Nisam ovdje ni stavila sliku nego na temi lh trakice, pa zato niste vidjele, uglavnom pisnula jutros i minusic samo takav 🤷🏻♀️
Baš mi je zao🙁🙁šaljem ti zagrljaj💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jesi piskila onaj najosjetljiviji, Lucky? Mozda ipak bude sutra ili prekosutra ❤️
Zuzuzujalica kad je bila o? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bella savjet za piskenje po lh trakicama - nemoj piskiti prije 10h jer tek od tada ti lh hormon pocinje rasti u tijelu, tako da ti ove jutarnje nisu bas mjedoravne 😉 najbolje ti je izmedu 10 i 22h piskiti, ja sam kod sebe skuzila da mi je najbolje izmedu 13 i 17h, tad su mi najljepse crtice, pa svakako pisni kasnije opet 🤞🏻
Slazem se 🙂 zato je i pitam jel prvi jutarnji
😉
Sanjarka ja sad navijam za tvoj plusic kad vec od mog nista ovaj ciklus, bar jedna mora imat bozicno cudo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰
A hvala ti
Al kako smo krenule na obe teme nece ni jedna bit trudna na Bozic 😩
Ne prvi jutarnji urin. I znam da se popodne treba jer je koncentracija veća no pokušavam uhvatiti taj pik. No jučer ujutro u pola 7 sam radila trakicu koja je bila puno tamnija, isto kao i ova što sam stavila malo prije. Zato me to i buni. Svakako ću ponoviti i popodne pa ćemo vidjeti. Danas je na redu hopsanje,jučer nismo, pa se nadam da neće biti prekrasno 😖
Pratit ces temp pa cemo biti pametniji
Mogla si jedino ovulirat na 13dc 🤔
Al opet uhvatila bi pik tako da vjerovatno nisi jos
Sanjarka, O je bila 27. ili 28.11., nisam tempicu mjerila, pa nisam 100% sigurna.
Lutealna mi faza traje 16 dana, sto onda ispadne sutra (nedjelja) ili ponedjeljak ocekivana M. 🙂
Sanjarka, O je bila 27. ili 28.11., nisam tempicu mjerila, pa nisam 100% sigurna.
Lutealna mi faza traje 16 dana, sto onda ispadne sutra (nedjelja) ili ponedjeljak ocekivana M. 🙂
Onda pisni u pon 🤞🤞🤞🤞
Bella savjet za piskenje po lh trakicama - nemoj piskiti prije 10h jer tek od tada ti lh hormon pocinje rasti u tijelu, tako da ti ove jutarnje nisu bas mjedoravne 😉 najbolje ti je izmedu 10 i 22h piskiti, ja sam kod sebe skuzila da mi je najbolje izmedu 13 i 17h, tad su mi najljepse crtice, pa svakako pisni kasnije opet 🤞🏻
Slazem se 🙂 zato je i pitam jel prvi jutarnji
😉
Sanjarka ja sad navijam za tvoj plusic kad vec od mog nista ovaj ciklus, bar jedna mora imat bozicno cudo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰
A hvala ti
Al kako smo krenule na obe teme nece ni jedna bit trudna na Bozic 😩
Sve se nabrijale na bozicna cuda, a od cuda ni c 😂😂😂
A bas
Totalno razocarenje
Nadam se da ce Nova godina donit puno vise plusica 🙏
Yes, ponedjeljak je moj dan, ako prijateljica ne dode u meduvremenu. 💔
Od simptoma, cice mi nisu nimalo bolne, ali su povecane i ispuhane. Zadnjih tjedan dana imam mucnine, danas je prvo jutro bez. Jucer mi je toliko bilo muka da sam cak i ugasene svijece spremila u ladicu. Mozda je neka viroza, a mozda si i umisljam.
Vidjet ću jos s popodnevnom trakicom što će biti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji