Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    10. Prosinac 2020. 22:09

Hvala za navijanje😁💕 Mašo možda će tako i meni. Vidjet ćemo sutra kakvo će biti stanje.
    Buhtlice bas te zeza ta M. 🙄

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    10. Prosinac 2020. 22:12

Buhtlice A ipak da probaš još pišnuti na test za svaki slučaj? Kupi jedan i probaj. Nikad nemaš,možda se iznenadis🤞🤞🤞🤞 

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Prosinac 2020. 22:41

Pozdrav cure moje ❤❤❤
    Evo nije me bilo koji dan, bas sam bila zaokupljena sa sređivanjem kuće, pa proslava mog rođendana i tako svašta nešto 🙂🙂🙂 Bella vidim da su nam ciklusi i dalje usklađeni meni trakice pokazuju isto otprilike, vjerujem da je sutra ili u subotu pik pa navaljujemo 🙂🙂🙂
    Neki dan sam gledala neku stranu youtubericu i ona je snimila video  o svom TTCiju, tako je spomenula da je u svom dobitnom ciklusu pila aspirin 81mg i oni to zovu baby aspirin jer je kao mala doza i to navodno pomaze ... šta vi mislite o tome? Da li je koja čula za to?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Tommyfame
    11. Prosinac 2020. 00:50

Lisa27

Pozdrav cure moje ❤❤❤
    Evo nije me bilo koji dan, bas sam bila zaokupljena sa sređivanjem kuće, pa proslava mog rođendana i tako svašta nešto 🙂🙂🙂 Bella vidim da su nam ciklusi i dalje usklađeni meni trakice pokazuju isto otprilike, vjerujem da je sutra ili u subotu pik pa navaljujemo 🙂🙂🙂
    Neki dan sam gledala neku stranu youtubericu i ona je snimila video o svom TTCiju, tako je spomenula da je u svom dobitnom ciklusu pila aspirin 81mg i oni to zovu baby aspirin jer je kao mala doza i to navodno pomaze … šta vi mislite o tome? Da li je koja čula za to?

E ja sam isto dosta cula kod youtuberica da piju baby aspirin..no neznam dali kod nas ima manje od 100mg 🤷‍♀️ Lindsay help us! Ugl on je dobar da se krv ne zgrusava,time je i bolje cirkulacija i samim time se bolje odraduje proces zametanja.

Ja sam isto o kome razmisljala no prelijena sam za ic u ljekarnu..znaci za sve sam lijena 😂🙈

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Bella🌟
    11. Prosinac 2020. 06:04

Jutro☕🤗
    Lisa pratimo se😁 često čujem za taj baby aspirin no nisam istraživala to više i nisam zasad od nijednog doktora čula to kao preporuku. Ne znam je li kod nas to praksa . Možda je netko to uzimao od vas? 
    Mislim da ću za pola sata još jednu lh odraditi da vidim kako napreduje.
    Kako ste vi, što ima kod vas?

Monstera
    11. Prosinac 2020. 06:26

Jutro cure 🙂
    Lisa meni je ginekolog rekao da sljedeći put čim ostanem trudna da počinjem uzimati 1 aspirin na dan, nije mi niš spomenuo da bi trebalo i prije nego se zatrudni 🙄
    Danas napokon petak, želim svima ugodan kraj tjedna i veseli početak vikenda 😍🤗🤩 I da nam padne koji plusić 🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    11. Prosinac 2020. 06:30

Monstera

Jutro cure 🙂
    Lisa meni je ginekolog rekao da sljedeći put čim ostanem trudna da počinjem uzimati 1 aspirin na dan, nije mi niš spomenuo da bi trebalo i prije nego se zatrudni 🙄
    Danas napokon petak, želim svima ugodan kraj tjedna i veseli početak vikenda 😍🤗🤩 I da nam padne koji plusić 🤞

Jel ti rekao zašto ti to preporuča? Bas me zanima.  Pitat ću i ja svoju kad što misli. 
    Neka padnu plusić vrijeme je već, sretno svim piškilicama  danas ako ima koja😁😘😘🤞🤞🤞

Monstera
    11. Prosinac 2020. 06:38

Bella🌟

Monstera

Jutro cure 🙂

Jel ti rekao zašto ti to preporuča? Bas me zanima. Pitat ću i ja svoju kad što misli.
    Neka padnu plusić vrijeme je već, sretno svim piškilicama danas ako ima koja😁😘😘🤞🤞🤞

Uz aspirin mi je dao i progesteron vaginalete, rekao je da kako sam imala već 2 biokemijske, da je najbolje da uzmem tu kombinaciju.

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    11. Prosinac 2020. 06:49

Evo slikice od jutros:
    https://ibb.co/87HsQ5X
    https://ibb.co/wN8gFsy
    Lijepo je počela tamniti. Budem ponovo popodne napravila.

Bella🌟
    11. Prosinac 2020. 06:49

Monstera nadam se da će ti pomoći,sretno❤❤🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.