Hahha sayuri meni i je želja životna dvije bebe ❣️❣️☺️☺️🥰🥰☺️
Mislim da neću još, znate zašto? Danas smo nešto ja i dragi pričali, posto smo si poklone već dali kao zamisli nećemo ništa ujutro odmotavati i ja onako zamisli da se probudiš a ja kažem trudna i ispod bora testic, kaže on na to ajme to bi bio najljepši poklon na svijetu i sad ja kontam ako piskim pa kak ću šutit makar do Badnjaka
Anciiiiii pa ti si danas zvijezda foruma😀😍 piski ti samo kad se osjetis spremnom, mi tu nestrpljivo i jedvaa cekamo tvoj ➕ ali opet ne zelimo ti stvarati pritsak. 😊 bit ce tebi i dragom to najljepsi badnjak🎁💕
Cure kojima se pokazao minus ili ste procurile znam da nije neka utjeha ako napisem da mi je zao i da znam kako vam je 😔 ali gledajte to ovako- ova godina ionako nije najsretnija, zatoo bolje da budemo trudne u 2021. pa neka sve od pocetka ide kako treba 💜 glave gore i veselite se uskotroo novim strategijama i hopsicima 😊😊🤗🤗
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pozdrav svima. Treba mi mala pomoc. Naime, ocekivana M je za 2 dana, danas mi je 12.dan ciklusa i jutros mi se pojavila svijetlo roze krv, krvarenje je trajalo 15tak min a nakon toga nista. Imam bolove u donjem dijelu ledja, grudima i grceve slicne menstrualnim. Obzirom da smo radili na bebi, je li neko imao slicno iskustvo, da li se radi o implantacijskom krvarenju i kada bih mogla raditi test? Unaprijed hvala.
pozdrav 😊 nisam imala takvo.iskustvo, ali mozda koja od ostalih cura je pa ce ti natipkati ujutro-one su uglavnom ranotipkalice pa se nadam da ces ujutro vec imati odgovor 🙂
mozes vec pisnuti test ako (ne) ocekujes m za 2 dana, imas u ljekarnama clearblue test koji je osjetljiv i do 6 dana prije ocekivane m, i cyclotest do 4 dana prije. nadam se da je implantacijsko, sretno! 🤞🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hvala puno, i ja se nadam da je implantacijsko jer nikad dosad nisam imala ovakvo oskudno krvarenje 🌸🌸🌸
Dobro jutro trudilice moje, jedva čekam da dođem kući s posla i da onaj bodi dragom postavim pod bor
21-je nas datum ja ne mogu cekat do Badnjaka
https://ibb.co/NFZmqc9
Znoj me oblio, tresem se 🥰🔜🤰🏼🤰🏼
Pa naravno 😎😎 rekoh ti da ni ne moras piskit hcg 😂
Draga Anci to smo cekali, ovaj 12mj je ipak čaroban mjesec ❤️❤️
Draga cestitke od ❤️ i nek bude skolska 😍😍🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mutno sam i uslikala jer mi se ruke tresu
https://ibb.co/9n4nGpJ
Ma znala sam! Zeno ,cestitam❤❤❤❤Zaista sam, sretna,placem od srece na svaki plusic koji se toliko ceka...Uzivaj u svojoj T,grli I voli svog muzeka,napravi mu nezabirqvne praznike ❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anci čestitaaaam 🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤ neka bude dosadna, uredna, školska. Najljepse blagdane vam zelim 🥰
Ja si mislim, dok imamo ovakve dijagnosticarke simptoma i temperatura pa ne trebamo kupovat testove, cure vi ste spas za novcanik 🤣❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ancio, pa cestitam!!!! Toliko mi je drago radi tebe. 🥰❤ Cuvaj tu malu mrvicu. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Anciooo čestitam od srca❤️❤️❤️❤️❤️uživaj u trudnoći. 😇😇😇😇
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Anciii draga moja čestitam od srca, zeno najljepši poklon pod bor❤💝💝 bravo, tako mi je drago da si dočekala svoj plus,😍 zelim,ljubim i želim ti školsku, dosadnu trudnoću i samo uživaj sad, bit ćeš MAMA😍😍😍❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji