Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    11. Prosinac 2020. 06:58

Hvala Bella, i ja se nadam da će pomoći 🤞
    Tebi trakica lipo tamni, mogao bi danas-sutra biti pik, taman za vikend ćete uživati 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    11. Prosinac 2020. 07:09

Monstera

Tebi trakica lipo tamni, mogao bi danas-sutra biti pik, taman za vikend ćete uživati 🤗

Stvarno hocu🤭 taj pik čekam još od prošlog ciklusa jer sam za ovaj kupila puno trakica pošto mi je za prosli ponestalo taman oko pika pa nisam mogla popratiti normalno.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lindsay
    11. Prosinac 2020. 07:18

Tommyfame

Lisa27

Pozdrav cure moje ❤❤❤
    Evo nije me bilo koji dan, bas sam bila zaokupljena sa sređivanjem kuće, pa proslava mog rođendana i tako svašta nešto 🙂🙂🙂 Bella vidim da su nam ciklusi i dalje usklađeni meni trakice pokazuju isto otprilike, vjerujem da je sutra ili u subotu pik pa navaljujemo 🙂🙂🙂
    Neki dan sam gledala neku stranu youtubericu i ona je snimila video o svom TTCiju, tako je spomenula da je u svom dobitnom ciklusu pila aspirin 81mg i oni to zovu baby aspirin jer je kao mala doza i to navodno pomaze … šta vi mislite o tome? Da li je koja čula za to?

E ja sam isto dosta cula kod youtuberica da piju baby aspirin..no neznam dali kod nas ima manje od 100mg 🤷‍♀️ Lindsay help us! Ugl on je dobar da se krv ne zgrusava,time je i bolje cirkulacija i samim time se bolje odraduje proces zametanja.

Ja sam isto o kome razmisljala no prelijena sam za ic u ljekarnu..znaci za sve sam lijena 😂🙈

Draga moja, postoji Aspirin od 75 mg za kupiti, to bi bio taj trudnicki :) :*

Monstera
    11. Prosinac 2020. 07:22

Bella🌟

Monstera

Stvarno hocu🤭 taj pik čekam još od prošlog ciklusa jer sam za ovaj kupila puno trakica pošto mi je za prosli ponestalo taman oko pika pa nisam mogla popratiti normalno.

Ma kad si ovako spremna znači da je ovaj ciklus dobitan. Baš ti držin fige da je 🤞 Moje su trakice spremne već 2 ciklusa i čekaju me, nadam se da ću ih ubrzo moći i ja koristiti 🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lindsay
    11. Prosinac 2020. 07:35

https://ibb.co/TYWR1N3
    Ja sam cula za ovaj lubrikant, netko je pitao.
    Na stranici plusiliminus .

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Prosinac 2020. 07:45

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni 
    Lindsay  znaci ima i u hr za kuoiti taj od aspirin od 75 mg?
    To navodno piju od ovilacije do pozitivnog testa, a neke cak i cjelu trudnocu ovisno o preporuci doktora.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lindsay
    11. Prosinac 2020. 07:47

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni
    Lindsayznaci ima i u hr za kuoiti taj od aspirin od 75 mg?
    To navodno piju od ovilacije do pozitivnog testa, a neke cak i cjelu trudnocu ovisno o preporuci doktora.

Zovu se Andol PRO 75 :)
    Piju zene jer začeću pogoduje dobra cirkulacija ( tople noge, dobra prokrvljenost maternice )

• lemonadelover
    11. Prosinac 2020. 07:50

lindsay

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni

Piju zene jer začeću pogoduje dobra cirkulacija ( tople noge, dobra prokrvljenost maternice )

Pozdrav svima nova sam ovdje, imam 22 godine i trebam vasu pomoc.. imala sam odnose s deckom tokom plodnih dana i ovulacije, znaci od 24. do 29.11 a zadnja menstruacija mi je bila od 15. do 18.11. Unazad dva dana imam tamnosmeđi iscjedak, koji nije prisutan cijeli dan nego npr ujutro i onda nista i sinoc sam opet prije spavanja imala, jednom sam primjetila ugrušak mali a za 2 dana trebam dobiti menstruaciju. Nemam nikakvih bolova mi simptoma za trudnocu jer gdje god citam pise da je impl krvarenje.. sto vi mislite? I da, moram napomenuti jos da nemam ovulacijsku sluz skoro nikada :(( hvala unaprijed na odgovoru

11. Prosinac 2020. 08:04

lindsay

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni

Valjalo bi i to probati haha, od ovulacije do poz testa je li?

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Prosinac 2020. 08:05

lindsay

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni

Ahaaa to je to 🙂🙂🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.