Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    11. Prosinac 2020. 08:07

lemonadelover

lindsay

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni
    Lindsayznaci ima i u hr za kuoiti taj od aspirin od 75 mg?
    To navodno piju od ovilacije do pozitivnog testa, a neke cak i cjelu trudnocu ovisno o preporuci doktora.

Zovu se Andol PRO 75 :)
    Piju zene jer začeću pogoduje dobra cirkulacija ( tople noge, dobra prokrvljenost maternice )

Pozdrav svima nova sam ovdje, imam 22 godine i trebam vasu pomoc.. imala sam odnose s deckom tokom plodnih dana i ovulacije, znaci od 24. do 29.11 a zadnja menstruacija mi je bila od 15. do 18.11. Unazad dva dana imam tamnosmeđi iscjedak, koji nije prisutan cijeli dan nego npr ujutro i onda nista i sinoc sam opet prije spavanja imala, jednom sam primjetila ugrušak mali a za 2 dana trebam dobiti menstruaciju. Nemam nikakvih bolova mi simptoma za trudnocu jer gdje god citam pise da je impl krvarenje.. sto vi mislite? I da, moram napomenuti jos da nemam ovulacijsku sluz skoro nikada :(( hvala unaprijed na odgovoru

Pozdrav 🙂 ja bi na tvom mjestu napravila rani test na trudnoću 🥰 sretno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    11. Prosinac 2020. 08:08

avocado13

lindsay

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni
    To navodno piju od ovilacije do pozitivnog testa, a neke cak i cjelu trudnocu ovisno o preporuci doktora.

Piju zene jer začeću pogoduje dobra cirkulacija ( tople noge, dobra prokrvljenost maternice )

Valjalo bi i to probati haha, od ovulacije do poz testa je li?

Tako govore da 😏

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

watson009
    11. Prosinac 2020. 08:24

Curke mokre dobro vam jutro 😂😂😂
    Curka toliko si pozitivna da ti od srca zelim plusic u ovom mjesecu❤
    S obzirom na jedan jajnik imas ovulaciju svaki mjesec ili kako to ide u takvim situacijama? Kada ne ocekujes vjesticu ?
    Bella biti ce vatromet za vikend koliko se meni cini 🙏
    Traveller ja sam narucena u ponedjeljak- ali tjedan dana iza tebe 👆
    Jedva cekam, jos vise jer ide blagdansko razdoblje...veselim se svom cilju ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    11. Prosinac 2020. 08:26

Anci tako sam i ja radi tebe uzbuđena kad piškiš na bilo koji štapić, bilo za T ili O 😁💕
    Lindsay jel taj andol ide na recept? Mislim da ću bas nazvati dr da ju pitam šta to je.
    Lemonadelover hej🤗 može biti implantacijsko,drzim🤞🤞🤞 da je. Napravi test za dan, dva pa ćeš vidjeti. Danas bi trebala biti 12 dpo onda?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• lemonadelover
    11. Prosinac 2020. 08:27

Koji test bi trebala kupiti, koji je najbolji? Hvalaa🙈🙈

anabelaaaa
    11. Prosinac 2020. 08:28

Bella🌟

Evo slikice od jutros:
    https://ibb.co/87HsQ5X
    https://ibb.co/wN8gFsy
    Lijepo je počela tamniti. Budem ponovo popodne napravila.

Ti kao I ja..ne moses cekati podne 😁 tamnija je,danas ce biti vidljivija sugurno🤞
    Moja se malo vratila nazad,mada jos nista ne mora znaciti...Bude ona meni jos dan-dva visa...tako da sam mirna I znam da necu ranije dobiti..🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

freya_444
    11. Prosinac 2020. 08:30

dobro jutro!
    Evoooo meni tempica službeno pala, iskočila dva klasična pms prištića, i sad ju čekam  da dođe
    nije bilo suđeno ni ovaj ciklus, al vjerujem da će 2021.g. donijeti i meni i vama plusiće 

Lucija 16.12.2021.💗

• lemonadelover
    11. Prosinac 2020. 08:31

Bella🌟

Anci tako sam i ja radi tebe uzbuđena kad piškiš na bilo koji štapić, bilo za T ili O 😁💕
    Lindsay jel taj andol ide na recept? Mislim da ću bas nazvati dr da ju pitam šta to je.
    Lemonadelover hej🤗 može biti implantacijsko,drzim🤞🤞🤞 da je. Napravi test za dan, dva pa ćeš vidjeti. Danas bi trebala biti 12 dpo onda?

Hej, hvala🥰🥰 tako je 12
    Hoce li biti dobro ako napravim test kroz par sati s tim da jos nisam piskila jutros?

Lindsay
    11. Prosinac 2020. 08:34

avocado13

lindsay

Lisa27

Jutroo ❤
    Bella ljepo tamni

Valjalo bi i to probati haha, od ovulacije do poz testa je li?

Moze se i cijeli mjesec, nista nije opasno. Uz ručak ide 1 tbl.

• vic
    11. Prosinac 2020. 08:34

anci000 🌸💞

Nastavak s naše teme - tko radi i planira na bebi -treći nastavak

Pozdrav svima, nova sam u grupi.. 😊
    Uglavnom moj dragi i ja pokusavamo 2 mj na bebi. 1 mj sam kao probala nesto sa trakicama i nista, sve su bile negativne, imali smo odnose i to normalne.. 
    Ovaj mjesec 11,12 nisam htjela prepustit slucaju, otisla i kulila trakice. U danima kada sam trebala imati ovulaciju radila sam trakice 5 dana za redom. Od toga mi je 2 dana pokazalo neg, 2 pozitivno i iza toga 1 neg. 
    Naravno da smo imali odnose kada je test bio pozitivan. 

S obzirom da sam nestrpljiva i silno zelim taj + na 10 dan iza ovulacije napravila sam test koji je naravno neg. 

U pon 21.12 trebam dobit, i za sada imam sve simptome PMS-a. 

Ima tko kakav savjet kako ostat trudna? 

Rad na 👶 od 11. Mj
    👩 29
    👨 33
    Pratim ovulacije. Nadamo se uskoro 🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.