ....  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

bebalove
    06. Listopad 2019. 21:28

Grizli

bebalove

Jel koja od vas imala problema sa sokom cikle,jel vam skodilo?
    Ja 3 dana pijem i ta 3 dana sam imala zatvor i mucnine,sada ne pijem i sve normalno.
    Pa ne znam da li je moguce da on skodi jer ajd ipak je 100% prirodni sok.

Cikla se inace preporuca svjeza ili sok bas kad ljudi pate od zatvora. Nisam do sad cula da moze izazvat zatvor. Dal su ti stolica i urin dobili rozu/crvenu boju kad si ju pila. Mozda tvojoj probavi bas ne pase taj sok. Koji si uzela?

Pa bas zbog toga je meni i cudno da bi postojala mogucnost da ne pase.
    Inace sam uzimala Fructal,Dana, a sada zadnji Biotta.
    A za urin i stolicu bas sam "zagledala" al tu boju nisam imala,sve sasvim normalno

Nala33
    06. Listopad 2019. 21:40

Mattan28

hvala @Nala33 na odgovoru… Ova moja doktorica kao da ima dobermana na ulazu a ne med.sestru pa zapravo ona odlučuje trebaš li kod doktorice ili ne ….

Ma ništa drago mi je da bar malo mogu pomoć. Ja prvi puta nisam mogla čekati uputnicu kako je bio vikend i zapicila se sama u labaratorij i tražila da mi bade betu. Živim vani i ovdje dodje oko 16 eura ako se dobro sjećam. 

Grizli
    06. Listopad 2019. 21:43

Bebelove mozda imas usporenu probavu. Jer kazu d ako nakon 24h uzimanja soka od cikle ili vece kolicine svjeze cikle se ne primjeti boja u stolici vjerojatno postoji problem sa probavom i apsorpcijom tvari u zelucu. Pokusaj napraviti pauzu pa opet probat par dana. Moze biti da ti zbilja ne pase pa imas takav efekt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.