Ne bi ja još piskila, mene strah svi koji puške ranije il bude bio il nešto, ajme cure vidjet ćemo ujutro kakva će temp biti nadam se iskreno da će tako i ostati 🙏🙏🥰🥰
Ancioo🙊 Sad tek vidjeh macko da se kod tebe nesto kuha u rerni izgleda.....sutra ujutru prva ulazim da vidim taj plus 🤞🤞💪💪
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ne bi ja još piskila, mene strah svi koji puške ranije il bude bio il nešto, ajme cure vidjet ćemo ujutro kakva će temp biti nadam se iskreno da će tako i ostati 🙏🙏🥰🥰
Cure imaju biokemijsku i sa 5tt tako da....
Ono sto mora bit, bit ce piskila ti na 10dpo ili 16dpo
Napravi kako se osjecas Anci i kad budes spremna
Ti si sutra po mom 14dpo 😁 to nije rano piskenje
Al trudna si, nakon ovakvog pika ne trebas piskit hcg 😁🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A jadna ti sam ja s vama 😂😂😂
Znaci lipim listu ujutro oko 8
Ocekujem plusic do tad da ne moram naknadno opet lipit listu sa tvojim plusom 😂😂😂
Sta, jos je niste premuntali da ga pisne? 🤣 Ne mogu da vjerujem...
Ancioo sretno, e sada kad si takva i neces da piskis za ove znatizeljne kokoske, onda ti zelim pored plusa da budu dvije bebe...eto ti sad 😋
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
ANCIOO TI SI ZENO TRUDNA ZNACI 100%!!!!! Sutra pisni test i bit ce pozitivan sigurna sammm!!! Nemoze lh trakica bit PIK ako se nesto ne desava. Ista situacija je bila i meni ti si zeno trudna !!!!!! Pisni i postedi se nervoze i muke znas to ti nije zdravo za trudnice ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja danas dolazim samo vidjeti jeli bio više taj ➕! 😂😂
I nikako dočekati!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav svima. Treba mi mala pomoc. Naime, ocekivana M je za 2 dana, danas mi je 12.dan ciklusa i jutros mi se pojavila svijetlo roze krv, krvarenje je trajalo 15tak min a nakon toga nista. Imam bolove u donjem dijelu ledja, grudima i grceve slicne menstrualnim. Obzirom da smo radili na bebi, je li neko imao slicno iskustvo, da li se radi o implantacijskom krvarenju i kada bih mogla raditi test? Unaprijed hvala.
Vecer cure, od silnih minusa danas vise nisam ni htjela ulaziti u grupu sve do sada 😭 zao mi je, bas me pogodilo jako...
Ancioo ima da ujutro ODMAH javis , nemoj tamo da neke kave pijes kao sestra Andela 🙈😂
Drzi se, oci su mi ispale na ovu LH trakicu...
Daje nadu 🙏
Ljubim te ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancio sestro trio gust je donio srecu
Bar jednoj i to je uspjeh
Javi ujutro 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji