Drage cure, žao mi je zbog minusa i vještice koje su stigle 😔 Nadam se da ce nam ovo bozicno vrijeme svima donijeti ono sto si najvise zelimo.
Mokosh drzi se, najbitnije je zdravlje...a rak bližnjih unosi posebnu tezinu i tugu u zivot... 💔 suosjecam...
.
Cure jel vas boli jajnik samo u vrijeme ovulacije ili? Mene evo danas boli, ovaj iz kojeg je bila o u ponedjeljak...(ako je bila uopce🤦♀️)
Progesteron se provjerava 7.dan od o?
Stormy falila si ,drago mi je da citam tvoje poruke ❤
Mokosh draga saljem ti veliki zagrljaj, nadam se da ce sve biti u redu...ako mislis da je bolje napraviti pauzu tako i napravi 🙏❤ tu smo,olaksaj se...mogu se poistovjetiti s takvim problemim! Sutra je novi dan, raduj se, vec si sretna do neba s dvije klinceze nemoj to zaboraviti 👆
Lavanya jao to kod mene nema pravila, zignu jajnici tijekom cijelog ciklusa,ja se ne obazirem na to.
Maso kad ides opet vaditi Betu ? Jesi vec znala za TSH da imas povisen?
Cure moje sve vise problema s tom stitnjacon-cula sam da je to bolest novog doba, zivi stres ...
Ljubim vas sve ❤
Na brzinu citam.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
To je to ne vadim vise betu... beta ja pala i tjt..
A tsh mi je do sada bio 3.41. I svih sam pitala i rekli su mi da je to ok da netrebam nista pit. A sad sam izvadila na svoju ruku i povisen je.
Sta su antitjela? 🙈
Meni nisu htjeli dat eutirox jer da je tsh u granicama 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
ahahahaha e da da..upravo to. Spavala pola h duže odmah to prepišem umoru zbog trudnoće🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mašo ja se ne razumijem u to baš ali ti držim fige da to rijèšiš što prije, pa nastavio do svog cilja ❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Bok cure, toliko vas je divno citati i gledati kolika ste podrška jedna drugoj. Neko vrijeme sam bila tiha čitačica ali sam se veselila svakom plusicu zajedno s vama i nadam se da će ih biti još puno puno. Danas mi je 16 DC a ciklusi mi traju 28-31 dan. Maloprije kad sam se popiskila bilo je kao roskasto na papiru te sada par kapi na dnevnom. Zanima me da li je koja od vas imala slicno ikada? Da li je moguće da je to ovulacijsko krvarenje ili moguće nešto drugo?
Bok cure, toliko vas je divno citati i gledati kolika ste podrška jedna drugoj. Neko vrijeme sam bila tiha čitačica ali sam se veselila svakom plusicu zajedno s vama i nadam se da će ih biti još puno puno. Danas mi je 16 DC a ciklusi mi traju 28-31 dan. Maloprije kad sam se popiskila bilo je kao roskasto na papiru te sada par kapi na dnevnom. Zanima me da li je koja od vas imala slicno ikada? Da li je moguće da je to ovulacijsko krvarenje ili moguće nešto drugo?
Dobro nam dosla 🙂
Jel znas kad ti je ovulacija? Pratis inace?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci ma dobra je app i bez placanja, dovoljno za ovo sta nama treba 👍
Anchyy ah ti nasi muski, nekad ih u top treba stavit koliko im je sve ravno, s druge strane mozda bolje da su protuteža našem ludilu 😂
Mokosh bas mi je zao sta te sve snaslo sada 😔😔 nadam se da ce sve s bliznjima ispast na dobro 🙏🙏🙏 a ti, ma kad te tako vuce nema pauze, doc ce i taj komadic srece 😍
Trepavica kao simptom hhahahah, stvarno nismo normalne 😂😂
Lavanya mene ovaj put bolilo jos 3 dana nakon O, bas me zigalo, a inace bas i ne ili nisam Isla za tim 🤔
Meni ajme guzva na poslu, slabo vas popratim
Kako je bilo dobro onih 10 dana kuci 😭
Dobro nam dosla 🙂
Jel znas kad ti je ovulacija? Pratis inace?
Hvala :)
Ovo mi je drugi mjesec da pratim lh trakice, još sam uvijek amater moram priznati. Prošli mjesec sam uspjela uhvatiti pik na 17DC a ovaj mjesec imam zelene lh pa mi malo teze ide. Ovaj mjesec san dobila ovo možda kao znak ovulacije, joojj ne znam 🤷🏼♀️😬
Sortiraj odgovore
Najstariji