Cure ako je bila ovulacija 2.12 ( dal' mislite da je stvarno rano za test danas? Poslozila sam si u glavi da je sljedeća godina moja…i onda ljudi oko mene govore da je moguce da mi je test lazno negativan jer je jos prerano)🤦🤦🤦🤦🤦
Naravno da je moguce da je lazno negativan. Po meni je to prerano za test
Nista mi ne preostaje nego cekati...nego recite vi meni jel ima koja od vas problem sa suhoćom? Znam da kazu da ne valja koristiti lubrikant pa me zanima kako to onda rijesiti 🤔😃
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bella ja imam te plave , mislim da ce pik jako brzo ... meni na njima cim se pocela pokazivat crta uslijedio je pik kroz dan , dva 🤞 tako da sretnooo ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bella lovimo pik s tobom ❤👆 samo hrabro zeno, salji nam te slike da navijamo 😂
Cure jel sam ja luda ?
Kupila sok od cikle (inace ju ocima ne mogu vidjeti)
i rekoh idem si malo gucnuti taman s Novalac tabletom, cak sam i oci zatvorila 😥 kad ono...meni sok prefin 😂😂😂 sad jedva cekam sutra za novu dozu, bojim se da bih litru odmah popila.
Koliko vi inace kroz dan uzmete tog soka 1-2 dl ili vise?
Buhtlice koliko ti sad kasni? Imas jos koji testic doma ? 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bella lovimo pik s tobom ❤👆 samo hrabro zeno, salji nam te slike da navijamo 😂
Cure jel sam ja luda ?
Kupila sok od cikle (inace ju ocima ne mogu vidjeti)
i rekoh idem si malo gucnuti taman s Novalac tabletom, cak sam i oci zatvorila 😥 kad ono…meni sok prefin 😂😂😂 sad jedva cekam sutra za novu dozu, bojim se da bih litru odmah popila.
Koliko vi inace kroz dan uzmete tog soka 1-2 dl ili vise?
Buhtlice koliko ti sad kasni? Imas jos koji testic doma ? 🙏
Trebala sam dobiti 30.11, ali nisam trudna ne vjerujem da je to nemoguce nakon 3 negativna testa. Prije ce bit da mi ove nove tablete neodgovaraju. Na zalost nemam vise testova pa ne mogu na pis pis 🤪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice ma zapamtila sam da si vec tri testica radila, ajoj bit ce da je do tableta...a da zvrcnes ginica za savjet ?
Ancioo nasla sam u Kauflandu od Enciana :) cca 17kn 750ml
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cureee mokre...ja bas nekako imam dobar filing 😃😃😃ne znam zašto ali eto nadam se cudu😃😃😃😃
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Cureee mokre…ja bas nekako imam dobar filing 😃😃😃ne znam zašto ali eto nadam se cudu😃😃😃😃
Cure mokre ahahhahhahahhah umiremmm....trebalo je pisat cure moje 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Netko je pitao za suhocu...mi malko imamo problem... cula sam za neki lubrikant koji pogoduje zacecu, ne mogu se sad sjetiti kako se zove, kad nadem napišen...i gin mi preporučila,ima u ljekarnama...
Ja pisnula sad lh trakicu, cisto da vidim kako je to kod mene nakon o 😆 bijelo ko snijeg
Cure mokre 😂😂😂🤭
Netko je pitao za suhocu…mi malko imamo problem… cula sam za neki lubrikant koji pogoduje zacecu, ne mogu se sad sjetiti kako se zove, kad nadem napišen…i gin mi preporučila,ima u ljekarnama…
Ja pisnula sad lh trakicu, cisto da vidim kako je to kod mene nakon o 😆 bijelo ko snijeg
Cure mokre 😂😂😂🤭
🤣🤣🤣🤣Ja sam pitala za suhocu...ma ja bas imam problem a to je vjerojatno zato sto mi se u glavi vrti da radimo na bebi🤦🤦
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Sortiraj odgovore
Najstariji