Sanjarka žao mi je 😔 Iduci mjesec je tvoj 🍀🍀
Mene od jucer navecer migrena ubijaaaa...jutros opet krenulo jakooo 😔😔 tako da me ceka cijeli vikend u krevetu, nadam se da necu morat na hitnu. Vec sam luda od tih bolova svaki mjesec... tim vise kaj oni znaci da opet nema bebice 💔💔
Uzivajte u vikendu cure drage 💕
Jutrooo 🥰🥰
Sanjarko jel krenula bas koza?
Nema ovdje ljutnje, sve smo jednake jer imamo istu želju, svaka od nas Ima pravo napisati svoje iskustvo a i reci svoje mišljenje 💜❤️
Zelim vam lijep vikend a ja danas sređujem kuću 🤪🤪 odnosno želim još par ukrasa za bor Napravit 😬😬
Je je u punom sjaju
Sta ima kod tebe? 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka žao mi je 😔 Iduci mjesec je tvoj 🍀🍀
Mene od jucer navecer migrena ubijaaaa…jutros opet krenulo jakooo 😔😔 tako da me ceka cijeli vikend u krevetu, nadam se da necu morat na hitnu. Vec sam luda od tih bolova svaki mjesec… tim vise kaj oni znaci da opet nema bebice 💔💔
Uzivajte u vikendu cure drage 💕
😔😔😔 Veliko hug šaljem 🤗🤗🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro☕🤗
Napokon vikend 😁
Lavanya žao mi je no ne mora značiti da neće biti plusa. 💖💕
Sutra lijepo testove s plusevima na sunce, bas se veselim i svim piškilicama sretno🤗💖💖
Onaj skok temperature je bio jednokratan očito, nemam nikakvih simptoma. Neću previše razmišljati, vidjet ćemo.
Traveller i jesi ga uspjela ujutro zaskočiti?😁😜😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobro jutrooo curke...
Ja sam skroz zbunjena i tuzna...menga jos nije stigla i nadam se da nece...ja sam juce oko 13h uradila test Clear Blue ( nisam mogla docekati nedjelju) i pokazao pozitivno...nisam mogla da vjerujem i poslije 6 sati uradim ponovo ali sada Clear Blue Digital i ponovo pokaze pozitivno...inace mi je juce bio 25.dc.
Danas ustajem oko pola 8,radim ponovo ( jer sam ludaa i jos uvijek ne vjerujem onome od juce ) kad negativan 😵😵😲😲😳😳 ali ovaj put nije bio Clear Blue.
Sad u 8 i 20 radim ponovo Cler Blue Digital i ponovo pozitivan....tko je ovdje luuuud sada 😲😲
I prije sam radila taj Digital i uvijek je naravno pokazao negativno,jer nije doslo do trudnoce...
Citala sam da je Clear Blue najosjetljiviji... Ne znam stvarno sta sad da mislim...
Izvinjavam se na dugom postu ali sam stvarnooo sada ludaaa 😭😭😭
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro trudilice 🤗
Ancio ono kad cice szoje ko umjetne 👌🤣 jako si lijepo ono rekla unpostu gore🤗🥰
Bella nista nije gotovo dok gadura ne dode 🤞❤
Sanjalice ako ti je blizu privatni lab. odi si izvadi betu, najbolje ces tako znat. Drzim 🤞🤞 sretno! Obraduj nasu grupu ❤🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro cure ❤
Sanjalice daj ti nama slike da lovimo sjene, ako su 3 bila pozitivna a jedan negativan mislim da nije dovoljno osjetljiv...kada ti je trebala doci m?
Lavanya te migrene svaki mjesec imas ? Ajme zeno,ima li kakvog lijeka za to ?
Ancioo i ja danas sve cistim i kitim da sam iduci tjedan u miru 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mah vikend je paa nista od Bete...radim sutra ujutru opet i u ponedjeljak..ako budu pozitivni idem ginekologu,pa da onda vadim betuu...
Nadam se da vjestica nece doci...i vjerujem u to ako su mi 3 testa pokazala pozitivno da je to to...
😌🙏🙏🙏🙏
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Jutro cure ❤
Sanjalice daj ti nama slike da lovimo sjene, ako su 3 bila pozitivna a jedan negativan mislim da nije dovoljno osjetljiv…kada ti je trebala doci m?
Lavanya te migrene svaki mjesec imas ? Ajme zeno,ima li kakvog lijeka za to ?
Ancioo i ja danas sve cistim i kitim da sam iduci tjedan u miru 🙏
Menga treba da dodje 21.12.
Aa sad cu da vidim kako da ubacim slike...a na digitalnom pise TRUDNA 😌
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Ankice ja sam zakljucila da si u medicini ? Ako si za zene i zenske bolesti podijeli nam koji strucan savjet,bilo sto bi nekome moglo donijeti dobro 🙏❤
Evo tu smo u slicnim situacijama, netko se trudi duze a netko krace-sve smo s istim ciljem...koliko vi dugo pokusavate ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji