Jutroo ❤
Bella ljepo tamni
Lindsayznaci ima i u hr za kuoiti taj od aspirin od 75 mg?
To navodno piju od ovilacije do pozitivnog testa, a neke cak i cjelu trudnocu ovisno o preporuci doktora.
Zovu se Andol PRO 75 :)
Piju zene jer začeću pogoduje dobra cirkulacija ( tople noge, dobra prokrvljenost maternice )
Pozdrav svima nova sam ovdje, imam 22 godine i trebam vasu pomoc.. imala sam odnose s deckom tokom plodnih dana i ovulacije, znaci od 24. do 29.11 a zadnja menstruacija mi je bila od 15. do 18.11. Unazad dva dana imam tamnosmeđi iscjedak, koji nije prisutan cijeli dan nego npr ujutro i onda nista i sinoc sam opet prije spavanja imala, jednom sam primjetila ugrušak mali a za 2 dana trebam dobiti menstruaciju. Nemam nikakvih bolova mi simptoma za trudnocu jer gdje god citam pise da je impl krvarenje.. sto vi mislite? I da, moram napomenuti jos da nemam ovulacijsku sluz skoro nikada :(( hvala unaprijed na odgovoru
Pozdrav 🙂 ja bi na tvom mjestu napravila rani test na trudnoću 🥰 sretno
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutroo ❤
Bella ljepo tamni
To navodno piju od ovilacije do pozitivnog testa, a neke cak i cjelu trudnocu ovisno o preporuci doktora.
Piju zene jer začeću pogoduje dobra cirkulacija ( tople noge, dobra prokrvljenost maternice )
Valjalo bi i to probati haha, od ovulacije do poz testa je li?
Tako govore da 😏
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Curke mokre dobro vam jutro 😂😂😂
Curka toliko si pozitivna da ti od srca zelim plusic u ovom mjesecu❤
S obzirom na jedan jajnik imas ovulaciju svaki mjesec ili kako to ide u takvim situacijama? Kada ne ocekujes vjesticu ?
Bella biti ce vatromet za vikend koliko se meni cini 🙏
Traveller ja sam narucena u ponedjeljak- ali tjedan dana iza tebe 👆
Jedva cekam, jos vise jer ide blagdansko razdoblje...veselim se svom cilju ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Anci tako sam i ja radi tebe uzbuđena kad piškiš na bilo koji štapić, bilo za T ili O 😁💕
Lindsay jel taj andol ide na recept? Mislim da ću bas nazvati dr da ju pitam šta to je.
Lemonadelover hej🤗 može biti implantacijsko,drzim🤞🤞🤞 da je. Napravi test za dan, dva pa ćeš vidjeti. Danas bi trebala biti 12 dpo onda?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo slikice od jutros:
https://ibb.co/87HsQ5X
https://ibb.co/wN8gFsy
Lijepo je počela tamniti. Budem ponovo popodne napravila.
Ti kao I ja..ne moses cekati podne 😁 tamnija je,danas ce biti vidljivija sugurno🤞
Moja se malo vratila nazad,mada jos nista ne mora znaciti...Bude ona meni jos dan-dva visa...tako da sam mirna I znam da necu ranije dobiti..🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
dobro jutro!
Evoooo meni tempica službeno pala, iskočila dva klasična pms prištića, i sad ju čekam da dođe
nije bilo suđeno ni ovaj ciklus, al vjerujem da će 2021.g. donijeti i meni i vama plusiće
Lucija 16.12.2021.💗
Anci tako sam i ja radi tebe uzbuđena kad piškiš na bilo koji štapić, bilo za T ili O 😁💕
Lindsay jel taj andol ide na recept? Mislim da ću bas nazvati dr da ju pitam šta to je.
Lemonadelover hej🤗 može biti implantacijsko,drzim🤞🤞🤞 da je. Napravi test za dan, dva pa ćeš vidjeti. Danas bi trebala biti 12 dpo onda?
Hej, hvala🥰🥰 tako je 12
Hoce li biti dobro ako napravim test kroz par sati s tim da jos nisam piskila jutros?
Jutroo ❤
Bella ljepo tamni
Valjalo bi i to probati haha, od ovulacije do poz testa je li?
Moze se i cijeli mjesec, nista nije opasno. Uz ručak ide 1 tbl.
Nastavak s naše teme - tko radi i planira na bebi -treći nastavak
Pozdrav svima, nova sam u grupi.. 😊
Uglavnom moj dragi i ja pokusavamo 2 mj na bebi. 1 mj sam kao probala nesto sa trakicama i nista, sve su bile negativne, imali smo odnose i to normalne..
Ovaj mjesec 11,12 nisam htjela prepustit slucaju, otisla i kulila trakice. U danima kada sam trebala imati ovulaciju radila sam trakice 5 dana za redom. Od toga mi je 2 dana pokazalo neg, 2 pozitivno i iza toga 1 neg.
Naravno da smo imali odnose kada je test bio pozitivan.
S obzirom da sam nestrpljiva i silno zelim taj + na 10 dan iza ovulacije napravila sam test koji je naravno neg.
U pon 21.12 trebam dobit, i za sada imam sve simptome PMS-a.
Ima tko kakav savjet kako ostat trudna?
Rad na 👶 od 11. Mj
👩 29
👨 33
Pratim ovulacije. Nadamo se uskoro 🙏👶
Sortiraj odgovore
Najstariji