Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Divna 🎀
    21. Prosinac 2020. 08:15

Jedna prica za tebe, sigurno si cula. Ovo ti pisem zbog bodica koji si kupila jer si vjerovala da ce biti. 🤞🤲🙏
    ..Jednom prilikom, seljani su se odlučili moliti za kišu.
    Na dan molitve svi su se okupili na dogovorenom mjestu,
    ali je samo jedan dječak ponio kišobran.
    To se zove vjera.... 
    podsjetilo me na tebe, samo pozitiva 🤩🤩

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Monstera
    21. Prosinac 2020. 08:21

Ancioo čestitam ti od srca ❤️ Neopisivo mi je drago zbog tebe, ma zbog svih koji se duže trude 🤗 Ovaj će vam Božić baš biti poseban, nešto prelijepo 😍

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

▪Marty
    21. Prosinac 2020. 08:23

ANCI jesi ga pisnula! Pa cestitkeeeeeee od srca 💕💫💕💫 buduca MAMA 😊 ma bas mi je drago, nek ti ide sve najbolje i najljepse sto moze, vec je zapocelo fantasticno bas pred blagdane😍😍😍 bit ce ti ovo najljepsi Bozic ikad! a teek drugi s malim smotuljkom pod borom😁😁😁😁 uzivaj u trudnoci i cekaj nas na jesenskim bebama, uskoro se sve prebacujemo tamo a do tad nas tu izvjestavaj! Cekamo izvjestaj kako ces reci dragom😘 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

anabelaaaa
    21. Prosinac 2020. 08:24

Bella je sljedeca I njena tempica je divna..
    Moja jutros jos veca,ovako nesto jos nisam pribiljezila u folilularnoj fazi 🙄Ali hajde necu se nervirati, reci cu cu da je ovo zbog silnih lijekova koje pijem...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sarita_00
    21. Prosinac 2020. 08:27

Jutro! Danas se kasnije prijavim, a ono hrpa stranica. Nema veze, dočekali smo ➕ ❤❤❤❤
    Anci čestitke i da prođe sve u najboljem redu ❤ Ovo će vam biti najljepši praznici, taman šećer na kraju ove lude i čudne godine. 
    Čitam tvoje simptome, kod mene sve isto. Ok cice ne stoje. Nit su u prvoj stajale, nit ima šta stajat 🤣🤣  Ali sad se nadam još više da je to to 😁
    Mi smo se odlučili da sutra putujemo u Slavoniju 😁 Taman će mi brže proći vrijeme do ponedjeljka. 
    Puse svima 😘😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Maša🤰🏼
    21. Prosinac 2020. 08:30

ANCIOOOOOOOOOOO MAAAAAA TOOOOO KRALJICE MOJA !!! Znalaa sam znalaaa sammmn 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ajmeeee koliko sam sretna nemogu ti opisattt 😍😍😍😍😍😍😍😍👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼 Čestitammm ljubice moja draga ❤️❤️❤️❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Tommyfame
    21. Prosinac 2020. 08:33

anciooo draga moja blesava virtualna prijateljice ❤ evo ne mogu ti opisati kolikooooo mi je drago zbog tebe 🥰🥰🥰

Cestitam do nebesaaaa i evo hvala ti što si jos jedna osoba koja je zatrudnila seksom nakon ovulacije..

Slobodno mogu reci..cure imamo RECEPT!!!

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

LazyO
    21. Prosinac 2020. 08:44

anci000 🔜🤰🏼

hvala drage, pa on radi drugu smjenu a jutros ga nisam htjela probudit jer iskreno ja ne bi otisla onda raditi
    Kao sto neke znaju, vec sam za prosli ciklus narucila body na kojem pise da mali … dolazi uskoro, dok se on istusira ja cu to pod bor postavit zajedno sa testom

Anci ma sreća nezamisliva! Čestitam!! Kak mi je drago da si pala pod pritiskom i piškila jutros 😂. Puno žena si razveselila!
    Nekako ulijeva nadu, i odmah mi je pocetak dana topliji 😁
    Uživaj! Javi koliko je muž plakao i volite se večeras 😁❣❣🥰

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sanjarka88
    21. Prosinac 2020. 08:48

Traveller

anci000 🔜🤰🏼

Tommyfame

anciooodraga moja blesava virtualna prijateljice ❤ evo ne mogu ti opisati kolikooooo mi je drago zbog tebe 🥰🥰🥰

Cestitam do nebesaaaa i evo hvala ti što si jos jedna osoba koja je zatrudnila seksom nakon ovulacije..

Slobodno mogu reci..cure imamo RECEPT!!!

frendo ima da se sve sastanemo pred termine na vasem kolodvoru

Drži mi tige, naručile smo body u isto vrijeme, moj stiže taman negdje kad bi vještica trebala izostati. ❤️

😍😍😍😍🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    21. Prosinac 2020. 08:50

anci000 🔜🤰🏼

hvala drage, pa on radi drugu smjenu a jutros ga nisam htjela probudit jer iskreno ja ne bi otisla onda raditi
    Kao sto neke znaju, vec sam za prosli ciklus narucila body na kojem pise da mali … dolazi uskoro, dok se on istusira ja cu to pod bor postavit zajedno sa testom

anci000 🔜🤰🏼

predivno stvaaarno.. mislim da ne postoji ljepši način za reći mužu :D poklončić pod bor, i to kakav!! sretniceeeeeee :) :)
    poludjet će od sreće!
    Tommy i mi smo identično hopsali ovaj mj kao što je Anči napisala, sad ako se i meni posreći-to je to! :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.